V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@palencarova 😀 😀 😀 presne... 😀 😀 😀 tiez robim presne to iste co pri prvom
@henca74 sklamanie, to neriesim... je to jedno, lebo ak bude negativny, tak je asi jedno kedy budem sklamana, no nie? ci dnes, zajtra, alebo cez vikend... posledny cyklus bol anovulak, po agolutine dosla mrcha po 43 dnoch, no predtym bol cyklus 25 dnovy, dnes som 28 DC...
hej tento mesiac som davala soju prvy krat, alchemilku tiez
@henca74 mal atreziu pažeráka, nemal spojený pažerák so žalúdkom, na pažeráku mu chýbali 2 cm, na začiatku vôbec nevedeli, či mu budú črievka tráviť, s papaním mliečka začínal tak, že mu cez sondu dali každé 3 hodiny 1 ml mlieka a ked neboli žiadne problémy, tak na další deň pridali na 2 ml a takto pomaličky postupovali, ked sa im zdalo, že má tvrdé bruško, tak prestali a potom zase od začiatku. Nakoniec mu trávilo dobre, ale mal strašne oslabenú imunitu a stále ho napádali infekcie, z jednej sa vyliečil a za týždeň dostal dalšiu, potom už telíčko nevládalo bojovať a posledná infekcia ho premohla 😢 . Nikomu neprajem, aby zažil niečo podobné. Musím veriť, že Mišenko na nás dáva pozor a pošle nám dalšie bábenko. Vždy som si priala mať dievčatko, ale teraz mi už je úplne jedno, či to bude chlapček alebo dievčatko, hlavne, nech je zdravučké.
@magic08 ja som tiež toho názoru,...či budem sklamaná o 3 dni skôr,je mi to jedno
@palencarova presneeee, ved na tom nic nezmenim, ked skusim urobit dnes a bude negat, tak este je nadej ze v sobotu by uz nieco ukazal, takze mam to jedno... dnes skalmanie isto nebude 😀 😀 😀
Ahojte, ako sa máte? My s priateľom sa máme zle, lebo prišla mrcha, tak som bola smutná, že sa musíme ďalej snažiť o bábo. Už to trvá 6 mesiacov. Už neviem, čo dalej. Pa

@henca74 zistili mi to v 35 tt, dovtedy bolo všetko dobré, zistili to len náhodou, že ked som bola na prietokoch si doktorka všimla, že mám veľa plodovej vodu. U nás robia prietoky v nemocnici, nerobil to môj gynekológ. Tak začali vyšetrovať a zistili to, týždeň na to som porodila, asi zo stresov, takže sa maličký narodil o mesiac skôr. Prvýkrát ho operovali, keď mal 4 dni. Aj ja sa utešujem, že teraz mu už je dobre, lebo toho pol roka, to bolo len trápenie, chvíľami bolo dobre a potom zase nejaká komplikácia. Vôbec sme ho nemali ani doma, celý čas bol v nemocnici. Potom som tam už mohla byť aj ja s ním, keď mu bolo lepšie, ale ked sa mu zase pohoršila, išla som domov. Nikto mi ani nevie povedať, prečo sa to stalo, vraj to bola len blbá náhoda, lebo genetické testy mal dobré. Tak dúfam, že sa to nebude opakovať, všetci doktori tvrdia že nie.