V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@red_kika
@silvuskaa
@miminka327
@mirellka baby ja uz chcem mrchuuuuuu 😒 😒 10 dni mam cakat... 😠 dnes 39 DC + 10 - 49 DC panecky taky cykus som nemala ani ako pubertiacka... 😝 sa neviem dockat mrchy a tej fytosoji... som zvedava ci pomoze, len aby som nebola sklamana, bo velke nadeje vkladam to tej soji... 😕 😕
@magic08 ...ale neboj...dobre bude,veď sme ženy do prčis...na to aby sme rodili a vychovávali deti 😵 aj keď niekedy,je to nespravodlivé všetko,ale musíš VERIŤ :-* !
@miminka327 to su dni po ovulke... rata sa to - prvý den zvysenej teploty je 1.DPO... ja sa v tej tabulke na womanzone nevyznam... ale ked si hoc aj 10 DPO uz by ti mohol test nieco ukazat? kedy planujes testovat?
@silvuskaa inak, ked som bola prvykrat tehotna, co som potratila vtedy, tak som pocala prave vdaka tejto vyprovokovanej ovulke... bolo to na silvestra 2008, co to sme popili, vtedy uz s manzelom... davali erotiku v telke... 😀 😀 😀 😀 😀 😝 a v januari boli // 😉
@miminka327 no to by ma hned presla chut na vsetko na studenej zemi 😀
@miminka327 hej verim, este ma to neopustilo... 😀
@magic08 😀 sa msejem...tak po ovulke mám zvýšenú teplotu teraz posledné dni 4 😀...takže to je nič moc 😀 ...,ale ja mam štítku a viem,že vtedy ani telpota nejak extra nemúsí stúpať,ale tiež to nieje pravidlom 🙂 ...uvidíííímeee 😎 takže pravdepodobne testovať budem(ak budem 😀 ) až niekedy na konci mesiaca...
@silvuskaa tak čo by sme pre to neurobili....však ? veď už iba pred koncoooom 😀 😀 😀 hoď sa na zeeem 😀
@miminka327 ach jaj, do konca mesiaca este pekny kopec dni... 😝
@silvuskaa a vies co, ze aj my... az teraz riadne rozmyslam, ci sa na vsetko nevykaslat a jednoducho len tak si s muzickom uzivat, ked mas cistu mysel veci idu jednoduchsie...
@miminka327 podla mna by si mohla uz okolo 23,4, testnut
@miminka327 mm bude na mna pozerat ze mi z toho uz hrabe ked si laham na zem 😀 😀 no co radsej si dam na postel nejaku fosnu 😀
@magic08 ty si ma pochopila 🙂 aj ja nad tym rozmyslam ze nechame plodne dni tak a hotovo, ale do konca septembra si platim DNP a vlastne aj od septembra mam ist do prace tak ma nejak cas tlaci 😒 Je to o nicom, ked musim uvazovat nad tym ze rychlo, rychlo inak je uz september.....
@silvuskaa a zadre ti niekde 😀 😀 😀
@magic08 no veď skúsim 😉 tedaaa...keď povieš 😀 😝
@miminka327 fuuuu veru 😕
@miminka327 no pokial si dnes 4 DPO, tak toho 23-ho by si bola 14 DPO a to byti test uz ukazal isto, ak by si bola tehu... takze len tyzden treba vydrzat... 😝
@miminka327 to zbehne ved už pol mesiaca je fuč 😉

@silvuskaa veď jasnééé,treba 😉 ... tak vyskúšaj aj na zemi iba....ževraj sa rýchlejšie uchytí...lebo na posteli je človek na mäkkom,tak to viac kmíše...to som sa dočítala 😉 😀 😵