icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirkapb
15. máj 2012

@henca74 zistili mi to v 35 tt, dovtedy bolo všetko dobré, zistili to len náhodou, že ked som bola na prietokoch si doktorka všimla, že mám veľa plodovej vodu. U nás robia prietoky v nemocnici, nerobil to môj gynekológ. Tak začali vyšetrovať a zistili to, týždeň na to som porodila, asi zo stresov, takže sa maličký narodil o mesiac skôr. Prvýkrát ho operovali, keď mal 4 dni. Aj ja sa utešujem, že teraz mu už je dobre, lebo toho pol roka, to bolo len trápenie, chvíľami bolo dobre a potom zase nejaká komplikácia. Vôbec sme ho nemali ani doma, celý čas bol v nemocnici. Potom som tam už mohla byť aj ja s ním, keď mu bolo lepšie, ale ked sa mu zase pohoršila, išla som domov. Nikto mi ani nevie povedať, prečo sa to stalo, vraj to bola len blbá náhoda, lebo genetické testy mal dobré. Tak dúfam, že sa to nebude opakovať, všetci doktori tvrdia že nie.

magic08
15. máj 2012

@palencarova 😀 😀 😀 presne... 😀 😀 😀 tiez robim presne to iste co pri prvom

henca74
15. máj 2012

@magic08 uvidis podla BT, ci bude dovod na test.....drziiiiim palce

magic08
15. máj 2012

@mirkapb mrzi ma, cim si si musela prejst, je to strasne ☹ si silna zena...

magic08
15. máj 2012

@henca74 no mas pravdu, ale som tak zvedava, ze ked test dnes zozeniem isto nevydzim neurobit ho... a cim viac to rozoberame, tym som zvedavejsia... takze uz len zohnat mamatest... s inym ani netestujem 😝

henca74
15. máj 2012

@mirkapb a aku mal vrodenu chybu?to ste mali velmi stresove obdobie...a unavne.preco sa deju take blbe nahody???bude dobre, uvidis, budete sa tesit zo zdraveho babätka, teraz sa budu o teba doktori starat ako o VIP pacientku ;o)))))

henca74
15. máj 2012

@magic08 a sklamanie????len ty pekne vydrz, malokomu sa ukaze na 10dpo pozitivny...kup si ho ale testni az ked ti bude meskat a budes mat dobru teplotku...kolko dnovy cyklus si teraz mala naposledy?tento mesiac si so sojou, nie?

magic08
15. máj 2012

@henca74 sklamanie, to neriesim... je to jedno, lebo ak bude negativny, tak je asi jedno kedy budem sklamana, no nie? ci dnes, zajtra, alebo cez vikend... posledny cyklus bol anovulak, po agolutine dosla mrcha po 43 dnoch, no predtym bol cyklus 25 dnovy, dnes som 28 DC...
hej tento mesiac som davala soju prvy krat, alchemilku tiez

mirkapb
15. máj 2012

@henca74 mal atreziu pažeráka, nemal spojený pažerák so žalúdkom, na pažeráku mu chýbali 2 cm, na začiatku vôbec nevedeli, či mu budú črievka tráviť, s papaním mliečka začínal tak, že mu cez sondu dali každé 3 hodiny 1 ml mlieka a ked neboli žiadne problémy, tak na další deň pridali na 2 ml a takto pomaličky postupovali, ked sa im zdalo, že má tvrdé bruško, tak prestali a potom zase od začiatku. Nakoniec mu trávilo dobre, ale mal strašne oslabenú imunitu a stále ho napádali infekcie, z jednej sa vyliečil a za týždeň dostal dalšiu, potom už telíčko nevládalo bojovať a posledná infekcia ho premohla 😢 . Nikomu neprajem, aby zažil niečo podobné. Musím veriť, že Mišenko na nás dáva pozor a pošle nám dalšie bábenko. Vždy som si priala mať dievčatko, ale teraz mi už je úplne jedno, či to bude chlapček alebo dievčatko, hlavne, nech je zdravučké.

palencarova
15. máj 2012

@magic08 ja som tiež toho názoru,...či budem sklamaná o 3 dni skôr,je mi to jedno

magic08
15. máj 2012

@palencarova presneeee, ved na tom nic nezmenim, ked skusim urobit dnes a bude negat, tak este je nadej ze v sobotu by uz nieco ukazal, takze mam to jedno... dnes skalmanie isto nebude 😀 😀 😀

wolawka
15. máj 2012

@silvuskaa ahoj🙂 prečo až 2 roky?? ja som myslela že treba mať minimálne 270 dní odpracovaných aby si mala zase nárok na matersku z firmy... to to nie sú 2 roky 🙂 či je niečo nové o čom neviem?🙂)

henca74
15. máj 2012

@magic08 zajtra moze byt negativny, ale o 3 dni uz nemusi...aaaale ved nech si kazdy testuje ako chce, clovek je od prirody zvedavy tvor ;o)))))pfuj pfuj pfuj....nech ti to vyjde...

wolawka
15. máj 2012

@magic08 tak sa budem tešiť na kvetinku a na Tvoje pozitívne správičky 🙂

silvuskaa
15. máj 2012

@wolawka neviem niekde som to pocula alebo citala, takze len 270dni? to si ma potesila 🙂

magic08
15. máj 2012

@wolawka stale plati 270 dni
snad budu pozitivne spravicky... 🙂

magic08
15. máj 2012

@henca74 ved to... no ja som neskutocne netrpezlivy a zvedavy tvor... mne trpezlivosti panbozko nenadelil vobec... dakujem 🙂

henca74
15. máj 2012

@mirkapb jooooj tak to sa vytrapil maly...aspon, ze sa clovek moze napr.aj cez konika vyrozpravat, lebo nie vzdy vsetko ma chut clovek riesit s rodinou...veru, hlavne nech je babo zdrave...

wolawka
15. máj 2012

@silvuskaa no pravdaže🙂 takže ja už robím 4-tý mesiac aa stačí tuším pol roka odrobiť 🙂 tak za tu dobu sa bud podarí alebo nie a ak nie,aspon zarobím na dovolenku a pojdeme si oddýchnuť,aj ked tento rok to ešte nebude🙂

wolawka
15. máj 2012

@magic08 a ty vlastne kde pracuješ ak to nieje tajné?🙂

henca74
15. máj 2012

@magic08 co si stala na konci radu??? ;o))nezvysila sa pre teba trpezlivost???

silvuskaa
15. máj 2012

@wolawka vies ja si este platim aj DNP a vsetko mi prepadne ak sa nepodari, tak potom si pojdem odrobit to co mi prepadlo 😉

julinka88
15. máj 2012

@mirellka jéééj to sú krásne čiaročky 😀

magic08
15. máj 2012

@henca74 heh, hej, lebo som stala v rade kde davali mudrost a krasu... 😀 😀 😀 😀

wolawka
15. máj 2012

@silvuskaa ak sa nepodarí? všetko sa nám podarí 🙂

henca74
15. máj 2012

@magic08 tak to je jasne, ze si nemohla byt v tolkych radoch prva ;o)))) idem pre maleho do skolky, tak sa zatial majte baby...

magic08
15. máj 2012

@henca74 no ved... idem aj aj off, domoooooooov 🙂 🙂

silvuskaa
15. máj 2012

@wolawka jasne 🙂 ale nebola som taka plna pozitivity ked mi prisla v nedelu MS....

alenitka
15. máj 2012

@silvuskaa ahoooj no teba som tu uz dlho nevidela .. takze niiiic ? aaach jaaaj .. ani ja nic .. som 10DC .. takze bojujeme dalej.. a dokedy sa podarit aby neprepadla DNP ?

monulik23
15. máj 2012

Ahojte, ako sa máte? My s priateľom sa máme zle, lebo prišla mrcha, tak som bola smutná, že sa musíme ďalej snažiť o bábo. Už to trvá 6 mesiacov. Už neviem, čo dalej. Pa