icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
9. feb 2010

A barbi vitaj 😉 ako sa mate?

barbarka
9. feb 2010

nam to odtlackovanie do knizky dopadlo hrozne. natrela som mu to temperkou (totalna blbost) namiesto odlackov tam mame flaky lebo sa metal a okrem toho mal tyzden modru ruku. takze tak.
saska uz ste mi velmi chybali. snazila som sa vas aspon cez mobil docitavat - zavislost . tesim ze uz mam net 🙂
ja mam tiez ten cajik z dm ale pijem len raz za cas lebo mam pocit ze mliecka mam zatial dost. aj ked len v jednom prse, z druheho ide len trosku

saska73
9. feb 2010

meinkonka - veru, tiež mám to brucho ako v 5 mesiaci, neviem, čo mi pomôže asi len cvičenie ale to ešte nechcem siliť aby som o mliečko neprišla, na mne sa aj únava prejaví.
Sťahovacie nohavičky, čo mám z mmb ma už moc nesťahujú, mala som si objednať menšie ale nosím ich, lebo sú vysoko na kríže. Bedrové rifle už zapnem, ešte jedyn elastické nohavice a zvyšok škoda reči ☹ Ale v nedeľu som prvý raz dopla zips na čižmách 🙂 Mám už "len" 10 kg navyše, lenže nadváhu som mala už predtým, takže si kľudne môžem počítať takých 14 až 16 kg. A bohužial všetko mám v bruchu a na stehnách a aj lýtkach 😠 A to behám denne s kočíkom okolo 5 km

saska73
9. feb 2010

zvalka - tie otlačky - celkom to išlo, na nejaký 6 pokus 😀
bomby - dúfam, že sa to zlepší, lebo v poslednej dobe som mala len také mäkké didi a malý bol asi hlaný, ked tak často chcel papať, teraz už chrní od 4.10 - tak rýchlo pil až sa zakucával, odgrgol a v momente spal.

saska73
9. feb 2010

V nedeľu sme krstili - celý krst bol hore a usmeival sa a na konci sa začal hlasito ozývať a samozrejme dudlík v kočári a kočár na druhej strane kostola 😅
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

barbarka
9. feb 2010

vdaka zvalka, celkom fajn. vcera maly tolko negrckal tak sa tesim ze som ho nemusela prezliekat, tak dufam ze sa to uz bude zlepsovat. no a maly nam tuto noc prespal 8 hod. zlate dieta. vie ako rodicov potesit. ale vecer rumazgal na prsniku az od unavy zaspal.
jaj brucho mi ani nespominajte tiez som tak v piatom a este k tomu tie sialene strie. oni sa potvory fakt urobili az po porode. dovtedy ich bolo len par teraz vyzeram jak keby som sa pobila s tygrom.

saska73
9. feb 2010

barbarka mne sa strie urobili tiež až po pôrode - hlavne na stehnách ( na zadku som mala už od 7. triedy z rýchleho rastu) a už som si všimla aj na spodnej strane prsníkov ☹

8 hodín - no to je vynikajúce 🙂 🙂 🙂

betyna8
9. feb 2010

babule podla mna by sa tie otlacky mohli urobit tymi detskými farbickami na ruky,su netoxicke,ak my tak planujeme

saska73
9. feb 2010

betyna alebo kriedou, aj tie existujú detské netoxické

zvalka
9. feb 2010

barbi, presne viem, ako asi vyzera tvoje brucho, lebo ja mam take iste ☹ ako po boji s tigrom...a prsia - spodna cast takisto, stehna tiez trosku...tak ako som mala super cele tehu, tak "pamiatku" mam ale po nom "paradnu" ☹

betyna8
9. feb 2010

saska,ale kriedou to asi v tej knizke nevydrzi a otrie sa to,ci nie? 😕

pietra
9. feb 2010

ahojte 🙂

odtlacky riesim aj ja a este som na nic neprisla. Od gencianu bude dieta fialove este dva tyzdne 😖 . Prstove farby vam zas nebudu v knihe drzat, oni su take mastnejsie, aby isli lahko umyt, zakze ak strany v knihe nemate z kancelarskeho papieru, tak sa to rozmaze

triminka
9. feb 2010

bety a ako dam farbicku na ruku a nohu? to musi byt podla mna nieco tekute co potom uschne,nie?

hehe a strie? na bruchu nemam,ale zadok,stehna z vnutornej strany a aj lytka z vnutornej strany to schytali riadne.mna ten ten tiger na nohach uplne dotrhal 😀 a prsia teraz ako kojim tiez dostavaju zabrat...okolo bradaviek strie. ako slniecko to vyzera 😀 😎 no co uz baby, zabijeme sa,ked sme dokonale?

betyna8
9. feb 2010

trimi,ved tie farbicky su take lahko rozotieratelne, nababres,otlacis a umyjes mimco 😉
pietra,dik za radu,urobim otlacok na kancelarsky a potom to vlepim do knihy.mam aj netoxicke temerky,ale neviem,ci mu nepodrazdia pokožku 😕

barbarka
9. feb 2010

ja mam na bokoch take ze sa ma jdna baba na tehu cviceni opytala ze co sa mi stalo🙂 ja ich mam vsade len brucho sa do 40tt drzalo

triminka
9. feb 2010

bety aha...no ja tie farbicky nepoznam...poznam len tie co sme mali aj my,tie klasicke drevenne 🙂 mozes hodit nejaky link ako to vyzera? ked pojdem do obchodu nech nevyzeram jak uplny debilko 😉

zuzankaro
9. feb 2010

bre ranko,
my uz mame odtlacok do bielej hmoty urobeny, ale bola to fuska, hmota bola dost tvrda a malemu sme museli silnejsie pritisnut labku aj rucicku aby sa to vobec otlacilo, bez kriku sa to vsak nezaobislo, mohli by to robit trochu makksie
ale tiez zhaname estenejaku farbu na odtlacky na zaramovanie 🙂

pietra
9. feb 2010

triminka, vyzera to ako temperky v kelimkoch 😀 a je na tom napisane prstove farby 😉
idem pozriet nejaky link, nech mas predstavu

pietra
9. feb 2010

triminka, takto nejako, ale su rozne znacky
http://www.predskolak.eu/farby-prstove/2543-prs...

hermiinka
9. feb 2010

ahojte maminy. ked uz pisete o tom bruchu moje je tiez strasne.cele tehu ani jedna stria a ako som musela zacat brat v 8mesiaci vitamin B a zelezo tak koniec, cele od strii.kupila som si z avonu na strie aj na prsia krem tak uvidim ci to zaberie. a uz cvicite nejake cviky na brucho?ja nekojim ale neviem ci uz mozem zacat cvicit, mam ho este velke chcem sa ho do leta zbavit. 😒

pandula
9. feb 2010

hermina - ja mala 2 velke strije ku koncu tehu a par malinkych hned ako brusko sa stiahlo po porode sa mi urobilo mrte malinkych uplne ze pokrite cele brusko okolo pupku a to natierala specialnym olejcekom cele tehu 🙄 co uz ! aspon bude spomienka na brusenko 🙂

pandula
9. feb 2010

ahojte baby. docela dobru noc sme mali najprv 5 hodin, potom 3 a este po dalsom krmeni 2 sme potiahli no maminka sa citi dobre . 😉

hermiinka
9. feb 2010

to moje dieta nie a nie zaspat nedovoli mi ist ani na net 😠
pandul mne by stacili ako spomienka aj fotky, ale ako pises co uz 🙂

pietra
9. feb 2010

hermiinka a na kontrole po sestonedeli si uz bola? ak doktor povedal, ze je vsetko v poriadku a nekojis, tak mozes pomaly zacat cvicit
a inak presne tak aj u mna, cele tehu nic (po prvom porode ani jedna stria) a posledny mesiac hematologicka upravila davku zeleza a este jednoho lieku a strii mam plne brucho 😖 Ja som sa s tym tigrom nebila, mna snad rovno zral 😖 😀 To mam asi aj uroky za prve 😀 😀

hermiinka
9. feb 2010

nie pietra este som nebola, chystam sa na konci februara, bojim sa 😖

zuzankaro
9. feb 2010

ja na bruchu nemam ziadnu striu 🙂 aj ked som tiez brala zelezo, len je rozkysnute 😝 tesim sa na jar a prechadzky a cvicenie 🙂
herminka po ziadnej kozmetike proti striam ti tie strie nezmiznu tie su uz navzdy 😒
ja mam strie na bokoch stehien ale to v puberte sa mi vytvorili ked z rukanohatej som kvoli hormonom pribrala 😖

hermiinka
9. feb 2010

zuzankaro viem ze nezmiznu ☹ ale stanu sa menej viditelne, musim s nimi nieco robit ved si chcem v lete obliect plavky ☹

ciefulik
9. feb 2010

baby, tak ja som hrozne vďačná, mám iba jedinú striu a to iba 1cm na pravom prsníku, inak nič))))

ale zato kilá mi vôbec nejdú dole, stále mám +5-6kg ako pred tehu ☹

orbitrac doma oprášený, akurát som sa naň ešte nedostala 😅

odtlačky - temperkami, ale podarila sa iba nôžka v 1. mesiaci, rúčka nie.. a je pravda, že sme boli ešte pár dní farební))

triminka
9. feb 2010

pietra vdaka za link, pojdem to dnes pozriet do nasho velkomesta,snad tu take nieco v papiernictve budu mat🙂
a budem to skusat na kancelarsky papier a ktora bude najlepsia,tu vystrihnem a nalepim do knizky 🙂

aela
9. feb 2010

herminka, ja sa na kontrolu chystam tento tyzden, nech mam pre mm darcek na valentina 😀 😀 😀