icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
23. máj 2012

@magic08 dnes 7 deň 😀 😀 😀

magic08
23. máj 2012

@mirellka no este 3 dni a mozes testit... dnes ten pokles moze byt IP... som si ista ze je... 😀

mirellka
23. máj 2012

@andyb25
@magic08
je až teraz som si všimla že som si poznačila 17DC a je to 16 dc 🙂 na fotke skoro ani nič vidno 😀 😀 eh brucho bolí akoby mrcha mala dojsť idem ja tomu dokymi dneska bo mm na mňa vrčí že vás poslúchnem a jeho nie 😀 😀

magic08
23. máj 2012

@mirellka a s cim ides za dokim?

andyb25
23. máj 2012

@mirellka jak nič vidno !? dúšik je tam skoro rovnaký ako 15DC, poslúchni mm a bežkaj aj ty dokimu.a prečo? A hlavne klud a nohy v teple 😀 Všetko bude OK. Ja Ti verím a hotovo ! 😉 🙂 😉 ako Ti napísala @magic08 je to IP a preto aj tie bolesti 😉 Musíš tomu uveriť 🙂

mirellka
23. máj 2012

@magic08 mám ísť na kontrolu lebo kď som si bola ovulku potvrdiť u neho tak povedal že mám ešte veľa ďalších folikov a chce mrknúť či sa z ních nespravia cysty,povedal že v priebehu tohto týždňa mám prísť,tak dnes pôjdem včera som mala bolesti vo vaječníku z ktorého som mala ovu dnes ešte trošku pobolieva .. sa cítim akoby mi mala fakt mrcha dojsť ale na mrchu je ešte skoro no uvidím čo bude u dokyho,pak sa ozvem idem sa pochystať...pa zatiaľ

mirellka
23. máj 2012

@andyb25 😀 😀 😀 si zlatá aj @magic08 😀 😀 😀 Ďakujem moc za podporu 🙂 🙂 🙂 uvidíme čo bude ďalej , bodaj by ste mali pravdu 😉 🙂 🙂 🙂

ostenka
23. máj 2012

@henca74
vdaka, no dnes sa popzeram po lekarnach..

ostenka
23. máj 2012

@andyb25
dakujem za privitanie. sama som zvedava, lebo mam pocit ze po vysadeni antikoncepcie sa mi cyklus uuplne rozhadzal a ovulka bola asi o tzyden neskor..Uvidime co ukazu testy a BT.

magic08
23. máj 2012

@mirellka tak drzim palce... nech je vsetko o.k.... idem aj ja k dokimu...

alenitka
23. máj 2012

@mirellka noooo pekne dievca, pekne .. dusik sa drzi, (dnes som citala, ze ked si kocky robia ovu testy na zistenie tehu, vraj testy zacinaju tmavnut az okolo 8-9DPO... a predtym by tam mal byt duch .. tak neviem co natom pravdy) IP v teplotke .. toto sa nemoze zle skoncit 😀 😀 😀

magic08
23. máj 2012

@mirellka
@andyb25
@henca74
a ostatne....
babyyyy, tehu potvrdene....
a @henca74 je len jedno..... 😀 no o 2 tt kontrola, tak sa snad neskrylo... 😀 😀

andyb25
23. máj 2012

@magic08 véééééééééľká gratuláááááááááááááááááááááááácia, tfuj, tfuj, tfuj, nech je všetko ok až do konca 😉 😀 😀 😀 😀 😀

magic08
23. máj 2012

@andyb25 dakujem... 😀

henca74
23. máj 2012

@magic08 supeeeer, gratulujem oficialna tehulka....drzte sa ;o)))

magic08
23. máj 2012

@henca74 dakujem.... 😀

henca74
23. máj 2012

@andyb25 neboj, ovulku budeme mat spolu...urcite si ju este nemala....

andyb25
23. máj 2012

@henca74 ja si to tiež myslím 😉 veď sa čakáme 😉 teraz už hodinu nepijem ešte hodinu a testujem....... lebo doteraz som testila až poobede a nič tak uvidím, a neviem či som aj dodržala to nepitie 😖 😝

andyb25
23. máj 2012

no tak dnes sa už črtá dúšik, takže asi len bude 😉

wolawka
23. máj 2012

@magic08 gratulujem a prajem príjemné tehulkovanie 🙂

magic08
23. máj 2012

@wolawka dakujem... snad to bude bez problemov

ivkakivka
23. máj 2012

Ahojte. Píšem teda aj do tejto už vytvorenej a všetkým známej diskusie, aby som sa aj ja podelila s mojimi začiatkami 🙂
Tak sme s manželom konečne začali pracovať na bábätku Robila som si prvýkrát aj ovu test a stále bol negatívny, ale pred pred 3 dňami sa mi objavila taká svetlá čiarka - tá druhá. Na druhý deň už bola silná, nanešťastie, manžel je celý týždeň v práci od poobedia do rána, takže sme spolu vôbec neni. Predtým sme sa milovali stále (lebo zatiaľ sa ľúbime silno :D ) no teraz, keď by to mohlo priniesť ovocie, nemôžeme. Je možné, že sa ujali nejaké tie mršky z toho dňa pred ovu, keď bola čiarka ešte slabá? Je vôbec šanca, aby sa nám to na prvýkrát podarilo? Bola by som rada, keď nie, budem musieť čakať ďalší mesiac. Ja mám menzes trošku dlhší - až 34 dní a ovu mi vyšla až na 20. deň, takže máme ešte času. Ale zase to neznamená, že teraz budeme len čakať Jednak by sme nevydržali bez seba - už týždeň bude hrozný a po druhé, možno aj motyka vystrelí Ďakujem za vaše príspevky

zora256
23. máj 2012

@andyb25 Ahoj!
Nesmúť,ovu iste bude buď zajtra alebo pozajtra pozitívne 😉

zora256
23. máj 2012

@mirellka Ahoj!
Mne až 21 dní meškalo keď som šla za dokim a to som bola len 5tt a 4dni,od 5 týždňa vidno,vraj poriadne na sone,že ide o tehu a nie o cystu.Tebe len 7dní-8mešká?To ešte nebude asi nič vidieť.Držkám palčeky aby bolo všetko ok🙂

mirellka
23. máj 2012

@alenitka juj ako sa to dobre číta 😀 😀 😀 no uvidíme zajtra čo bude zajtra 🙂 a ty si ako dnes na tom ?

mirellka
23. máj 2012

@magic08 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 gratulujem ti moc a želám krásne,bezstarostné tehulkovanie a zdravie drobčekovi tebe aj celej rodinke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirellka
23. máj 2012

@andyb25 😀 😀 😀 jasné že bude,držím silno palce 😀 😀 😀

mirellka
23. máj 2012

@zora256 nie moja ja mám do mršky ešte ďaleko cca 9 mesiacov 😀 😀 😀 😀 ale robím si srandu,dnes som len 16 DC ešte len vypočítavam a testujem ovu testami šak krátim si čas aby bolo o čom polemizovať 😀 😀 U dokyho som bola na kontrole bo mi kázal prísť,takže cysty sa nespravili,sliznica je vysokánska povedal tak aj z toho sa môžem cíťiť ako pred mrchou ale všetko ok tak už len máme čakať čo bude ďalej 🙂

magic08
23. máj 2012

@mirellka jeeej moja zlata, velmi dakujem... snad bude vsetko v poraidku... pri tomto druhom tehu mam asi vacsie obavy ako som mala,ked som bola tehu s dcerkou?

mirellka
23. máj 2012

@magic08 to bolo prvýkrát a človek nemal vtedy toľko info ako teraz,tak sa nemusel báť ale prestaň plytvať energiou myšlienkami strachu,treba veriť že všetko bude ok,tehu dotiahnete do úspešného konca a po novom roku budeš vytúžené zdravé bábo pestovať,teš saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀