icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

andyb25
22. máj 2012

@miminka327 @henca74 @magic08 @mirellka @mirkapb @zora256 .... ako sa máte práve som vás prečítala 😀 tak držkám palce, ja som ešte stále pred ovu teploty sa držia dole včera test negatívny. Alchemiku som nepila už tri dni, 😠 nejak mi to nevyšlo cez víkend a včera som behala s malým po doktoroch. Nič vážne, len nejaká alergia no nikto nevie na čo 😖 , má vyhádzané stehná.....
@magic08 tak dnes dúfam potvrdené dobré správičky a foto od dokiho 😉
@henca74 ty ako už si po ovu, či?
@mirellka ty len pekne vydrž s tým testovaním, alebo? 😉 😵
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...

henca74
22. máj 2012

@magic08 @mirellka @andyb25 @mirkapb @miminka327 tak baby my s malym vstavame, ideme sa poobliekat a sup ku pani doktorke...u nas prsi a caka nas dlhsia cesta, tak dufam, ze ju v pohode zvladneme...vecer vas pocitam co ste popisali...pekny den

magic08
22. máj 2012

@henca74 panecky, to vazne?! to v akom stave bol maly, isto nezavisi od toho ake vitaminy papas... ak bol niekde problem, tak mal na to prist na poradnach... jednoducho zanedbal starostlivost... no by som mu povedala svoje.... dobre si urobila ze si odisla od neho... nic lepsie si ani nemohla.... aj ja by som zmenila tho svojho, no len niet za koho... vsetko ostatne u nas v meste su este horsi... nie ze by som nebola spokojna, ale predsa si predstvujem starostlivost o tehulky inak... co sa nespytam neviem, pri vysetreniach drzi bobrika mlcanlivosti... nie je mu velmi do reci celkovo... a pritom taky pekny chlap je to... 😀

henca74
22. máj 2012

@andyb25 nie som po ovu, len ten jeden test bol taky, ostatne este slabe...takze cakacka

magic08
22. máj 2012

@andyb25 nie nie dnes nie.... asi az vo stvrtok pojdem...

andyb25
22. máj 2012

@magic08 nevadí, ale testík je kráááásny 😉

andyb25
22. máj 2012

@henca74 takže ma čakáš 😉 😀

andyb25
22. máj 2012

@henca74 a malému skoré uzdravenie 😉

magic08
22. máj 2012

@andyb25 dakujem... 🙂

andyb25
22. máj 2012

@magic08 jéééj teraz som si všimla, máš termín na moje narodky 😀 😀 😀

mirellka
22. máj 2012

@zora256 ahoj,no mohlo sa stať že ovu aj cez mrchu ale skús testnúť opäť zajtra a budeš vidieť,možno ti len pomyly stúpa Lh 😉

magic08
22. máj 2012

@andyb25 ano? no super... a tiez mam termin 2 tyzdne pred mojimi narodkami... budeme doma dvaja vodnari... 😝 😀

mirellka
22. máj 2012

@magic08 ten má zvláštny postup teda ale tak vždy je lepšie ísť aspoň ťa teda pozrie ,neviem či aj ja nepôjdem dnes na gyndu nejak ma pobolieva od včera maternica a dnes aj pravý vyječník,len teraz frčím k zubárke ak sa to nezleší sa zastavím na gynde. 😠

mirellka
22. máj 2012

@andyb25 no pekne poslušne už testujem zatiaľ len ovu testami 😀 😀 😀

mirellka
22. máj 2012

baby ja dnes takto
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...
moj drahý ráno keď to zbadal že čooooooooo to už máme tehu test? 😀 😀 😀 ale reku nie neviem ako to budete vidieť ale druhú čiaročku pekne vidno no je to len ovu test 😀 😀 😀
frčím k zubárke potom počmáram,ahojte 🙂

magic08
22. máj 2012

@mirellka pockaj dva dni a testni mamatestom... 😀
som sa rozhodla, ze vo stvrtok isto pojdem na gyndu... manzo na buduci tyzden odchadza na 6 tyzdnov prec, tak nech je este doma, ked to zavesime rodine na nosy... 😀 😀 😀 😀

mirkapb
22. máj 2012

ahojte, ja dnes nič nové. Ovulka nikde, včera som raz aj mala trošku hlienu, ale potom ani teraz už nič. Čaj aj džus pijem, test negatívny. V nedeľu sme si spravili taký malý výlet a cestou nám nad autom preletel bocian, snád je to dobré znamenie. Ešte ked sme sa chystali, som si povedala, keby sme tak videli bociana a stalo sa 🙂 .
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f

mirkapb
22. máj 2012

@mirellka pekné ovu testíky, čiaročka je dnes silnejšia, verím, že za pár dní si takú nájdeš aj na tehu teste. 😉 Aj ja budem dnes robiť ovu test, potom napíšem aká bola čiarka, včera uplne slabulinká 😠

mirkapb
22. máj 2012

@magic08 čiaročka krásne silnie, isto ti vo štvrtok aj dr. potvrdí tehu 🙂

mirkapb
22. máj 2012

@yokralovnayo snažilkujeme druhý mesiac, prvý mesiac nič a teraz čakám ešte len na ovulku. Som 13 DC.

magic08
22. máj 2012

@mirkapb bodaj by si pravdu mala, no ale si myslim, ze vaginalnym utz by uz mohol nieco vidiet... no uvidime... ale uz sa mi nechce cakat... som zvedava aj nervozna a chcem to mat konecne na isto...

mirkapb
22. máj 2012

@nibiru vitaj medzi nami, verím, že sa skoro dočkáš vytúženého druhého bábenka. 🙂

mirkapb
22. máj 2012

@magic08 aj podľa mňa vaginálnym sonom by mohol vidieť aspoň gestačný vačok, či ako sa to volá.

mirkapb
22. máj 2012

@magic08 verím, že sa ti už nechce čakať a chceš to mať potvrdené aj od doktora. Bola by som taká istá. Moja švagriná bola minulý rok tehotná a išla k dokimu až v piatom mesiaci, nechápem ako môže byť niekto taký, aj doktor jej vynadal, že kde bola toľko, nemala urobené aj viaceré vyšetrenia, lebo už bolo neskoro.

magic08
22. máj 2012

@mirkapb panecky, to faaaaakt? to preco sla tak neskoro? ved to ani narok nemala na ten prispevok pri narodeni nic...

mirkapb
22. máj 2012

@magic08 neviem, prečo šla tak neskoro, stále to odkladala, aj to, že je tehotná oznámila až potom, len mne sa pochválil jej muž, ale nikto iný to nevedel, ani jej mama. Aj doktor jej vravel, že nemá nárok na ten príspevok, ale potom, ked tam prišla, aby jej to potvrdili, tak to dala vypísať sestričke a tá jej zaškrtla, že spĺňa podmienky a doktorovi to dala len na podpis, tak nakoniec dostala aj príspevok.

nibiru
22. máj 2012

@zora256 tak nič mrcha dorazila ale nevadi 🙂 zatial mame čas ja by som chcela prejst rovno s rp na matersku...

magic08
22. máj 2012

@mirkapb no tak to je sila teda na mna... to ju neazujimalo, ci je babo v poraidku... to ako mohla takto zit? a nikomu nic nepovedat...? to je aka nezodpovednost toto! a jej muz to akceptoval?

mirellka
22. máj 2012

@magic08 juj veru , takú krásnu udalosť treba oznámiť spoločne 😵 🙂
mám doma tie lacné a rapidclear v piatok to bude 11 dní po ovulke tak ak sa nám podarilo tak tam hádam bude aspoň dúšik 😵 😵 😵U mojho gyndoša taktiež poradňa pre tehulky a čakáreň natrieskaná mamičkami s veľkými pupčokami tak som sa aspoň okolo nich obtrela nech sa to aj na mňa nalepí 😀 😀 😀 ale ma tie bolesti prešli tak si to nechám asi až na piatok ak sa nič nezmení do vtedy.Sa cítim ako pred mrchou 😖

mirellka
22. máj 2012

@mirkapb držím palec nech je čoskoro ovu 😉 🙂 s tou švagrinou nechápem čo si písala,to akoby sa ani netešili ...ja som si povedala že rodine oznámime až keď prehupnem 3 mesiac ale pochybujem že si do vtedy ústa udržíme 😅