icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
18. mar 2012

@mauerka podobne, nesmúť príde jar, aj v nás sa všetko prebudí a dúfajme aj tehu...uvidíš...!!!!!

zuzka71
18. mar 2012

@janulap Ahoj.Ja som si robila týždeň pred očakávanou menštruáciou a boli tam 2 //. Možno to bolo preto,že som čakala dvojičky.Ale pri prvom mi test ukázal 2 // až skoro 2 týždne po tom ako mi meškala.

milacik3
18. mar 2012

Kedy vlastne byva ovulka kedze niektore zeny to maju aj cez MS, podla coho to zavidi, kazdy meiac to byva inak...nie? Hovori sa ze to byva po MS okolo 14 dni teda v strede cyklu... Tak od coho to teda zavisi?
Ja napr.nemam pravidelnu MS tak to ani len netusim kedy mam...teda pravdaze sledujem sa..tak asi viem priblizne ktory tyzden to asi je...(ovutesty si nerobim) len by ma zaujimalo citoto vie niekto podla coho dozrievaju vajicka...kedze to asi nie je vzdy v stede cyklu...

janulap
18. mar 2012

@ puhinka,@mauerka @ maryjou...juuj,ako ste sa pekne pozbierali....preco nechodite na temu?Ci aj vam pripada,ked niektore temy citate,ze na otehotnenie treba aspon vs diplom 😕 😀 ? No ja som zvedava,uz sa snazime a buduci piatok by som mala dostat ms...uvidime....a misel1 co?

janusa_
18. mar 2012

@milacik3 vajicka dozrievaju podla hladiny hormonov, ovu je stale inokedy niekedy skor niekedy neskor, ono sa to da u dr. odsledovat presne- ultrazvuk a tzv. folikulometriou, ti to vie dr povedat takmer na den presne kedy bude ovu 😉

janulap
18. mar 2012

@puhinka
@mauerka
@maryjou
vyssie som odpisala 🙂

ja.nu.la
18. mar 2012

Dlho som tu opäť nebola. Tak a opäť to isté :D vymením olej ;) a ideme na to. :D :D :D

mauerka
18. mar 2012

@janulap Phe, odkial vies, ze my ten diplom nemame 🙂 U mna je to skor momentalne osobne trapenie s partnerom, preto sa sama nechcem "trapit" a mysliet len na babo... Ale osobne vas citam, hoci neprispevam az tak casto ako pred tym. A velmi vam fandim, to je jasne.

kemonka
18. mar 2012

@janusa_ jaj taaak, no tak to je super, juj keby sa vam zadarilo, ale pozeram že keksik nebol 😒
a ja som zvedava či príde nejaka ovulka, na testiku je čiarka ale stále len slaba, no uvidim 😎

kemonka
18. mar 2012

@mauerka ty si tuším aj minuly cyklus mala posunutu ovulku, že? A užívaš tu macu ešte?

kemonka
18. mar 2012

Babenky dnes máme 300 strán 😀

puhinka
18. mar 2012

@janulap ,deptá ma to tu,tak pauzičku treba,ale som tu pre vás stále 🙂

mauerka
18. mar 2012

@kemonka Minuly mesiac som mala "draheho" /vsimajte tie uvodzovky ☹ / na "sluzobke" /vsimajte tie uvodzovky/ Takze sme sa snazili len okrajovo. Tento mesiac som ju mala posunutu az na nejaky 20.-21.DC, kedy sme sa aj snazili, ale tada na 95% neuspesne...
Maca uz dosla, bral ju hlavne partner, ja len sem-tam a momentalne ju ani kupovat nebudeme.

kemonka
18. mar 2012

@mauerka a čo sa deje, že davaš do uvodzoviek ? 😨

kemonka
18. mar 2012

@puhinka joj baby neblbniteeeee 😀 😀 sme tu všetky spolu na jednej lodi, aj ja mam občas taku chvilku, ale u mňa to trva hodinku a potom sa idem prejsť, pošaliť s malou vonku a prejde ma to, potom som tu zase a študujem, učím sa, aby som získala ten diplom ako otehotnieť 😀 😀 😝 😝

karinka2105
18. mar 2012

ahojtee,..riesime hypo tak sem len nakuknem vzdyy
mrchu cakam 24.ci necakam, 🙂 podbrusko boli...pichalo ma v pravom vajecnikuu..no uvidime,ovu sme vyuzili tak uvidime co budee

mauerka
18. mar 2012

hmmmmm....to keby som vedela ☹

zora256
18. mar 2012

@pralinkaaa Ahoj!
Ja nie som tehu a ani sa moc nesnažíme ešte 😒 .Ja mám synčeka 8 mesačného.

pralinkaaa
18. mar 2012

ahoj! jaj to bolo s ním ja že teraz 🙂 prepač

dada7701
19. mar 2012

Ahojte snažilky, aj ja sa pridávam k Vám....bude to naše prvé dieťa...mám už 35, tak dúfam,že nebudú žiadne problémy....museli sme čakať, pretože som bola na operácii s platničkou....tak verím,že už nič zlé sa nestane....prajem všetkým snažilkám všetko dobré a nech nám to výjde 🙂))))

kemonka
19. mar 2012

@dada7701 držím palce, nech sa čím skôr podarí 😉 a vitaj 🙂

kemonka
19. mar 2012

Dobré ranko, ako sa mate? Kto dnes testuje? 😵

mirellka
19. mar 2012

ahojte! tak 29DC test negatívny , tento cyklus mam totalne sibnuty 😖

mirellka
19. mar 2012

@mauerka som na tom s MS tak isto 😒 mám pocit že sa veľmi trápiš ☹

bridzit2
19. mar 2012

Ahojte.Som tu nova a chcem si svami sprijemnit to dlhe cakanie.My sa snazime od augusta2011.Vo februari2012som mala slabu ciarku tak som sa velmi potesila a o9.dni som dostala.Tak cakam dalej co bude.Mala by som dostat22.3.Tak uvidime.

mirellka
19. mar 2012

@magic08 spravila som foto kuki do albumu,viem že je to negatívne bo je to veľmi slabé ale prečo tá pauza ???

zelovocka
19. mar 2012

@kemonka ahojky moja 🙂 prepáč ja som ti ani neodpísala, lietala som ako špinavá handra, v sobotu som upratovala celý byt a práčka šla nonstop, včera som si chystala podklady na daňové 😖
ledva sme stihli s mm do lesa vybehnúť na prechádzku. ale tento mesiac zas nič, sexík bol 4 dni pred ovu, tak čakám mrchu v stredu, ešte našťastie nemám žiadne PMS, hoci už som bola včera nervná, skoro som mm uhryzla, ale to bolo z tých papierovačiek 😀 jáj už nech je po tom, nech si vychutnávame jar 😉 tak pekný deň želám tebe aj všetkým snažilkám 🙂

zelovocka
19. mar 2012

@dada7701 ahojky, držím palce, nech sa vám podarí čím skôr 🙂 berieš aj nejaké doplnky výživy, listovku a tak?

kemonka
19. mar 2012

@zelovocka ďakujem aj tebe, a už nabuduce nech sa zadarí 😉

kemonka
19. mar 2012

@mirellka už som ti písala k foto, je to kolísanim hladiny LH, mne trochu včera zosilnela, a dnes už vôbec nič, tak som myslela, že dnes bude ešte silnejšia ☹ ja sa asi tiež ovulacie nedočkam 😠 😝 😀