icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

stastnunka
20. mar 2012

@dada7701 ahoj, našla som tu, prikladám link: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/ , na začiatku diskusie je stránka odkiaľ som si ju aj ja objednala, s poštovným vyšla na niečo cez 11e, berie sa 5 dní ako clostil, v diskusii sa dočítaš viac 🙂

kemonka
20. mar 2012

čaute baby 😉

kemonka
20. mar 2012

@januliatko1985
@magic08
@janusa_
ahojte, tak bola som na HP, a potom na UZ, mam 11mm folik 😀 v piatok mám prisť ešte raz, že či mi aj rastie, tak len s malou dušičkou sa teším, no dúfam, že narastie 😕 ale v piatok cestujeme preč, takže až budúci týždeň sa na MK potom dostanem 😝

oriesokm
20. mar 2012

@kemonka ahojky, tak ja mam uspesne za sebou hematologiu, hustota krvicky trosku na vyssej hodnote, no stale v norme, ostatne vysledky testikov na zrazanlivost krvi budu v juni, tak som velmi zvedava. 5.4. na endokrinologiu,
ale tam si myslim, ze to bude oki. V piatok idem ku mojej Dr po vysledky z cytologie, tak uvidime. A asi nas posle teda uz aj s mojim na vysetrenia imunologie a myslim, ze nam da uz zelenu na snazilkovanie 🙂)) tak sa celkom tesim, ale aj bojim....
Nooo ale budeme si asi musiet trosku pockat, lebo v juni sa vydavam a vybrala som si saty, do ktorych nesmim pribrat ani centimeter 🙂)) ale uprimne povedane, neviem, ci to vydrzime 🙂
A ty moja ako? ako pokracujes?

kemonka
20. mar 2012

@dada7701 kupiš to normálne aj v lekárni za cca 8€ 😉 je to ako clostil, len na prirodnej baze

kemonka
20. mar 2012

@oriesokm jeeej tak ťa čaká svadba? 😵 Super, a kde budete mať tu na SVK? No už len nech všetko dobre dopadne, tak to bude super a potom sa podarí aj babenko. A keď aj skôr, tak ešte až tak nepriberieš 😵
a písala som práve vyššie ako ja😉

zelovocka
20. mar 2012

@dada7701 jé tak o hluchavke som nevedela, vyskúšam prípadne. mne tieto bylinkáče chutia.
ja pijem alchemilku samotnú a Femibion800 (listovku). potom ešte napučané ľanové semiačka a to je všetko. hlavne zdravá strava aby bola, pitný režim a dostatok spánku 🙂

zelovocka
20. mar 2012

@kemonka držím palce, nech narastie, nezbedník jeden 😀 a kam cestujete?

oriesokm
20. mar 2012

@kemonka Ano 16.6 bude ten velky den 🙂 ale my chceme len taku mini. tak sa vytesujem a doriesujeme posledne veci 🙂 A bude to na Slovensku, pekne v kruhu najblizsej rodinky. Vies bojim sa priberania, lebo to moje prvne nevydarene tehu mi zanechalo po 7 tyzdnoch 5 kg navyse 🙂 🙂 asi budem riadna bomba 😀 ked sa mi to podari dotiahnut do uspesneho konca. No na druhej strane, keby to malo prist skor, tak nedbam a velmi s radostou vymenim aj saty. aj ked tieto su peknucke 😉 Miminecko je prednejsie a velmi zelane, co tam po satach 🙂
Prvorade je to aby sa uz neopakoval scenar z januara,ale aby sa miminko vo mne citilo dobre a uz neodislo.
No a citam, citam o tebe. Prajem ti aby folik pekne rastol 😉 , nech je vsetko v poriadku a nech sa cim skor vytesujeme.
Prisla dnes jar, mam prave ovulku a juuuj, hormony so mnou lomcuju... tazko je vydrzat, ale kedze moj milacik pride z Belgicka az v piatok na vikendik ma pozriet, uz to aj tak nestihame 🙂

miminka327
20. mar 2012

Baby počúvajte 😀 mám takú otazku,keď si robievate ten graf bt-tak si meriate a zapisujete hneď od prveho dňa menzesu (rátaju sa aj tie dni čo ešte len sa spúšťajú ?),alebo až keď je v plnom prúde??? Ďakujem dievčenceee 😀

kemonka
20. mar 2012

@miminka327 ja počas MS nemeriam, ale teraz som mala len špinenie, tak som teraz merala napr. ale nemusíš merať od 1DC, to si sa pýtala? 😀

kemonka
20. mar 2012

@oriesokm presne, čo tam po šatach, hlavne ak má prísť babo, tak nech už príde 😉 silno držím palce, a potom chcem vidieť nejaké fotečky zo svadby 😵 😵 😵

kemonka
20. mar 2012

@zelovocka na pre mňa najkrajšiu časť slovenska - Liptov 😀

oriesokm
20. mar 2012

@kemonka samozrejme, ze tu nejake take peknucke zavesim 🙂 potom ocakavam ja zas nejaku tu kritiku 🙂 aaa hlavne ocakavam cim skor od teba a aj odo mna riadne // :D to by bol asi najkrajsi svadobny darcek na svete. uz nech to je, vsak ze. Nech uz nemusime nic testovat a riesit, len si spokojne hladkat bruska :D

zelovocka
20. mar 2012

@miminka327 zapisovať zapisujem 😉 ale pokiaľ mám normálne krvácanie, tak nemeriam, lebo meriam dolu 😀 za 1DC sa považuje až jasná krv, nie špinenie - predmenštruačné špinenie sa ráta ešte do minulého cyklu.
ideálne by bolo, keby si na FF začala zaznačovať od 1DC, tam len odklikneš menzes a a zvolíš intenzitu (je tam tuším H ako heavy, M ako medium a L ako light)

zelovocka
20. mar 2012

@kemonka júj tak si to užite a nech vám vyjde krásne počasie slniečkové, aby si sa mohla s malou vonku pohrať 🙂

janulap
20. mar 2012

@misel1 tak ti drzim palce,daj potom vediet .Ja mam dostat v piatok.

miminka327
20. mar 2012

@zelovocka co je ff 😀 😀

miminka327
20. mar 2012

@zelovocka 🙂 nie som až tak super na tom s anglinou 🙂

zelovocka
20. mar 2012

@miminka327 jaj tak v tom prípade môžeš graf robiť na womenzone.cz 😉

zuszana
20. mar 2012

@puhinka
@kemonka
@janusa
baby ja nateraz MK opúšťam, potrebujem od toho všetkého kus vypnúť, ozvem sa ked budem tehotná...a držím vám päste, aby sa čím skôr zadarilo 🙂 budem na vás myslieť 🙂

magic08
20. mar 2012

@kemonka ako treba brať tu fytosoju?

mirellka
20. mar 2012

@stastnunka super,tak premýšľam že asi ten clostyl nebudem brať a začnem rovno s fytosojou len čo poviem dr.ked sa ma bude pýtať??? ako dlho sa snažíte,možno si písala a prehliadla som 😀

stastnunka
20. mar 2012

@mirellka tak doktorovi nehovor nič, asi tak by som to urobila ja, že by som lieky nebrala, sója by mala mať rovnaké účinky, tak uvidíš, snažíme sa 3.5 roka, pred rokom aj štvrť sme prišli o bábo v 10tt a odvtedy nič... Na folikulometriu som chodila od októbra, ale bez ovu, ani lieky a injekcie nepomohli, tak hádam zaberie alchemilka a soja 😀 a nový lekár 😀

mirellka
20. mar 2012

@miminka327 nestaviaj si prekážky prečo sa nedarí,viem aj verím že sú aj také veci ako prekliatia ale kým to nemáš potvrdené od človeka ktorý sa tým zaoberá tak tieto myšlienky vypusti z hlávky prosím 🙂 ale dobrý typ na keksík,takže od teraz povinne na zemi a sa pobavím keď sa pošťastí 😀 😀 😀 ako dlho sa snažíte ?

mirellka
20. mar 2012

@stastnunka uff,babula klobuk dolu,to máš riadnu cestu za sebou...mrzí ma že si o bábo prišla 😖 clostyl ti dal ten lekár starý alebo už ten nový ?

stastnunka
20. mar 2012

@mirellka ďakujem, ešte som mladá, tak aspoň niečo... Clostil mi dal starý lekár, u nového som ešte nebola, idem 2.4., tak aspoň budem vedieť, že či soja pomáha 🙂 po 2 mesiacoch keď sa mi urobila cysta, tak mi starý doktor povedal, že 3 mesiace pauza, tak som ho vymenila...

mirellka
20. mar 2012

@stastnunka super,myslím že si sa správne rozhodla 🙂 držím palčeky 😉

stastnunka
20. mar 2012

@magic08 jedna tabletka obsahuje 25 mg isoflanovoidov. 100 mg iso... zodpoveda 50 mg clostilu, cize jednej tabletke. sposob davkovania je podobny ako pri clostile, berie sa bud 3-7 dc, alebo 4- 8, alebo 6-9 dc,prvy den 120mg-5tabletiek naraz zapit vodou,druhy a treti den 6 tabletiek a 4 a 5den 7 tabletiek...inac pozor po soji je ovu niekedy aj veľmi skoro .