V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@henca74 a ta fytosoja je bez předpisu? a pomáhá? taky bych ji chtěla vyzkoušet....🙂
@henca74 Ahoj!
Nie,lebo mi nerobil sono,len mi podbruško hmatal,kvôli tomu,že ma bolieva,a spravil test,ktorý je veľmi slabulinko pozitívny,tak povedal,že ak mi nepríde ms tak mám ísť na odber krvi o 2-3 týždne a potom asi ak prejde mesisc ma zavolá na poradňu a až vtedy bude sono,lebo sonom vidno len od 5 týždňa plodový vačok(žlté teliesko),takže by nič nevidel,on ráta že to je 2týždeň,lebo si myslí,že mám 28dňový cyklus,lene ja ho mám 33dňový,takže si myslím,že som ak som,tak len na začiatku 2 týždňa,tast bol od 3 dní od oplodnenia,a ten čo som si ja robila od 7 dňa od oplodnenia,ten je tiež ledva vidno,skôr negatívny ako pozitívny,nuž ms mi máprísť 8.5-max 9.5.tak ak nepríde tak si spravím toho 13.5.ďalší,lebo tak na krv by som šla 14.5.,lebo vtedy mi vie mm byť s malým,keďže vtdy bude na poobednej,tak ráno budem môcť ísť na krv,lebo potom už len 28.5.by som vedela ísť.
@mirellka Ahoj!
Ja verím aj mám príznaky toho,že som,nuž ale si myslím,že je to ešte veľmi málo dní,na zistenie,hoc ja ešte som takto skoro nechcela,ale ak je na ceste tak iste že sa mu budeme tešiť,lepšie mať skôr ako vôbec🙂A verím,že bude aj ak by nebolo teraz ale pozdejšie,verím,že bude🙂A prajem aj vám aby sa vám čoskoro zadarilo bábätko,proste ich treba prilákať,a keď anjelikom našim sa zapáčime tak prídu k nám a ostanú u nás kým sa nenarodia a potom budú našimi detičkami 😵.
@chcememimi jasne, bez predpisu... ja som ju brala tento mesiac prvy krat, mala som cylkus predtym velmi dlhy anovulacny, dr. mi musela pichnut agolutin.citala som o tej soji, tak to len skusam, uvidime dalsi mesiac co a ako, lebo som bola chora, tak ani neviem ci bola ovu... ja beriem tuto http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/... baby myslim pisali, ze v cechach ju nedostat...nepozerala si tu na konikovi temu o soji?
@henca74 nn nekoukala jsem tu na to téma 🙂 a v čechách jí máme taky 🙂 už jsem ji našla ....děkuij moc, já mám na stejný způsob ten femigard od dr. Vydry...a ženy si ho moc chválí...
@henca74 Vieš ja by som to snažením nenazvala,keďže mám PCo tak sme sa nechránili,lebo lekár mi vravel,že nevidí žiadnu šancu aby som mohla otehotnieť spontáne,čiže bez umelého oplodnenia,tak si myslím,že len hormóny mi zblli a zato slabulinko ledva viditeľne je test pozitívny,nuž ale čas ukáže,či má lekár svoju prvdu alebo ja,keby ma bradavky neboleli,tak by som si bola istá,že nie som,nuž ale keďže mi ani ms nemešká,tak môže byť aj ztoho,uvidím až o 4-5týždňov,že čo je vlastne vo veci😀,len keby to tak dlho netrvalo 😔
@chcememimi tak super ked si ho nasla, lebo baby pisali, ze len nejaku fytosoju osteo maju v cechach... zalezi od isoflavonov kolko obsahuju, potom aj tak sa to berie... skus pozriet tu temy, su tam baby ktore ti aj poradia a povedia, ci to mozes aj ty napr.brat...
@henca74 dobře děkuji 🙂 a jak dloujo se snažíte vy?
@chcememimi my sme sa rozhodli pred 2 mesiacmi, ale mala som dllllhy anovulak 73dni, takze najprv musim mat ovu a tak sa mozme zacat snazit 😝 zato som zacala so sojou... vraj vela bab otehu po 2-3 cykloch bratia soji...mne by zatial stacilo aj znormalizovanie cyklu a ovuuuu 😀 😀 😀 a vy sa ako dlho snazite?
@henca74 no my se snažíme druhý měsíc, musela jsem 3 měsíce čekat po revizi..a konečně jsou za námi, bylo to nekonečné....určitě se to brzy srovná, anovulační cyklus mohl být jen jeden a teď může klidně proběhnout ovu 🙂
@chcememimi hned na zaciatku si prisla o mimi?a aky si mala dovod, povedali doktori? uvidime tento mesiac aky bude cyklus, ja kym som nezacala merat, tak som si myslela, ze ovu mam, lebo vajecniky ma boleli... no ale ku ovu asi vobec nedochadzalo...aj minuly rok som uz mala problem s cyklami, len som to nejako neriesila, nebol dovod 😉
@henca74 Díky pekne,ale ja mám ešte len 9,5mesačného synčeka ktorý mi vstáva už aj o pol 7 a to nemám čas si merať bt,keď mrnčí,musím hneď z postele vyskočiť 😔 ,takže na meranie nieto času,a aj tak mám mykózu,na ktorú mi pre istotu lekár nič nedal,že je len stredná a keď som ešte len na začiatku 1 mesiaca,aby sa nepoškodil plod,tak som hrozne zvedavá,že či tam niečo nabudúce uvidí ak vôbec pozrie sonom,ale nedbala by som keby mi už niiečo dal na tú strednú mykózu:-/
@henca74 ve 4. měsíci ...a důvod miminko nerostlo a hcg klesalo... byla to docela rána, ale ted už by jsme chtěly dojít až do cíle 🙂 určitě to bude dobré...i u nepravidelných cyklů k ovu dochází 🙂
@chcememimi tak to mi je luto... to uz si bola v polovici... ☹ teraz je ale nejake velmi plodne obdobie, je vela tehuliek, tak sa ti urcite podari a hlavne do uspesneho konca 😉
@chcememimi ja som nemala ovu 😠 😠 😠
@henca74 tak snad ti pomůže ta soja 🙂 doufám, že už by to bylo do konce, hrozně si to přejeme 🙂
@henca74 Tak ja som ho celý mesiac nepila,občas som si dala za pohárik mlieka a bolo,aj tak mlieko nemusím 😝 ,ale tak 1-2x za mesiac zo 2dc mi úplne stačí.No otej opačnej účinnosti som tiež čítala,že japonci to majú namieto antikoncepcie,to raz bolo písané,že je to prírodná antikoncepcia😀
@magic08 pekný graf 🙂 !!!Držím palec-a vlastne všetky :-* !!!
@miminka327 dakujem, snad sa bude pacit aj mne na konci 😀
@chcememimi musis pozitivne mysliet, si este mlada, urcite to nabuduce dopadne dobre a narodi sa ti hlavne zdrave mimi... asi to tak malo byt, ked mimi nebolo v poriadku ☹ ☹ ☹ mat postihnute dieta je velmi tazke...moj bratranec ma synka bez ruciciek a noziciek a dozvedeli sa to az po porode.... 😠 😠 😠

@chcememimi femibion 800, vitamin E, cajik alchemilkovy(kontryhel), B6 a fytosoju na ovu...a brala som gynex