icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

bobocka
26. nov 2011

@dusika11 da sa.nepotrebne veci ,co mi v skrini miesto zaberaju, postupne predavam.svokruska nam sem tam pomoze ze nam da chlebik,ci masko na vikend.maly nosi krasne vecicky co ma po svojom trosku starsom bratrancovi 😉 jasne,ze keby som mala len toto a nemala pomoc okolia,tak fakt si slany chleba dovolim len,.ale my sme skromni a nejak nam to vzdy vyjde. a to keby si k nam prisla ,tak neuveris,ze tak malo mame.prave cerstvo byvame v novom byte a mame ho fakt pekne moderne zariadeny 😉 manzel nepracoval tristvrte roka,tak sme pominali,co sme mali nasetrene a ziskane z ineho predaja bytu a teraz krkame.no nevadi.je to docane 🙂 verim tomu 🙂
ale spat k teme.som si ista,ze aj mlade rodiny lekarov,ktore nemaju nejake dobre situovane zazemie, tiez skoncia s uverom a na ozaj slusny zivot im proste lekarsky plat nestaci.
ja osobne necham volbu studia na mojich detoch,no neviem ako stastna by som bola keby sa pre medicinu rozhodli. 😒 vyhovarat im to nebudem.no radsej by som bola keby sli inym smerom.lekarcina je nevdacne povolanie.furt sa najde niekto,kto lekara zvozi pod ciernu zem 😒 a ta zodpovednost co maju -no podla mna je to jedno z najnarocnejsich povolani.

dusika11
26. nov 2011

@aduskatt mam profesorku at stale mi vravela ...komu neni zhora dano v apatece nekoupi...no jo ..preto sa neda vliat rozum inym ani zodpovednym v strajku ani ostatnym

dusika11
26. nov 2011

@bobocka mas to tazke ved to ..je tazke byt lekarom stale iny clovek v cakarni mne satcia niektori rodicia...sice jednym uchom dnu druhym von..ale aj tam praca s ludmi je tazka

bobocka
26. nov 2011

@pici ved spasujem perla 😉 ja som praveze na teba hrda. 😉 urcite sa tak skoro s nikym nerozbratris 🙂

bobocka
26. nov 2011

@dusika11 no zas take strasne to nie je 🙂 podla mna su na tom ludia podstatne horsie.teraz je blbe obdobie,no viem,ze este dake dva tri mesiace vydrzat musime a potom sa karta obrati 😉

odrik
26. nov 2011

@minewka
Ako myslis. Ja sa bojim inych nemoralnych veci ovela viac ako strajku lekarov. Uhol pohladu je rozny, mojmu dietatu by som urcite tuto zalezitost nekomentovala ako nemoralnu, ale na kopec inych veci napr. v politike, v obchode, v mediach by som urcite poukazala.

minewka
26. nov 2011

@odrik na čo nemorálne by si v obchode poukázala?

aduskatt
26. nov 2011

@dusika11 moj otec tak hovoril a ja s tym suhlasim🙂

dusika11
26. nov 2011

@bobocka viem aj ja si to hovorim ze je to prechodne a zlepsi sa to

dusika11
26. nov 2011

@aduskatt no drzim ti prsty vidim ze sa snazis,....je nadherne mat znova malicky uzlicek v naruci

mirip
26. nov 2011

@bobocka no viac lekárov je tých čo sú na tom velmi dobre....a plaovo sú na tom nie tiež najhoršie a to v akých podmienkach robia že xrokov staré no nie sú jediní...školstvo a iné rezorty sú na tom detto a platove hlboko hlboko nižšie a nie len učitelia aj iný.....................

Inak je dosť zaujímavé že tu sa rozčulujeme na lekármi,tým ako vyžiť lámeme hlavy len zvačša biele mamičky...tí utláčaní,ponižovaní,diskrimonovaní,sociálne slabší atd sa majú kráľovsky oproti nám

myslím že situácia s lekármi a zvyšovaním platov celkove by nebola zlá malo by sa z čoho dať keby sme my neodvádzali peniaze zplatov ktoré idú na darmožráčov a povaľačov....

aduskatt
26. nov 2011

@dusika11 dakujem moja..hm, musim si opravit pas..po 80 neuspesnych cykloch sme to minuly tyzden vzdali☹

dusika11
26. nov 2011

@aduskatt ups....nevzdavaj sa

czechzuzanaba
26. nov 2011

@mirip No ja bych zase nechtela jit do prace driv, kvuli tomu ze s detmi chci byt doma...to jen ze by to fakt bylo nevyhnutne 🙂 A uz jsem ti odepsala na IP. Tak myslim, ze v podstate az na ten rodicak spolu souhlasime 🙂

monnaa
26. nov 2011

@aduskatt - veď práve teraz sa to podarí ked ste to vzdali , držím pace !!! 🙂 🙂

bobocka
26. nov 2011

@aduskatt a just teraz to vyjde 😉

aduskatt
26. nov 2011

baby, ste zlateee🙂)
@dusika11 v pohodke, nemohla si vediet 🙂

dusika11
26. nov 2011

@aduskatt pride uvidis

aduskatt
26. nov 2011

taaaak, dievcence...bolo mi potesenim tu s vami pobudnut, idem ja zaliezt do postele.........krasnu a pokojnu noc vam vsetkym...

odrik
26. nov 2011

@minewka
Ja nemyslim v obchode ako v predajni, ale napr. v predaji velkych prosperujucich firiem. Myslim, ze sa netreba chytat za slovicka, nejde tu o to, kto koho na niecom skor nachyta, tu nesutazime.

odrik
26. nov 2011

Prajem vsetkym dobru nocku 🙂! Idem uz na ucho 🙂. Zajtra krasny dnik.

lauritka
26. nov 2011

@bobocka ty si optimista 🙂 karta sa obrati, myslis tym , ze sa hranol spamata a bude nam lepsie 😝 😀 hladala som tu diskusiu v archive ta3, ale neviem najst.

minewka
26. nov 2011

@odrik vieš čo - už ste tu úúúplne ako cvoci.

Sorry.

Fakt.

Napíš mi manuál, ako sa mám pýtať....

Úprimne a čestne a na zdravie svojej dcéry prisahám, že som ťa za žiadne slovíčko nechytala a že ma zaujímala odpoveď a to, čo je podľa teba v obchode - predajni, alebo veľkých prosperujúcich firiem nemorálne.
Proste ma to zaujíma. To je všetko.

A nejak nechápem, v čom tu akože mám súťažiť - moje iq je o trošku väčšie a chápem, že sa tu nesúťaží.

Ani na to neodpovedaj, idem off.

Aj hnusné závistlivé svine beštie, ktorým deti raz za tú zlobu hnusne a ťažko ochorejú, musia spať... 😉 😉

Alebo možno nespím - len som zavesená doma na strope a rozprávam sa s démonmi 😀 😀 😝

Ale teší ma, že aj napriek mojej beštiálnosti ma dobrý ujo doktor bude liečiť.

Už som príliš unavená, aby som reagovala rozumnejšie.

Pokoj pracovitým a dobrým ľuďom.

bobocka
26. nov 2011

@lauritka ak ja som optimista,ak ty potom srandista 😀 ze hranol sa spamata 😀 😀 😀 to skor peklo zamrzne 😅 😀 neviem ani ja tu diskusiu najst.dokelu 😢 skoda.to mam za to ,ze zijem v dobe kamennej a mam na tv 4 stanice a just mi ta 3 chyba 😀 😀 😀

lauritka
26. nov 2011

aj ja prajem dobru noc, bol to vycerpavajuci den, verim , ze hlavne pre lekarov a politikov. snad sa este odvrati katastroficky scenar, peace 😵

janinah
26. nov 2011
pici
26. nov 2011

@aduskatt ale no... to nie je tak vela... teda je to vela ale nie je to az tak vela aby ste sa vzdali...

bobocka
26. nov 2011

@janinah joj,keby to tak dlhe nebolo.ale zajtra precitam,slubujem 😉

janinah
26. nov 2011

@bobocka prečítaj,všade v mediach sa píše,že nechcú 300 eur ,ale ako je to naozaj? tam sa to dočítaš,okrem iného....

bobocka
26. nov 2011

@janinah tych 300eur uz mame vysvetlenych-teda my, co sa o to zaujimame viac.ale mna celkom to memorandum zaujima.mozno zmenim na vec nazor.necham sa prekvapit 🙂