icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

red_kika
18. máj 2012

@silvuskaa ja beriem, aj manzel berie... uz to budu 2 mesiace.. ale nejak stale nic

henca74
19. máj 2012

@miminka327 nooooo tak to je super spravicka...tak nech je buduci mesiac uspesny... ;o)))))

zora256
19. máj 2012

@andyb25 Ahoj!
Tak som aj ja,ešte stále sa poriadne nevyspím,lebo akonáhle mm ide do práce alebo príde v noci z poobednej,tak sa otáča,mrnčí atď,takže to sa nedá,stále som vždy viac a viac vyčerpaná☹ a ani neviem kedy sa poriadne vyspím:-/,a preto plánujem tak skoro,druhé,aby som zas nemusela znova začínať,po dobrých spánkoch odznova,to by som sa asi už zláznila,a takto sa hádam spolu naučia vnoci spávať,a možno druhé bude dobrým spáčom 😵 .

lindusik
19. máj 2012

Ahojte,nedávno som Vám pisala že začíname snazilkovat,len čakám na mrchu a ide sa na to... No ale mrcha mala prísť včera a neprisla a ani dnes zatiaľ nič. Inak mi chodí presne vždy. No tak som si samozrejme 🙂 spravila testik,ale vysiel negativny. A keď nad tým tak rozmýšľam v poslednej dobe som strašne unavena a bolieva ma hlava , chodím častejšie na malú,ale to pripisujem stresu v práci.a už týždeň má boli brucho a chrbát,ale to pripisujem blížiacej sa mrche. Jaaaaj neviem čo si mám myslieť. Pri mojom prvom tehu som mala presne tieto priznaky- unava,častejšie mocenie bolest brucha,ale vtedy mi vyšiel pozitívny test dokonca ešte pred mrchou. A teraz vyšiel negatívny :( ale prečo potom mrcha neprišla ???
Asi sa budete zo mna smiať ale naozaj mavam mrchu na čas...čím viac nad tým rozmýšľam tým viac priznakov si namyslam 🙂 🙂 🙂

mirkapb
20. máj 2012

@lindusik ahoj, mrcha stále nedorazila? Možno ste sa už dosnažili. 😉

magic08
20. máj 2012

@lindusik a nemohla si mat posunutu ovulaciu, preto sa aj mrcha posunula...

mirkapb
20. máj 2012

ahojte, tak ja stále nič nové. Od včera pijem ten grepový džus, tentoraz 100 % z červených grepov, minulý cyklus som pila tiež 100 % ale zo žltých. Kúpila som si značku Relax a ten je dobručký. Ten z Tesca minulý cyklus bol taký horký, asi bol aj s dužinou, lebo bol taký hustý. Príznaky ovulky zatiaľ nemám žiadne, ale hádam mám ešte čas.
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f

mirkapb
20. máj 2012

@magic08 nerobila si další testík? Ako čiaročka?

lindusik
20. máj 2012

@mirkapb stále nič ale dnes ráno som si opäť robila test a bol zase negatívny :(

lindusik
20. máj 2012

@magic08 no tak to neviem,lebo som to nasledovala ale doteraz som mala mrchu stále načas :(

mirkapb
20. máj 2012

@lindusik a snažilkovali ste už aj tento cyklus?

magic08
20. máj 2012

@mirkapb robila dnes rano... 15 DPO

magic08
20. máj 2012

@lindusik skus pockat 2-3 dni, ak nedojde mrcha, urob este raz test... ak si tehu, mal by uz byt pozitivny... alebo potom ako som pislala, tak bola ovu neskor, a preto aj mrcha pride neskor...

magic08
20. máj 2012

@mirkapb no teplotky mas pekne dole, tak nech je ovu cim skor... drzim palce 😉

mirkapb
20. máj 2012

@magic08 jej, krásne. Bodaj by som sa aj ja dočkala tento cyklus takých. 🙂 Musíš nás tu všetky nakaziť tehu vírusmi. 😉

lindusik
20. máj 2012

@mirkapb tento cyklus sme sa este nesnazili ale veľa sme sexovali 🙂 tak možno "ušlo" :D

magic08
20. máj 2012

tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,
@miminka327
@mirellka
@mirkapb
@lindusik
@zora256
@henca74
@red_kika

lindusik
20. máj 2012

@magic08 musím počkať a už doma ani nemám tehu testy musím v pondelok utekat do lekarnne.... Ale zato ovu testoky mám na rozdávanie 🙂 🙂 🙂

mirkapb
20. máj 2012

@magic08 dakujeme 🙂

magic08
20. máj 2012

@lindusik ak si v case mrchy, skus urobit aj ovu test... v tehotenstve, ovu testy dokazu ukazat silne ciarky este skor ako tehutesty...

magic08
20. máj 2012

@mirkapb niet za co... rada sa podelim... 😀

mirkapb
20. máj 2012

@lindusik tak skús aj ovu testík, vraj aj ten ukáže tehotenstvo. Písali o tom baby v téme grafy BT.

miminka327
20. máj 2012

@magic08 Ďakujem krásne !!! Teším sa s Tebou 😉 ! aj ja jedno tfuuuuuj,aby všetko dopadlo na 1* 😵

magic08
20. máj 2012

@miminka327 dakujem moja, snad to dotiahneme do uspesneho konca... 😀

miminka327
20. máj 2012

@henca74 že by ďalší baran ??? 😀 😀 😀

miminka327
20. máj 2012

@magic08 musíš VERIŤ !!!

lindusik
20. máj 2012

@magic08 jeeeej gratulujem ;) no veru mohli by sme sa všetky obrat od teba 🙂

magic08
20. máj 2012

@miminka327 hej, snazim sa... 😀 no uverim na 100% ze je to naozaj tehu, ked mi to potvrdi aj doki... uz len sa dozit toho dna, kedy je vhodne ist... 😝 😝 😝

magic08
20. máj 2012

@lindusik no poslala som dost tfuj, tak snad bude stacit, ak nie, tak este dopluvkam... 😀

lindusik
20. máj 2012

@magic08 ešte aj do mna pre šťastie : tfuj, tfuj, tfuj...🙂