icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

meinkonka
11. feb 2010

trimi presne pre toto sa pytam. lebo moj tiez nerad na brusku, ale na mojom pleci drzi hlavu sam uz dlho dlho.

moj marky ma krvnu skupinu po mne 0 😵

noemi01
11. feb 2010

naklonila som sa nad maleho a som ho božkavala a on grcku višplechol do višky a všetko mne do tvare a ešte sa na tom aj smial no zlate dieťa

noemi01
11. feb 2010

moje deti maju tiež krv po mne moja prevahuje

saska - 😀 😀 to je až divne čo?????

noemi01
11. feb 2010

maleho nedavam na bruško trenovať

triminka
11. feb 2010

meinka ja si myslim,ze netreba davat ked sa im tam nepaci....obcas vyskusam,ci mlada nezmenila nazor,ale silit to netreba...neboj,raz tu hlavu budu rovno drzat xixix....a ked drzia hlavicku na nasich rukach,tak je to ok...

meinkonka
11. feb 2010

trimi ja som sa len zlakla, lebo moj na brusku nechce dvihat hlavku rsp. len sem tam dvihne. ani ho velmi nedavam, takze teraz som spokojnejsia

zuzankaro
11. feb 2010

my sme sa tiez dali tiez profi fotit minulu sobotu, hotove budu cez vikend, sa tesim, uz som videla par ukazok 🙂 ked ja maly este takyto drobculik tak nech mame pamiatku 🙂

noemi01
11. feb 2010

chlapci su lenivši ale oni sa všetko naučia maju ešte čas

noemi01
11. feb 2010

u nas neni ani fotograf a v inom meste ked jej tak nefotia tak ako u vas 😒
aj ja by som chcela dať fotky pekne spraviť

triminka
11. feb 2010

mein hlavne neporovnavaj.kazde dieta je ine...ja sa tym vobec netrapim ze nechce na brusku dvihat hlavicku.mozno raz bude chciet,teraz nie...no a co...vravim,obcas vyskusam,ale ked sa jej to nepaci,tak ju otacam. obcas ju davam spat na brusko,cez den.ale to uz je unavena a v stadiu zaspavania,vtedy neprotestuje 🙂

aela
11. feb 2010

ahojte kocky, dnes som tu este nebola, mam za sebou kontrolu po sestonedeli, vsetko OK, tak som vysmiata a bola som s dievcatami u detskeho, mala pribera 100 g za tyzden, uz ma 4 kg, nie je to vela ale zas ani malo, sa doky smial, ze chce byt modelka asi a uz si strazi vahu 😀 😀 😀 a starsiu ockovali proti prasacej chripke a je v studii, tak aj merali, vazili, krv brali a sledovat ju budu

plienky som uz mala viacej druhov, ale akurat pampersky mam kazde rano pretecene na okolo noziciek, hold to asi nie su plienky pre stihlonohe modelky 😀 😀 😀 som dnes kupila tie plienky v akcii v lidli, tak uvidim, snad budu lepsie, som mala asi stastie, lebo velkost junior uz bola skoro vypredana a midi velkosti tam mali este dost

trimi, mne kazal doky davat malej cajik alebo vodicku a z flasky mi nechce, tak ked ma stikutku, vzdy jej dam par lyziciek vodicky s glukopurom a uz si celkom zvykla, pekne spapa 😵

triminka
11. feb 2010

aela co je to glukopur? 🤐

aela
11. feb 2010

triminka, hroznovy cukor, je lahsie stravitelny ako klasicky cukor a mal by podporovat chut do jedla 😀

zuzitka
autor
11. feb 2010

my máme všetci štyria krvnú skupinu: 0
a aj oči máme všetci modré, len rôzne kombinácie ... modro-zelené a modro-sivé 🙂

samko má zase streptokoka pneumomie či čo ... dali mu ATB na preliečenie. a stretli sme učitelku zo škôlky, že ich je 5 detí v škôlke 😝 z 20tich

😒 kedy ten sneh zmizne? ☹ ☹

noemi01
11. feb 2010

baby čo varite????
dajte inšpiraciu

aela
11. feb 2010

noe, ja dnes tak narychlo uvarila zemaky na kyslo a k nim parky 😀 vsak som neskoro prisla od lekarov a doma traja hladosi 😀 😀

triminka
11. feb 2010

aela aha vy si podporujete chut do jedla 🙂 a aj hviezde po nom viac chuti? 🙂

noemi mne mm rano spravil kuracie prsia na ananase 🙂 mnam....a k tomu som si mohla vybrat bud zemiakove pyre alebo ryzu....

inak vy ste uz rozmyslali nad letnou dovolenkou? my k moru nechceme ist,mi to pride nie moc vhodne hlavne kvoli tomu silnemu slnku. tak surfujem a pozeram slovensko...pozerala som alvu...velmi zaujimave,je to spojene s plavanim pre deticky.ale zda sa mi to trosku drahe....hmmm co ja viem....este pokukam
ak mate nieco,dajte tipy....kde na slovensko s cca 8mes babatkami

zuzitka
autor
11. feb 2010

hen, naše stretko 😀 😀 😀 😀

https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

pietra
11. feb 2010

my mame dnes pecene kuracie stehna, k tomu zemiaky alebo ryzu a marhulovy kompot

zuzitka
autor
11. feb 2010

trimi ... kebyže mám penízky, tak idem k moru. je to super pre detičky. vybereš si menej horúci mesiac 😉

noemi01
11. feb 2010

u nas je člapkanica

u nas je teraz veľa deti

samko nech sa rychlo vyzdravie

moji maju tiež modre očka iba ja zelene

zuzitka
autor
11. feb 2010

noe ... tu zase chumelíííí a chumelííí 😝 😝

aela
11. feb 2010

trimi, vsak to nielen kvoli priberaniu, ale malinkym detickam ten hroznovy cukor odporucaju, lebo je lepsie stravitelny

dovolenka - co je to? 😕 my budeme mat dovolenku na malte na chalupe 😀 😀 😀

noemi01
11. feb 2010

trimi - pošli muža aj k nam 😀

kuracie prsia už asi cely tyžden jem 😝 na šťave , rezne , ..............

my nejdeme nide na dovolenku moj stale vymišla o novom aute zase už štvrte za 2 roky

noemi01
11. feb 2010

aela - najlepšia dovolenka 😀

u nas nič nepada

glukozu dali malemu raz v nemocnici a on to nechcel

triminka
11. feb 2010

noe neposlem,je moj 🙂 nedam nedam 😀
noe tak skladane zemiaky alebo nejake cestoviny,nech stale to kura netlacite do seba kukni na mimibazare recepty,ja tam vzdy nieco dobre najdem

aela tak pracujete na vasej svetlej buducnosti...tiez by som sa netrepala nikam,kebyze mame chalupu 😉

noemi01
11. feb 2010

trimi - iba aby navaril 😀
aj moj my tak chista ale tento tyžden sme sami a ja nestiham

triminka
11. feb 2010

noe jasne ze len navaril,na nic ine som ani nemyslela 🙂 kedze je to v ramci pomoci,mozno by som aj poslala.ale kedy? dnes ma nocnu,zajtra ide so mnou k lekarke a potom na nakupy a zasa fici do roboty...

pietra
11. feb 2010

mne jedna doktorka v porodnici vravela, ze glukozu neodporuca davat, lebo po nej deti viac grckaju.
Ja viem, ze sa dava v porodnici, skor ako sa rozbehne maminke mliecko, ze je to vraj lepsie, ako dietatu hned dat UM. Ale inak by sa detom ani hroznovy cukor nemal davat, ked na to nie je vaznejsi dovod, ako napr. doplnit tekutiny pri hnackach. Je sice zdravsi ako obycajny cukor, ale stale je to cukor

lubkaeck
11. feb 2010

caute

noe- ja som dnes bavhla do kuchty hovadzie stehno, spravila omacku, hranolky a uprazila na masle baby karotku a brokolicu- mnamka 😉