icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

monika_35
10. apr 2012

@dariana263 nemáš za čo...🙂

kemonka
10. apr 2012

@zvolsiinylogin DC je deň cyklu a DPO je deň po ovulácii 😉

kemonka
10. apr 2012

Ahojte, dlho som tu nebola, čo je nová, nejaká nova tehulka? 🙂

mirellka
10. apr 2012

Ahojte žienky,nestíham prečítať čo ste popísali,pred chvíľou sme sa vrátili domov,hneď som testla a čiaročka len jedna.Dnes ma bolí od poobedia maternica myslela som že mrcha ale mám taký tmavožltý výtok ,netuším čo sa deje zajtra asi navštívim dokiho ,som už zúfalá z tohto nekonečného cyklu 51DC.Máte niekto podobnú skúsenosť?

mirellka
10. apr 2012

@poisonblu
@henca74
@januliatko1985
@magic08 .................................................. S O S ☹ ...............................
@silvuskaa
@miminka327
@zora256

alenitka
10. apr 2012

no ahojte baby... boli sme sa na vychode tak som tu nebola. novinky take, ze testovanie ani nebolo treba. ako som sa tu chvalila ze mi mrcha chodi na hodiny presne, tento mesiac prisla o dva dni skor !!! ale aspon nebolo cakanie a sklamanie. dnes som uz po mrche tak si ideme uzivat a uz neriesit.. ostanem iba pri merani BT ale uz nechcem nato mysliet... tym, ktorym sa to podarilo gratulujem a prajem bezproblemove tehulkovanie 🙂 inac minuly mesiac bol velmi plodny... cez vikend som sa dozvedela o 3 tehotnych kamoskach v 6 tyzdni 🙂 tak mozem len ticho zavidiet a snazit sa dalej 🙂 pekny den vsetkym nam 🙂

magic08
10. apr 2012

@mirellka ahoj, tak to netuším čo sadeje. už prešlo 10dni od vyvolávacky? Inak ja dnes 36dc, 21 dpo,test tiež biely a mrcha nikde. Dúfam že ťa v dĺžke cyklu nebudem nasledovať 🙂 daj vedieť čo u dokiho zajtra. Držím palce

janusa_
10. apr 2012

@mirellka mne kedysi nepomahalo nic len cakat ☹ ale bolesti som nemala urcite skus dokiho.. pichal ti uz vyvolavacku ci ani nie?

mirellka
10. apr 2012

@magic08 dnes je 12 od vyvolávačky ....zajtra pôjdem a budeme vidieť 😨 držím palec aby ti pekne meškali 9 mesiacov 😀

mirellka
10. apr 2012

@janusa_ ano pichal pred 12 dňami tak čakám no mrchu necítim,vôbec tie bolesti nie sú predmrchovské,vrr

miminka327
10. apr 2012

@mirellka ...tak čo sa to deje ??? 😨 možno budeš zajtra prekvapená 😵 ... musíme si veriť ---- dobre bude !!!!

janusa_
10. apr 2012

@mirellka skus ist za dr., on ti najlepsie povie .. drzim palce aby bolo dobre. po vyvolavacke sa vravi ze mrcha ma prist do tych 1Omax 14dni , cize uz by si jumala ovsem ak nie si tehu.

mirellka
10. apr 2012

@miminka327
@janusa_
@magic08 babulky dakujem vám za rady zajtra dám vedieť čo povedal doki , dobrú nocku

januliatko1985
11. apr 2012

@mirellka ta co to, zajdi radsej k dokymu....a moj testik nezosilnel, ciarocka skoro ziadna, a ms stale nemam, meska uz 6ty den a BT stale hore, tiez neviem, co sa deje. 😕

silvuskaa
11. apr 2012

@mirellka drzim dnes palceky, ozvi sa ako si dopadla, myslime na teba!!!

a co sa mne stalo!!! vcera testik pozitivny, uplne som si bola ista a za 10min druha ciarka zmizla, poobede prisla MS....ja vobec nechapem, co sa mohlo stat???

@alenitka sme na tom tak isto, tento mesiac odznova, uz to musi vyjst 😉

magic08
11. apr 2012

@mirellka pfuha, uz 12? no tak to som teda zvedava, co to sa deje... dufam a drzim palce, ze mas tehu virus... 😀
u mna to isto tehu nie je, teploty sa drzia dole...

karinka2105
11. apr 2012

@miminka327 awojj este niccc,no tak slecna si dava nacas,dufam ze ani enpride tedyyyy

magic08
11. apr 2012

@mirellka
@januliatko1985 baby to co vy?rovnake priznaky 🙂 a obe tehu test negativny

wolawka
11. apr 2012

ahojte,ako sa tu mávate?🙂
No ja tu len prechádzam,upustila som od testovania a merania.. môj mm by rád najprv šiel na dovolenku a aby sme aj nejaké tie eurá našetrili,tak nechce ponáhlať s bábom... na tu dovolenku sa dostaneme tak nanajvýš nabuduci rok ,jelikož som eštelen dva mesiace v práci...
Tak teraz neviem či to bábo nechám tak,alebo či sa tomu aspon ja povenujem .. čo myslíte? Držte sa baby...

sandraaaaa
11. apr 2012

@wolawka ahoj ja by som brala skôr to tehu 🙂 My sme dali prednosť tiež dovolenkám, odkladali sme a myslím že teraz to tehotenstvo nebude lahké. My sme sa snažili minulý mesiac nič z toho a teraz mám zápal ☹ v pondelok som objednaná na gyndu. Dovolenka sa da odložiť ale tehot. potom už nemusí byť samozrejmosť. Tak to si musíš zvážiť sama podla veku a tak... 😉

henca74
11. apr 2012

@mirellka ahoj, ked si tehu, tak ti dnes povie doky radostnu spravicku, ak nie, tak dostanes druhu vyvolavacku.hlavne nech uz vies na com si...ci ta druha ciarocka nebola z tej prasknutej cysty...ja som dostala mrchu na 4den po vyvolavacke, buduci tyzden idem k dr. pre duphaston a dnes asi zacnem s tou fytosojou, ved skusim, podla mna som tento dlhocizny cyklus 74dni nemala ani ovulku, tak uvidim, budem merat.drzim palceky

alenitka
11. apr 2012

@silvuskaa nerozumiem tomu ... robila si si test a bola si tehu a zrazu nie ? viem ze sa to da, ze sa plod mohol zle usadit a odist s mrchou, ale zase je aj normalna mrcha pocas tehotenstva ...mas normalnu mrchu ?

silvuskaa
11. apr 2012

@alenitka mam normalnu mrchu, ale trocha takej zrazeniny islo zo mna, inak to aj minuly mesiac som mala trocha zrazeniny, 2mesiace po sebe!! Ja neviem co to ma znamenat???? Inak dnes rano som si robila test a je negativny takze tehu to nebude ☹

zora256
11. apr 2012

@zvolsiinylogin Deň cyklu je dc?Koľký máš?

zora256
11. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Čo sa stalo?

mirellka
11. apr 2012

@januliatko1985
@januliatko1985
@silvuskaa
@magic08
@henca74 baby ďakujem vám za názory aj za podporu.Doki povedal že to vypadá na mimomaternicove tehu 😒 V maternici bábo nieje 😒 vzal mi krv a zajtra mi povie presne čo sa deje a čo bude ďalej.... uff baby to des,zle mi jak psovi je mi na zvracanie,bolí ma celé podbruško,trochu krvácam,začala som hneď ako ma vyšetroval bo mi dáčo s krčkom robil nepríjemné to bolo , už nech sa to skončí...idem si ľahnúť som nejak k.o. pa babule a moc krat vám ďakujem že tu ste a mám sa komu vyžalovať 😢

jaruska8
11. apr 2012

Ahojte baby, my by sme sa chceli tento rok posnažiť. 🙂 🙂 🙂 Tak hádam to vyjde. 😉

jaruska8
11. apr 2012

@mirellka Ja som mala tiež podozrenie na mimomaternicové tehotenstvo, nedostala som menzes a dve čiarky na teste boli slabé, potom pomaly druhá zbledla, vačok nebolo vidno, nakoniec som dostala menzes, takže to nakoniec bol mikropotrat a nie mimomaternicové. Drž sa!!

zvolsiinylogin
11. apr 2012

@zora256 ahoj, ja som este vo vsetkom nova...maximalne si sledujem, ked mi meska...nemeram ani bazalku, nesledujem DC...ale s priatelom sme boli 5.3., tak uz by tie testy mali reagovat poriadne (myslim dve silne ruzove ciarky), dnes ma dr. dovolenku, ale zajtra rano volam, beru na krv od siedmej. A mozno sa testy mylia, ved uvidim, co mi tam povedia...ale priatela pripravujem aj na tu druhu moznost ( aspon bude mat radost, keby to vyslo). Pa

henca74
11. apr 2012

@mirellka tak to mi je luto...ale keby si mala mimomaternicove, tak by si mala pozitivne testy, ci nie?ja verim, ze budes mat vsetko ok a ze sarapatu ti urobila ta cysta.preco ta dnes naplasil?zajtra s krvou ti mohol povedat, ze co sa deje...ti doktori neberu vobec ohlad na cloveka...vyspi sa, nestresuj a zajtra bude lepsie...nic nie je take zle ako sa na prvy pohlad zda, uvidis....budem na teba mysliet ;o)