V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ma niekto skusenosti s liekom clostilbegyt? mali ste nejake neziaduce ucinky? a pomohol Vám ja ho budem len prvykrat uzivat...
@milacik3 ja som ho brala iba jeden mesiac koli iui aby mi dorastli folikuli. ked nam to prve iui nevyslo tak som isla na laparku a teraz zasa stimulujem s nim na druhe iui. vpodstate som mala od prveho prestavku 2 mesiace. prvy krat som ho brala v decembri a teraz v marci je to druhy krat. a ty ho preco beries? aky mas problem?
@katuska54 aha mnep ovedala ze ho mam brat 3 mes a kazdy mesiac budem chodit na folikumetriu ze musi sa podarit otehotniet ...a ked nie tak asi manzel pojde na spermiogram. Ja nemam vobec ovulku a ani MS 😢 tak zatial som braal lieky na MS ale teraz mam brat aj tento liek ...a bude dr.pozorovat ci mi rastie folikul a ci praskne 😒
@milacik3 no ja mam tiez problem s ovu. mam nepravidleny cyklus a preto nemavam ovu,tak mi dala dr. clostil. a preco manzel este nebol na spermiograme? naco do teba cpu tolko hormonov,ked problem moze byt aj vnom. moj bol hned na spermiograme ako ja som bola na HP. ale on je v poriadku,tak preto liecia mna. a tento mesiac pojdeme na iui,tak dufam,ze uz to vyjde.
@katuska54 no tak pretoze je vo mne problem ked nemam ovulku keby som mala a nedari sa tak potom je v niecom inom problem..a to chce ziastit ak budem mat ovulku pomocou liekov a aj tak neotehotniem tak musi sit on na vysetrenie...Ja neviem ale osobne si myslim ze za 3 mes.sa nemusi podarit,vsak to nie je take lahke ako sa zda... 😒 Neviem ale tak sa mi zda ze sa moja dr. moc ponahla vsak niektori idu doktorom az po roku snazenia ako sa ja stale liecim tak k dr. chodim skoro kazdy mesiac....A snazime sa od januara...takze nie je to este dlho. Vy kolko sa snazite? este nemate babo?
@milacik3 bud rada ze mas taku dr. ja som isla k mojmu dr.po roku snazenia a ten ma hned poslal do caru. a tam som uz od novembra a zatial sa nam nepodarilo mimi. nie,este nemame mimi a strasne by sme chceli. a uz ani vek nemame najmladsi. za tyzden mam 30 😠 a to som chcela do 30 porodit. len vtedy som este netusila,ze to bude take tazke splodit dieta ☹ tak len bud rada,ze sa dr.tak stara. cas rychlo leti. tak drzim palce aby si bola co najskor tehu 😀
@katuska54 dakujem mockrat...mna rozculuju reci vsak si mlada este mas cas na mimi...taku by som strelila niekomu...ano?take lahke tak preco kazda druha ma problemy je jedno ci ma vyse 30 alebo 20 r.
Ja viem ze dr. je dobra som s nou spokojna, len trocha som rozmyslala ze ci mi nieco nezatajila ked sa tak ponahla...ale tak dufam ze sa podari aj keby som mala len 1 mimo, tak nech...lepsie ako nemat ziadne...chceli by sme dve ale tak to sa uvidi...za par mesiac. mam 25r. Som zvedava ci tie lieky zaberu, som citala na nete ze niektore hned otehotneli a niektorým to nepomohlo...tak asi to je individualne
@milacik3 moj nazor je taky,ze kazda by mala mat dieta vtedy ked sa nato city. a nie pocuvat tie mudre reci,ze je este skoro. nas do toho nutili dlho,len sme este chceli vyriesit byvanie aby mimi malo zazemie. a ked uz mame byvanie a chceme tak sa nedari. ale aj na nas raz pride rad 😉 joj moja,nevies kedy by som mala zacat pit grepovy dzus na lepsi hlien? som 5DC tak neviem kedy s nim zacat.
@milacik3 mne to robili v care na liecbu poldnosti. kazda klinika ma svoj cennik,tak podla toho kam ides. nas to stalo aj s liekmi cca 100 eur. po zakroku si chvilku polezis a ides hned domov. iba odporucia aby si den lezala v klude doma. inak je to bezbolestne,iba taky divny pocit je potom. a pobolievanie podbruska ako ked ma prist mrcha.
@severankaa2 tak ja este mrcha nikde ale test negativny....nenavidim tehu testy 😢 😢 nenavidim toto nedarenie sa...aj ja chcem byt tehuuuuuuuuu 😢 😢 😢 😢 mam total depku...
@katuska54 aha dakujem za info...ak to nevide a aj manzel bude po vysetreni vp oriadku spytam sa aj na tuto moznost uvidim co mi povie... 🙂 drzim palceky aby sa ti podarilo uz tento rok otehotniet 🙂 treba tomu verit aj ked niekedy cloveka napadu vseliake veci....poznam to...neboj podari sa to....
@supi ahojkaj poznám ten pocit keď si urobiš test a negatívny. Aj ja chcem byť tehuuuuu hádam sa nám to podarí ale ty ešte môžeš byť lebo niekedy ukáže tehu test pozitívny neskôr.
@milacik3 ahoj no je sice nezvycajne, ak ta doktorka tak skoro zenie po vysetreniach, ale podla mna je to lepsie, ako keby neriesila nic. Cim skor sa pride na to, kde je problem (ak nejaky je), tym lepsie. Moj gynekolog s patricnymi vysetreniami zacal az po roku nedarenia sa...a nakoniec sa na nic neprislo. U niekoho to klapne na prvu supu a u niekoho to hold trva trochu dlhsie. 😵
Napriek tomu, nezaskodilo by, keby si tvoj manzel dal cim skor urobit spermiogram. 😉 ak tam nieco nesedi, zbytocne by si absolvovala nejake iui.
Drzim palce velmi velmi, aby sa cim skor podarilo!
@sabaka dakujem 🙂 ja uz sa ,liecim,, 9 rokov lebo nemam vobec MS bez liekov..tak beriem lieky...a tak minuly rok sme sa zobrali a chceme babo...ale mala som laparku kvoli cyste na konci roka tak sme nic neriesili...a tak sme zacali az tento rok..a moja dr. chce aby sa to podarilo cim skor... Uz to spominala ze by mal manzel ist aj som mu to povedala ale nechce....a teraz mi dala lieky utrogestan a clostil ak do 3 mes.neotehotniem uz musi ist ale ja ako nechcem ho nutiti...uz sme sa o tom viacej nebavili ked povedal ze nepojde...ja viem je to neprijemne ked chlapi nie su na to zvyknuty..my zeny casto chodime po vysetreniach..Vsak uvidime a potom dufam ze pojde aby sa vylucila moznost ze je v nom problem. Ale aj tak si myslim ze to je len vo mne ked ani ovulku nemam snad to lieky upravia... 😉
@mirellka ahoj, aj mne meska mrcha uz mesiac, vynechal mi jeden cyklus uplne.bola som u dr. , prezrela ma, ze som ok, vyvolavacku mi zatial nepichla, ze zbytocne hormony nebude davat, ze ked mi do 2 tyzdnov nepride, tak potom mi pichne.citim, ze uz mi kazdu chvilu dojde.vravela, ze teraz na jar je to normalne, ze zenam vynecha cyklus.tak skus pockat aj dlhsie nez tyzden.
Cawte kočky,,,,aké máte skúsenosti s liečivou rastlinou Aloe Vera a original výrobkami z nej??ďakujem
ahojte baby, rada by som sa k vam pridala, dnes som 8 DC, kedy by som mala skusit ovu testy? prvy krat som si ich kupila, tak sa az tak nevyznam. minuly mesiac sme sa zacali snazit o babo, len tak naslepo a nevyslo, tak tento mesiac chcem zistit co a ako.. ci mam vobec ovulku, lebo po sto rokoch antikoncepcie ani neviem.. po vysadeni som mala prvy cyklus 36 dni a tento bol 32 dnovy. inak papam femibion, pijem alchemilku a ostruzinu a grepovy dzusik a mam aj femi kvapky
ahojte dievčata ako sa mate? Ja som bola dnes na UTZ a odvažila som sa dať už moje tehu aj do pasu. Tak snad to už nezakriknem (klop klop)
@sagitta8 ahoj, prvý sledovaný cyklus to bude ozaj ťažko odhadnúť. priemerná dĺžka luteálnej fázy (od ovulácie po MS) býva 10 až 14 dní, takže si od konca predpokladaného najkratšieho cyklu odpočítaj najdlhšiu odhadovanú LF a vyjde ti, kedy cca začať testovať. teda u teba to bude 32 - 14 = 18, čiže ovulku teoreticky môžeš mať okolo 18DC. keďže to bude prvý sledovaný cyklus a presnú dĺžku tvojej LF nepoznáme (tá sa takmer nemení, je plus-mínus na deň presná), tak začni merať pokojne aj od 14DC, aby ste neprepásli plodné dni 🙂 a samozrejme to treba istiť 😉
... a ovu testy sa robia popoludní po 2 hodinách bez pitia tekutín 🙂
@janulap jaj moja tak držím palce nech ani nič nepríde...

@dada7701 väčšinou v čase ovulácie teplota mierne poklesne, to znamenie ovulácia prebieha a následne na ďalší deň teplota vystupi o0,2 - 0,4 stupna a drží sa až do dňa mrchy. Ak teplota v deň predpokladanej mrchy neklesne ale sa drží je to dobreznamenie