icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirkapb
24. máj 2012

ahojte, stále, hore-dole, hore-dole.
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f

vejula
24. máj 2012

@magic08 tak nakoniec si predsa bola u dokiho... Ty nedočkavec... Ono fakt pred tym 6 tt je to ešte celkom zbytočne 😉

henca74
24. máj 2012

@andyb25 teraz byvam pri gelnici a inak som z kosic

mirellka
24. máj 2012

@andyb25 @miminka327 @henca74 @magic08 @mirkapb @zora256
babule ahojte,no tak som testila ,čiaročka taká istá ako včera ani len o kúštiček nezosilnela ,sakra 😠
ale drahý ma potešil že keď nebude silnieť tak mi ju dokreslí 😀 😀 😀 teplotka takto 😒
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...

mirellka
24. máj 2012

@magic08 no ja to tak nádenje nevidíííííííím 😵 😵 😵 😖

mirellka
24. máj 2012

@henca74 no to sa uvidí moja ešte,mala som v pláne zajtra tehu testiť ale nebudem si kaziť víkend,odkladám to na podelok 😕 🙂

henca74
24. máj 2012

@mirellka ides hore, tak to je dobre...asi sa nestresuj tymi testami...co ma byt to bude, nijako to teraz neovplyvnis...

mirellka
24. máj 2012

@mirkapb Ďakujem moja,uvidíme,no som každopádne rada že bola ovu a aj konečne sliznica ako má byť tak beriem to ako úspech či už z toho tehu bude alebo nie 🙂

mirellka
24. máj 2012

@henca74 presne si vystihla moju rannú myšlienku,toto som si pomyslela keď som pozerala na tie testy že blbaňa blbá si robím stresy,ešte 2 cykli späť som si povedala že testujem až keď bude mrcha meškať a toť čo navičujem 😠 takže odkladám testovanie na neurčito , som zvedavá koľko vydržíím 😀 😀 😀

andyb25
24. máj 2012

@mirellka no vidíš 😀 ale zvedavosť je väčšia 😉 no kašli na ovu testy a skús vydržať do pondelka to budeš nejakých 12 DPO či? Sa mi to hovorí 😎 Musíš sa niečím zamestnať aby si na to nemyslela 🙂 ináč dobrý tvoj mm, že dokreslím, to sa mi páči 😉 😀 😀 😀

magic08
24. máj 2012

@mirkapb juj dufam, ze bude vsetko o.k. mam za sebou jeden zamlknuty potrat v 13 tt, tak preto tie stresy... 😝

mirkapb
24. máj 2012

@mirellka teplotka zase stúpla, to je dobre 🙂 . Jasné, najdôležitejšie je, že máš ovuláciu a tak aj bábenko sa isto podarí, ked nie teraz raz určite 😉

magic08
24. máj 2012

@vejula nebolo to az take zbytocne, lebo mi tehu potvrdil, a babo je tam kde je... to som potrebovala vedeit 😉

henca74
24. máj 2012

@mirellka vikendy su take aktivnejsie, tak nebudes mat casu mysliet na testy a podelok je tu raz dva...baby vravia, ze prvy znak tehu je citlivost prs...

magic08
24. máj 2012

@mirellka moja grafik je peknucky... pockaj par dni, prip. do terminu mrchy a testni mamatestom... silno drzim palce...

mirellka
24. máj 2012

@andyb25 no už si pakujem veci idem si hlavu do záhradky vyvetrať 🙂 ..ak sa počíta ja deň kedy som ovulovala tak je dnes 10 ak nie tak som 9 DPO takže budúci týždeň stačí 😀 😀 😀 no môj drahý je riadny expert vie ma pobaviť 😀 😀 😀

magic08
24. máj 2012

@henca74
@mirellka a u mna tiez pocit ze dojde mrcha zhruba od 10 DPO som mala... teraz sa to objavi obcas taka bolest...bradavky citlive tiez od 10 DPO... tak drzim palce

magic08
24. máj 2012

@mirellka nie, nie, den ovulky sa do toho nepocita, takze si 9 DPO

mirellka
24. máj 2012

@mirkapb jasné verím tomu len už nech zo je teraaaz 😀 😀 😀
pozerala som grafík,aj testuješ či nie?

vejula
24. máj 2012

@magic08 ok... Ja som trošku taka šlahnuta a teda hlavne na začiatku som sa chcela vyhnuť zbytočnym ultrazvukom, preto som prišla až vtedy, ked som vedela že už bude aj srdiečko. Ale každy sme iní 🙂
A ako mala s kojenim? Moj maly sa stale dojči jak o život

henca74
24. máj 2012

@mirellka myslim, ze ovulacia sa nepocita, ten dalsi je 1DPO...dobre hovorim? @magic08

mirkapb
24. máj 2012

@henca74 no dúfam, že už čoskoro vystúpim na Gerlach a ostanem tam dlho predlho. A samozrejme aj všetky ostatné snažilky. 😀

mirkapb
24. máj 2012

@mirellka testujem, ale testy zatiaľ negatívne, včera bola čiarka trošku silnejšia oproti minulým dňom, tak uvidíme dnes. 😉

henca74
24. máj 2012

@mirellka ja kym cez mobil napisem a mi to refreshne, tak uz mas odpoved...som pomala ;o)

andyb25
24. máj 2012

@mirkapb @henca74 jasné, že ideme na Gerlach a aj tam ostaneme 😀 uvidíme ktorej to ako dlho bude trvať 😉 lebo maja kondička nič moc 😀 😀 😀

henca74
24. máj 2012

@mirkapb este musis spadnut najprv do nejakej rokliny a potom mooooozes aj na gerlach ;o))))

mirellka
24. máj 2012

@henca74
@magic08 diki za info nevedela som ako to mám počítať,ja sa len strašne cítim akoby pred mrchou,doky včera povedal že sliznica je vysokánska ale myslel to s humorom lebo väčšinou ju mávam moc nízko tak tie pocity mám zrejme z toho asi mi ešte rastie,čoskoro mi bude z uší vytrrčať 😀 😀 😀
...byť tebou by som si naordinovala maximálny kľud a hladkala bruško nech sa drobčekovi dobre darí 😉 🙂 dobre to bude , uvidíš 🙂

henca74
24. máj 2012

@andyb25 neboj, ked budes stupat, tak ta to bude hnat dopredu...pekne sa vsetky presunieme do nasej spolocnej sukromnej temicky ;o)

andyb25
24. máj 2012

@henca74 jasné a budete tam so mnou tak sa vzájomne potiahneme 😉 Ináč súkromná téma, to nie je od veci, lebo občas tu píšeme všeličo a čítajú nás všetci 😒

mirellka
24. máj 2012

@mirkapb zmena môže nastať behom dňa či dvoch,drží palce babule
@andyb25