V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka moja, nemam ziadne priznaky, az mam obavu z toho... akurat pri dojceni ma prsia bolia neskutocne, ale to ma pred mrchou boleli vzdy, sice som uz po termine mrchy, bradavky bolia pri dojceni, na dotyk len trosku... pamatam, zepri dcerke mi bolo zle od uplneho zaciatku, teraz nic, tak snad bude vsetko v poriadku... asi zbehnem este kupit test a testnem rano, ze aka ciarocka bude...
@henca74 hej, no tiez som bola prekvapena z tej ciarky na 10 DPO, u dokiho som este nebola, tak trosku som v strese ci je vse ok... mrcha mala dojst v sobotu, nedosla, ziadne tehu priznaky nemam, akoby sa ani nic nedialo, tak z toho mam trosku nervy... najradsej by som sla k dokimu hned. 😔
@henca74 tebe ked nahodou dieta ochorie, tym ze si doma, tak to mas o problem menej s tebou, aj ked o problem viac s dietatom, ale mne ked mala ochorie tak musim zapajat a otravovat vsetkych clenov rodiny... tolko com nastupila do prace som pochodila 20 dni a uz som bola na OCR 2 tyzdne... takze je to o drzku vzdy a teraz este aj tehu... manzel odchadza v juni na 6 tyzdnov prec, tak sa len modlim aby mala nieco zas nepriniesla z jasli...
@henca74
@miminka327 ahojček , ďakujem 🙂 tak je na testíku mám ducha ale ozaj takého biedneho aj to neviem či som len očami nevytiahla 😀 😀 😀 takže odštarovala som testovaciu kariéru v tomto cykle 😀 😀 testenm z ranného nech mám nad čím polemizovať 😀 😀 😀
@magic08 nestresuj, ja som pri malom nemala vobec ziadne priznaky prve tyzdne...ani som nevedela, ze som tehu...az potom ma napinalo zo zubnej pasty a az v 3-mesiaci mi bolo zle az do konca stvrteho...a prsia ma boleli az v nejakom 7-tyzdni, ale brutal, z postele som sa nevedela zodvihnut....ciarocku mas krasnu, silnie ti pekne, tak sa zbytocne nestresuj, neprospieva to...ja som bola u dokyho 5+3 tt a bola fazulka...neviem od akeho tt je vidiet...
@mirellka waaaaw 😀 😀 😀 , no supersky,som zvedavá,ako to bude..... :* 😵
@mirellka asi kupim dnes este test, urobim zajtra rano... a v piatok naklusem k dokimu... a mozno aj skor... koncom tyzdna by som sa mala prehupnut do 6 tt...
@henca74 no ja mozem byt tak 4 tt + 5, ale ovu bola na 18 dc, takze si myslim, ze som skor 4tt+1... no mojho dokiho den ovu nezaujima, podla neho ma kazda zena 28 DC a ovu na 14 dc
tak neviem, asi pockam do piatku a zbehnem sa ukazat...
ahojte ešte som vás neprečítala, ale pridám aspoň graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/... som nejak klesla ale mala som iný paplón tenší tak neviem či to môže byť tým 😎 zatial
@miminka327 ja A+ a manzel tiez
holky prosím vás ktoré vitamíny s kyselinou list. su najlepšie?? pri prvom tehu som brala Femibion..
a teraz pri plánovaní tehu chcem niečo brať.. počula som že pri niektorých vitam. sa rodia vacsie deti.. je to pravda?? včera som bola v lekárni a nevedela som sa rozhodnúť... bolo tam asi 6 druhov ...
najskor sa chcem poradiť s vami 😉 dik.
@yokralovnayo jednoznačne Femibion 800.hovori sa aj o ňom že väčšie detivky sú,ale v mojom okoli všetky žienky toto brali a všetky detivky mali norm.hmotnosť.
@lindusik vdaka 🙂 .. inak som aj zabudla kolko to stojí... 😝 včera som videa že dost ... 450kč na mesiac.. a to je len planovanie.. ktovie kedy nám to vyjde 😅
@miminka327 ja 0+
@henca74 myslis? co viem, tak na zaciatku sa aj MMT javi ako zdrave tehu, ciarka silnie, aj priznaky tehu su a potom utz nic... boelsti prichadzaju az neskor aj krvacanie...
ja necitim absolutne nic, ani podrbusko, ani zle, no nic... akruat bradavky bolia pri dojceni, dooost....
BT meriam, jasne http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

@mirellka magic08 mala aky krasny tehu testik a na 10 DPO...normalne som neverila, ze taku silnu ciarocku ma...mozno budu 2 sojovcatka ;o)))) u nas v skolke maju limit, minuly rok to bolo 15 deti a hlasilo sa ovela viac, povodne bolo, ze deti mamiciek na materskej ani nebudu brat...a beru az od 3 rokov, takze maly mi siel az v 3 a pol a dovtedy nikoho nezaujimalo, ze ako si mam hladat robotu, ked ho nemam kde dat...zacarovany kruh...