V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 chapem, no ja som tak minuly cyklus tiež merala, test celý mesiac negatívny a nakoniec teplota vyskočila, ale len na 6 dní, čiže LF trvala len 6 dní, tak to tiež nie je dobre, no teraz tiež len testujem a testujem a nič
musí nas asi doktor odsledovať, či tam je niečo či nie je, a presne tebe tiež by trebalo aby ti urobili tu folikulometriu 😉
@kemonka drzim ti palce zajtra u dokyho, potom napiiiis 😉 ja zatim ziadna zmena, teplotka dola, vajecnik boli, cakam dalej.
@kemonka Ahojky-dobré ránko.no tak dnes som sa ráno moc nepotešila,ide ma mška navštíviť 😠 ...tak čo už idem,ale ďalej merať a snáď niekedy niečo sa niekde uhniezdi...vrrrrr 😎 😎 ..ešte aj sýnator fúúúrt si pýta suredenca 😀 😀 😀 ...to je asi najhoršie počúvať ... a čo inak je nové ?
@miminka327 ahoj tak ja som na tom ako ty mrška sa hlási teplota klesla a malý mi chodí stále počúvať bruško či tam náhodou nieečo nepočuje. Ej ale som smutná z toho že zasa ide mrška.
@stastnunka a ta cysta je jednoznačne z clostylu? či už aj pred tým si mala cystu ?
@miminka327 u nás je to podobne,dcérka ma totálnu fázu že chce súrodenca,dočasne to zahladila kúpa psíka ale ten má už rok a tak malá vymýšľa neustále mená pre brata 🙂 , aj to má svoje čaro 🙂
@mirellka cysta je z clostilu, urobila sa mi hneď na druhý cyklus brania tabletiek, zatiaľ som nikdy cystu nemala.
@mirellka ani nehovooooor mne je tiež z toho smutno z času na čas 😵 ,ale musíme veriť,asi nič iné nám neostáva 😀 a ešte aj nervy mááám včera ma sekloooo-bola som na pohotovosti...a dnes ráno raňajkujem a zlomil sa mi zuuuuuuuuuuuuuuub 😀 😀 😀 krásny deň pred nami....aaaaaaaaaaaaaa idem k zubárovi dievčatá,tak držte päste 😖
@miminka327 jasnéééé,všetko má svoj čas tak isto aj príchod nášho vytúženého drobca 😉
držím palce u zubára,keď sa drb.e tak sa d.rbe 😀 😠
@stastnunka aj ja mám začať brať clostyl,preto ma to zaujalo čo píšeš 😕 dosť veľa žien si pochvaľuje že sa im podarilo otehotnieť vďaka nemu no som prekvapená ako tvoje telo zareagovalo,dúfam že to čoskoro vyrieši aby si bola ok 🙂 držím palec 🙂
@mirellka ďakujem, čo som sa dočítala, tak dosť žienok otehotnelo až po vysadení clostilu, ja teraz od zajtra začínam s fytosojou, má rovnaký účinok ako clostil, akurát, že je prírodná, tak uvidím a oddnes pijem alchemilkový čajík, veľa žienkam pomohol, zmenila som aj lekára, tak dúfam, že už sa podarí 🙂 bolo by na čase
@mirellka no tak už som doma...nič vážne zatiaľ 😀 ...vieš čo si myslím,že možno ma aj niekto zaklial aby som nemohla mať druhé baby ( vieš,že aj to sa stáva ?? )- čítala som o tom 😉 😉 😉 😉 a ešte pri tom čítaní som sa dozvedela,že jedna žena nemohla tiež otehotnieť a potom jej jedna poradila,že na zemi-na podlahe 😀 normal misionár a hneď sa im podarilo,lebo že na zemi žena nikam neuteká 😀 😀 ešte som to neskúšala,ale teraz po mrche skúsim 😵
nema niekto skusenosti v ten tyzden ako mam ovulaciu je mi niekedy pocas dna divne od zaludka, a kruti sa mi v hlave...je to normalne? stava sa to aj niekomu inemu?
@kemonka cauko, no ako si dopadla u dr? 🙂
@stastnunka Ahoj, môžem sa opýtať čo je ta fytosoja, prípadne kde ju dostať ? Dík
@zelovocka ,neviem si to vysvetliť, možno máš pravdu, psychika vie narobiť veľa....urobila som si zmes alchemilka(tej viac),hluchavka,šalvia,rebríček....vraj je to na posilnenie maternice....urobi sa 4PL na 1/2 litra a pije sa rano,naobed,večer (ten 1/2liter sa rozdeli)....a čo ty užívaš ??

@kemonka uvidis ci rastie uvidis 😉 niekedy folik ani sam nepraskne a k tomu ti pomoze dr ved uvidis😉 daj vediet ze ako 🙂