icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

poisonblu
4. apr 2012

@mirellka to je divne, ze mas po 17tich dnoch negativny test...aj keby si otehu tesne pred menzesom, tak do cca 14 dni by si mala mat test pozitivny...a ked uz mas priznaky, tak 100 % by mal byt pozitivny, lebo uz ti stupa HCG...

mirellka
4. apr 2012

@silvuskaa to je super,mala som také detstvo a chcela som také aj malej dopriať ale čo už.Som rada že ešte sú dedinky kde je veselo ja by som na takú šla žiť hneď,domček,záhradka,kŕdeľ detí a jasné že aj psa 🙂

mirellka
4. apr 2012

@poisonblu posledný som robila v pondelok a bol negat.U dokiho vyšiel min.štvrtok slabo pozit,foto v albume od vtedy som robila 3 testy a nič.Ďalší spravím cez víkend,uvidíme.Vo štvrtok mi fukol aj vyvolávačku tak by mala aj mrcha dojsť ak sa tehu nekoná 🙂 Je to záhada so mnou,naposledy keď mi takto dlho meškala mrcha bolo pred 8 rokmi a bola som tehu 😀 Vidím že čakáš bábo,gratulujem moc 🙂 koľký DC si mala //

poisonblu
4. apr 2012

@mirellka dakujem, ja som mala ducha v 9DPO, a potom som mala slabu ciarku na 12 DPO..

dominika1516
5. apr 2012

@alenitka 🙂 no tak studenstske roky su castokrat tie najkrajsie no ja som rada ako som sa rozhodla a nelutujem tu vysku ked vidim ake je situacia u nas s vystudovanymi ludmi ktory aj ked skoncia perfektne vysky rak su bud doma abo ako u nas vo firme robia operatorov vyroby ☹ ... A ty si vydata uz ci este len budes 😉

henca74
5. apr 2012

@mirellka ahoj, citam, ze zatial sa to u teba suuuper vyvija...mrcha nikde, to je dobre znamenie;o)))) bt merias?ja som dnes bola na vyvolavacku, mrche sa nechce prist a ani sa nechystala.takze dufam, ze teraz uz pride, ak nie, o 2tyzdne mi pichne dalsiu.ked pride, tak mi chce nasadit duphaston a potom clostik.tak uvidime.ja som chcela skusit tu fytosoju, tak sa s nou nabuduce poradim, dnes som mala so sebou maleho asistenta, tak to velmi neslo;o))))) drziiiim vsetky palceky aby si mala na testiku prijemne velkonocne prekvapenie s // ciarkami

pacica
Odpoveď bola odstránená
monulik23
5. apr 2012

Tak skús po sviatkoch ísť doktorovi, ked máš všetky tehotenské príznaky. Lebo to nie je dobré, ked test, ti vyšiel negatívne pritom príznaky máš. Držím palčeky, aby si bola tehu. Lebo aj Ja by som bola rada, kebyže som tehu konečne a stále nič.Mirellka

januliatko1985
5. apr 2012

Ahojte, tak ja som dnes testla a takto to vyzera 😵

bambulka026
5. apr 2012

@kemonka Zhruba od januara.

silvuskaa
5. apr 2012

@mirellka je to super, teda ja som spokojna s takymto byvanim a hlavne pre maleho je do dobre. Ale aj namahave kedze mame dvor, dnes sme upravovali pred domom skalku a do vnutra sme prisli o 20hod, uplne som hotova 🙂

@pacica myslim ze sa mi nezmenil, teda nestmavol, ale citala som tu niekde na MK ze to moze byt 😉

silvuskaa
5. apr 2012

@januliatko1985 gratulujem 🙂 , kolko ste sa znazli?

mirellka
6. apr 2012

@januliatko1985 jéééj krásne,gratulujem ! Krásne tehulkovanie želám,koľlký DC si testovala a aký test ak sa smiem spýtať ?

mirellka
6. apr 2012

@silvuskaa včera sme cestovali a dnes sme na dedinskom vzduchu ,tak a vytešujem.Želám krásne sviatky všetkým ,mrknem očkom na vás ak bude čas 🙂

zora256
6. apr 2012

Ahojte!
Tak po 5 dňovom meškaní dorazila ms a vraj s PCO meškáva,tak to oproti mojim 2 mesačným cyklom 5 dní,je nič🙂

miminka327
6. apr 2012

@mirellka som zvedaváááááá 😀

silvuskaa
6. apr 2012

@mirellka tak si to uzite plnymi duskami 🙂 aj 🙂 ked pocasie nie je naidealnejsie, ale hlavne ze neprsi.

No prsia bolia, tak isto aj podbrusko, citim ze prichadza MS, aku mam dnes hnusnu naladu!!!!!

pacica
Odpoveď bola odstránená
januliatko1985
6. apr 2012

@mirellka tak testovala som na 26DC, ja som ale mala sokoro ovulku , asi tak na 12DC a bol to testik clearblu...ja len dufam, ze bude silniet, zajtra rano testnem zase.

januliatko1985
6. apr 2012

@silvuskaa snazili sme sa od polovice decembra 2011.dufam, ze duch bude silniet.

silvuskaa
6. apr 2012

@pacica fakt? to je uzasne...gratulujem 🙂

@januliatko1985 a snazili ste sa presne na ovulku? Neboj jasne ze bude len silniet, ja som pri malom tiez mala takuto slabucku pri prvom teste a potom za 2dni uz silnu.....U mna MS este neprisla, ale citim ze zajtra najneskor pride 😒

januliatko1985
7. apr 2012

@silvuskaa snazili sme sa okolo ovuly, ale dnes osm testla a zase len duuuuch 😒

magic08
7. apr 2012

@januliatko1985 jeeeej gratulujem 🙂 želám krásne a bezproblémové tehulkovanie. Ja sa tých dvoch čiarok asi nedočkám, tento cyklus opäť anovulak, dnes 33 dc a po mrcha ani chýru, ani slychu 😝 😠

vejula
7. apr 2012

@januliatko1985 gratulky. Netestuj každy den. vyčkaj aspon 2 - 3 dni a testni. Uvidiš ten rozdiel potom 😉

silvuskaa
7. apr 2012

@januliatko1985 aj duch je super, predsa len lepsie ako nic, presne ako pise vejula, pockaj 2 dni a potom uz urcite zosilnie, potom nahod foto 🙂

janusa_
7. apr 2012

@januliatko1985 kolko dni mas po ovulke? mozno ked testnes o dva tri dni bude ciarka silnejsia... potichucky gratulujem 🙂

julinka88
7. apr 2012

@januliatko1985 jéééj gratulujem neboj bude silniet je to jasné 🙂

monika_35
7. apr 2012

ahojte baby,som tu nová od apríla...ale vás tu je 🙂 my sa snažíme od januára o druhé baby,nakoľko máme už 14r.dcéru tak je to pre mňa akoby som čakala prvé...máme aj výpočet od Dr.Jonáša,ten som zavrhla po 3mes. čakala som že to príde rýchlo,lebo pri dcére to akosi šlo samo 🙂 nasadila som aj na radu kolegýň Calibrum Babyplan,nakoľko neužívala som žiadne vitamíny,tak aspoň toto...meranie baz.teploty tak tam som sa ešte nedostala,ale asi to chce kľud a čas,nemyslieť na to v jednom kuse...mám po vysadení HAK pravidelný cyklus,akurat v marci mi meškal 7 dní,už som si myslela že som tehu,no mrcha predsa prišla...a teraz som už deň po mrche a hor sa do toho,ideme sa snažilkovať 🙂 snáď to tento mesiac vyjde....držím všetkým snažilkám palčeky a nech sú na testíkoch vysnívané // Pekné sviatky a ďakujem že ste si to prečítali

januliatko1985
8. apr 2012

@janusa_ no dnes som 18dpo, testnem az zajtra, alebo v utorok ak dovtedy vydrzim , ms stale nedosla, takze nadej je stale.

julinka88
8. apr 2012

@monika_35 Ahoj a vitaj medzi nami,aj ja mám kalendár od doktora Jonáša na pohlavie kedže máme syna chceli by sme dievčatko zatial skúšame 1. mesiac ale nejako sa mi to nezdá s tými dátumami mi to moc zatial nesedí.tak uvidíme a hlavne držím palčeky aj tebe 🙂