Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@bobocka no viac lekárov je tých čo sú na tom velmi dobre....a plaovo sú na tom nie tiež najhoršie a to v akých podmienkach robia že xrokov staré no nie sú jediní...školstvo a iné rezorty sú na tom detto a platove hlboko hlboko nižšie a nie len učitelia aj iný.....................
Inak je dosť zaujímavé že tu sa rozčulujeme na lekármi,tým ako vyžiť lámeme hlavy len zvačša biele mamičky...tí utláčaní,ponižovaní,diskrimonovaní,sociálne slabší atd sa majú kráľovsky oproti nám
myslím že situácia s lekármi a zvyšovaním platov celkove by nebola zlá malo by sa z čoho dať keby sme my neodvádzali peniaze zplatov ktoré idú na darmožráčov a povaľačov....
@mirip No ja bych zase nechtela jit do prace driv, kvuli tomu ze s detmi chci byt doma...to jen ze by to fakt bylo nevyhnutne 🙂 A uz jsem ti odepsala na IP. Tak myslim, ze v podstate az na ten rodicak spolu souhlasime 🙂
taaaak, dievcence...bolo mi potesenim tu s vami pobudnut, idem ja zaliezt do postele.........krasnu a pokojnu noc vam vsetkym...
Prajem vsetkym dobru nocku 🙂! Idem uz na ucho 🙂. Zajtra krasny dnik.
@odrik vieš čo - už ste tu úúúplne ako cvoci.
Sorry.
Fakt.
Napíš mi manuál, ako sa mám pýtať....
Úprimne a čestne a na zdravie svojej dcéry prisahám, že som ťa za žiadne slovíčko nechytala a že ma zaujímala odpoveď a to, čo je podľa teba v obchode - predajni, alebo veľkých prosperujúcich firiem nemorálne.
Proste ma to zaujíma. To je všetko.
A nejak nechápem, v čom tu akože mám súťažiť - moje iq je o trošku väčšie a chápem, že sa tu nesúťaží.
Ani na to neodpovedaj, idem off.
Aj hnusné závistlivé svine beštie, ktorým deti raz za tú zlobu hnusne a ťažko ochorejú, musia spať... 😉 😉
Alebo možno nespím - len som zavesená doma na strope a rozprávam sa s démonmi 😀 😀 😝
Ale teší ma, že aj napriek mojej beštiálnosti ma dobrý ujo doktor bude liečiť.
Už som príliš unavená, aby som reagovala rozumnejšie.
Pokoj pracovitým a dobrým ľuďom.
aj ja prajem dobru noc, bol to vycerpavajuci den, verim , ze hlavne pre lekarov a politikov. snad sa este odvrati katastroficky scenar, peace 😵
stojí za prečítanie
http://www.loz.sk/co-sa-skutocne-dialo-za-zavre...

@dusika11 da sa.nepotrebne veci ,co mi v skrini miesto zaberaju, postupne predavam.svokruska nam sem tam pomoze ze nam da chlebik,ci masko na vikend.maly nosi krasne vecicky co ma po svojom trosku starsom bratrancovi 😉 jasne,ze keby som mala len toto a nemala pomoc okolia,tak fakt si slany chleba dovolim len,.ale my sme skromni a nejak nam to vzdy vyjde. a to keby si k nam prisla ,tak neuveris,ze tak malo mame.prave cerstvo byvame v novom byte a mame ho fakt pekne moderne zariadeny 😉 manzel nepracoval tristvrte roka,tak sme pominali,co sme mali nasetrene a ziskane z ineho predaja bytu a teraz krkame.no nevadi.je to docane 🙂 verim tomu 🙂
ale spat k teme.som si ista,ze aj mlade rodiny lekarov,ktore nemaju nejake dobre situovane zazemie, tiez skoncia s uverom a na ozaj slusny zivot im proste lekarsky plat nestaci.
ja osobne necham volbu studia na mojich detoch,no neviem ako stastna by som bola keby sa pre medicinu rozhodli. 😒 vyhovarat im to nebudem.no radsej by som bola keby sli inym smerom.lekarcina je nevdacne povolanie.furt sa najde niekto,kto lekara zvozi pod ciernu zem 😒 a ta zodpovednost co maju -no podla mna je to jedno z najnarocnejsich povolani.