icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

janinah
2. dec 2011

pokial nie je podpísané,nič nie je dohodnuté- povedal teraz Kollár na TA3 😒

denduska
2. dec 2011

@veve39 mas pravdu, TA3 ma penta 😉

cmeliatko
2. dec 2011

@elis3 to hej no na sk su aj tak nizke platy ale inak ide vsetko hore:/

lauritka
2. dec 2011

@elis3 ale ten kopec ludi nestudovalo medicinu. tak preco to porovnavame.

elis3
2. dec 2011

@czechzuzanaba Vieš čo, ja sa naserem a začnem robiť petíciu na zníženie platov lekárov

stardust
2. dec 2011

@elis3 nech sa paci, zijeme v demokracii 😎

tanitta
2. dec 2011

ja by som dr slubila co chu aj naviac aj ked na to nema a nech sa buduca vlada stara 😀 ved je jasne kam smeruju volby

lauritka
2. dec 2011

@elis3 citim z teba zavist ? 😀

denduska
2. dec 2011

@elis3 urob a dufam budes mat tie gule ze sa postavis so stolikom aj priamo do nemocnice 😉

janka_pn
2. dec 2011

ja by som bola skor za to, aby sa lekarom v nemocniciach zlepsili pracovne podmienky a aby sa vsetci ludia naraz spamatali a prestali davat uplatky... to by bol idealny stav pre mna

mimave
2. dec 2011

@denduska draha som na materskej nie na vylete. a bohuzial kvoli tymto podmienkam ake maju aj mamicky na slovensku s malym nebudem doma dlho. mozno ani nie do jeho roku. ale to je dost mimo temy. len som mala na mysli ze cely system je dost na prd, ja som napr. robila 8rokov v kuse a toto je cele co si zasluzim, bohuzial je to tak. ale nemam ako vydierat tento stat aby mi pridal. lekari maju, vydieraju ludmi o ktorych sa nebude mat kto postarat ked poodchadzaju. takze si to zrejme zle pochopila.

lauritka
2. dec 2011

@janka_pn pekna myslienka, ale ludi neprevychovas. pozostatky z komunizmu, zial stale tvrdo zakorenene...

czechzuzanaba
2. dec 2011

@elis3 no ja ti branit nebudu 🙂 Kdyz myslis, ze maji velke platy, mozes klidne svuj nazor vyjadrit i petici...

elis3
2. dec 2011

@janka_pn le aby to bolo tak ze ked pridem k ortopédovi zo zlomenou nohov, aby sa mi zasa nestalo to, že pojdem domov s tým ze mám ploche nohy.... Za toto také platy ?

veve39
2. dec 2011

@denduska sklamem ta, TA3 mi roky nefunguje, akcia lekarov je pre mna aj tak po poslednych dnoch jeden hnus a nepotrebujem ani "triedneho nepriatela"-PENTU (v kazdom ideologickom boji tento "kvazinepriatel" vzdy pomahal) aby som si svoj nazor vytvorila...
nech je akokovek regulerna poziadavky strajkujucich, cesta, ktora ublizuje bezbrannym (stari, deti, chori, blizki chorych,ktori o nich maju strach)a ktoru oni vydieracsky zvolili nemoze byt nikdy spravnou....

czechzuzanaba
2. dec 2011

@mediik a hele, ty jsi napsala nazor, ja jsem na to reagovala svojim nazorem.....My dve to stejne nevyresime..Na to jsou jini papalasi, kteri opravdu prijimaji rozhodnuti.... 🙂

Ale abys pochopila, znovu opakuji - ani me se nelibi, ze clovek ma strach z toho, ci v nemocnici bude doktor ci ne. A ver mi, ze vhledem k moji situaci vim, o cem mluvim...

czechzuzanaba
2. dec 2011

@mimave ted rikal Mihal v TV, ze nam zvysili materskou.....Zase!!! Jupiiii. 🙂

lauritka
2. dec 2011

@czechzuzanaba zatial aspon nieco pozitivne . 🙂

denduska
2. dec 2011

@mimave vaz si ze mas vobec moznost byt doma s dietatom dokonca do 3 rokov + dostanes rodicovsky...popytaj sa v inych krajinach kedy chodia mamicky do prace 😉

adriana7
2. dec 2011

@lauritka , to nie je komunizmom, bol aj v čechách a tam už úplatky nefičia...aspoň teda tuto okolo nás, kde sme boli, tam by som sa aj hambila dať úplatok. a potvrdili mi to aj viacerí známi tu z moravy, oni sa z nás slovíkov smejú, napr. že keď dr. v strání začal brať aj slovákov, tak si chcel otvoriť cukráreň, každý mu doniesol bomboniéru a kávu a pritom sa u neho všetko kešuje 😀 , známa zo strání mi hovorila, že v čakárni je hneď vidno, kto je domáci a kto slovák 😀 😀 😀

denduska
2. dec 2011

@veve39 avizovali to od marca! vyzyvali vladu na rozhovor o svojich poziadavkach. Vykaslali sa na nich!!! fakt tomu nerozumies? ☹

lauritka
2. dec 2011

@adriana7 aha. 😀

mimave
2. dec 2011

@czechzuzanaba hej o dve eura? 😀 neviem nepozeram telku, zehlim a obcas sem kuknem 🙂 mali tie drobne radsej dat tym ktori si to zasluzia, ochotne by som sa vdzala pre nejakeho lekara co si to naozaj zasluzi, lebo poznam aj takych. len chudaci teraz doplacaju na kolegov...

odrik
2. dec 2011

@mediik
Svoju staznost prosim prezentuj nasej vybornej vlade a neobvinuj z toho lekarov. Uz stacilo, vydieranie lekarov je velmi jednoduche, kedze sa staraju o zivoty a zdravie ludi. Neviem, ci by takto ludia vydierali a obvinovali aj ine profesie. Pochybujem!

adriana7
2. dec 2011

@denduska , veru, veru, my sa máme...sesternica vo fr. šla po 6 týždňoch a nemá ani žiadne úľavy, so šéfom musí chodiť aj na niekoľkodňové služobky 😒 , eliška má len o 3 mesiace viac ako maša prďola
...ale inak, ja som šla od každého dieťaťa do práce skoro, a aj teraz to vyzerá, že od januára, najneskôr februára - ja to beriem v duchu hesla - spokojná mama - spokojné bábo, a aj profesne, aby som si nemýlila monitor pc s mikrovlnkou 😀

mimave
2. dec 2011

@denduska ale neriesme tu teraz matersku, boli sme aj vonku, rodina mi zije za hranicami, viem ako je inde, ale pozor, mas moznost byt doma 3roky ale malokto si to naozaj moze dovolit. to je velky rozdiel...

czechzuzanaba
2. dec 2011

@mimave no o 5% a nejake tydny navic myslim.

A jinak souhlasim s @denduska.

odrik
2. dec 2011

@elis3
Nechapem, preco so zlomenou nohou chodis k ortopedovi. So zlomenou nohou sa chodi k traumatologovi, vies?

veve39
2. dec 2011

@denduska preco nevyzyvali za Fica ? Preco boli ticho, preco nebol jediny protest pri Paskovom rabovani - odborari myslim ? Ved ked predtym koncila Dzurindova vlada, boli organizovane protesty, odhadzovanie plastov ...preco sa vzdy odborari "spamataju" len pri vlade pravice ? Ved to je politicke pozadie ako vysite...len slepy to nevidi

elis3
2. dec 2011

@odrik pretože vtedy som este nevedel ze je zlomena.