Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja sa bojim isť ku gyndovi a ked sa tam bude hrabať ho asi dakde kopnem 😀
ja zasa ohladom espumisanu 😀 Mozem ho aj do flašky s mliečkom nakvapkat a tak dat vypit? 😅
dobre ranko mamicky, noc sme mali fajn, aj vecer mala rychlo zaspala, akurat v noci sa zobudila a bola 2 hodinky hore kvoli brusku, tak sme cvicli a prdkali 😀
milada - jasne
my ideme dnes do poradne tak som zvedava ako nas bude decka chvaliť aj maminu za kojenie 😀 😀
aela - my každy den o 4 -5 sa naťahuje a poprdkava si a potom sam zaspi
ja neviem čo si zvykol napapka sa a potom sa hmiri poprdka vigrga a neplačka my len take zvuky vydava ako keby auto štartovalo 😀
Besná a desná noc za mnou. Majuško bol od 21.20 hore do 4.45 🙄 ☹ s 3 20 minútovými spánkami. Neviem, čo mu bolo - napapaný pomaly každé 2 hodiny, kakal, prdel o 106, takže bruško ho nebolelo, aj som mu ho pomasírovala, pomojkaný, pritulkaný,....
A to ma o tej 21.20 ešte aj okakal 😅 , prvý raz ale riadne - schytalo to moje tričko, tepláky, prebalovák, dlážka, dvere.
millada - ja to dávam do fľašky s mojim mliečkom.
Ako dávate také tie kyselšie práškové lieky ako celaskon, kyselinu listovú, pyridoxin ? Drvila som to medzi 2 lyžičkami a dávala do odstriekaného mlieka ale napr. včera som si neodstriekala nič, keďže pokaždé si potiahol 130 ml.
ahojte,
mala este spinka, teda uz sa pomaly budi, po tej noci blbej taha od rana od pol osmej. A spi ako najvacsie neviniatko, akoze, mamina, sory, nedala som ti spat, revala som, ale to nic. Teraz to potrebujem dospat, nechaj ma. Dam ju na balkon zachvilku, len nech sa zobudi.
Mate pravdu, dievcata, je to kolotoc. Papanie, kakanie, cikanie, prebalovanie, kupanie, umyvanie... stale dookola, ale je to pekne. Len tie noci keby boli lepsie. Ale co uz....
Nase dievcatko ma dnes 13 dni, este je malinka, tak jej odpustime vsetko. Aj ked manzel hovori, ze jej to ide pisat, tie prebdene noci a ked bude mat 18 rokov, da jej supis, co robila. 😀
krtka, vtipalek mm 😀 😀
saska, tak si chod dako teraz pospat, ak majko spi. ved to je sila, celu noc byt hore 😕 😒 to musis byt K.O.
nasa taminka v poslednej dobe nechce vecer zaspat nejako...stava sa nam, ze zaspi az o polnoci. takze sa uspavame od 8mej aj do polnoci niekedy 😅
ale vcera to bolo lepsie, ale zase sa mi zobudila rychlo uz o 1 a dako sa jej buvat nechcelo, ale potom nejako zaspala..
pridala som este par novych foto 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
a ona mi zvykne potom spat uz cele doobedie, teraz sa akurat budi 🙂
potom chodime na 2-2,5hodky kocikovat 🙂 na to sa vzdy tesim, pekne vymrznem a spalim kalorie s kocikom 🙂
saska - to mal ale vydrž už by ma poražalo
rozdrvim a dam z mliečkom
pyridoxin maš od čoho?????
krtka - hehehe to by bolo veľa lajstrou zapisanich 😀
cely romaaaaaaaaaan
len aby sme to v puberte nemali horšie ved nam povedia aela a iwka 😉
aj take 3 ročne je naročne vymišla a bude mať posledne slovo a usta sa jej nezavru ešte aj zo sna my stale keca 😀
caute kocandy,
tak my sme mali vcera tiez tazsiu noc. od cca 7, co sme ho okupali mi vobec nespal, vkuse som ho kojila, mozno aj kazdu hodinu a furt bol nespokojny, asi mu neslo mliecko. nakoniec o 1rano som to vzdala a dala mu UM. stiahol 70ml a zaspal jak dudek. a spal 6h. 😕
tami krasnu supravicku ste mu ustrikovali 😉
zval krasne fotecky tehu. a mala je riadna bacula, vidno ze dobre papa a je cely tato /aspon podla mna/
my sme uz tiez boli na rannej hodinovej prechadzke a teraz sa maly slni aby odzltol 🙂
diky, mein 🙂 no a si predstav, ze ona vzdy pije len 5 minut 🙂 presne ako maly damianko. proste 5 min. a dost. a takto pekne pribera, nechapem to, to si ona musi potom pekne potiahnut 😕
a mas pravdu - stale je cely tatinko 😀 z maminky si zatial toho vela nezobrala... ☹ 😉
zvalka - môj drobček tiež len chvíľku papá ale počujem ako sa to do neho leje, niekedy nestíha prehĺtať, dychčí, funí, pustí na 3 sekundy bradavku a zase po nej chňapne - srandovný je alebo tak sústredene pije, ruky si žmolí pri tvári, priviera oči - labužník 😀
Ja neviem cez deň spať, potiahla som s ním od 5.00 do 9.30 a ešte si možno poobede schrupnem.
mein - kde ho slníš ?
noemi - pyridoxín, vitamín B6asi pri tvorbe červených krviniek je dôležitý a keďže berie aj železo maltofer asi preto a okrem toho napomáha pri spracovaní bielkovín a tukov.
zvalka ale má trochu aj tvoje črty, krásna je, za nevestu ju berieme 😉 🙂
Ahojky,
tak nejako Vás nestíham dočítavať, tak len poreferujem, čo u nás nové 🙂
Betyna: sorry, včera som už nebola na kompe, tak som Ti nemohla napísať, že kedy ideme na to sono, prišli sme tam asi o 13.10 alebo tak nejako 🙂 akurát brali do vnútra druhú várku, my sme išli v tretej 🙂
Výsledky zo sona - baliť na 2 plienky a kontrola o 4mesiace, väčšine mamičiek tak kázali 🙂
Dnes sme v noci spali ako anjelik, aj teraz drichmošíme, ale za chvíľku budem budiť na kŕmenie 🙂
tak sa zatiaľ majte krásne MAMIčKY I DETIćKY!!!
ale zobrala zval, pisulku 😀
toto ja vzdy vravim, lebo maly sa vraj podoba na moju rodinu, len uska ma po ockovi a vajka 😀
saska na posteli za oknom. presne, ani ja cez den nespim, spolieham sa na noc a ahaho. v noci ledva dycham od unavy, ked nechce spat maly.
mein 😀 😉
Strašne sa tí malinkí menia, každú chvílku mi príde trochu iný.
tu ho máme loptoša, čo nechce spať.
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
saska maly je fesacisko. myslim, ze asi na ocina sa podoba vsak?
Ahojte, som rada, ze nie sme jedine, co malo spime 🙂 . Cez den to ako tak ujde, ale vzdy ked pride muz z prace, tak je Johanka mrzuta a uplakana..tak si ju vobec neuzije, len je nervozny, ze preco stale place /a potom si ju prehazdujeme ako horuci zemiak ked uspavame/. Aj u vas je to tak? Tesim sa na vikend, ze bude s nami cely den, aspon uvidi malu aj v kludnom stave. 😵 Teraz mi vynimocne zaspali obidve naraz, ale inac Johanka cez den velmi nepospi, ked tak, na rukach a to je strasne, lebo popri tom jednou rokou nemozem nic robit.
U nas co som si vsimla na sone klbikov, tak kazdej mamine vraveli, ze netreba uz balit na siroko.
Inac baby, v tescu maju super vypredaje. Ja som kupila 8ks bodiciek /2 za cenu 1 / 1.75 eur jeden kus, take pekne vzory mali, kupila som 3-6mes.,6-9mes.,aj mensie. A aj pampersky maju 2plus1zadarmo, tych som tiez nakupila kopec...aj utierky na ritku, kremy, sampony, UM , vyzivy/do zasoby/, kase a pod. TAk chodte kuknut aj vy
😉
trpezliva, mm ma zatial volno a ked je doma, tak ma s malou viacej trpezlivosti ako ja, ten by ju stale nosil, vobec mu nevadi, ze place, uvidime, ake to bude, ked bude chodit do prace
ahojte 😉
noo tak ja sa hlasim, bo maly je chvilku kludny a sleduje kolotoc 😉
nas strasne trapia sopliky, proste nechcu ist von, len chrcime a chrcime a dr tvrdi ze dychanie ma ciste 😠 tak som dnes kupila uz aj sinupret sirup, tak som zvedava ci povolia ☹ lebo zase sme celu noc zle spali, co nas sopliky trapili, potom len jest pyta kazdu hodinu a boli ho brusko 😒
proste vidno ze chce byt pri mne a najistejsie to ma ked ma drzi za prsnik 😉
kika - presne tak, aj nas je popoludni uz mrzuty a mm je z toho chudak nestastny, ale ved zajtra uz je sobota, tak sa mozu hrat a ja sa konecne zvalim do vane 😉 dufam
meinka - no my sme uz keksovali pre Vianocami , len ja vravim ze kym nebudem spat 8 hodin tri noci po sebe, tak na druhe ani pomyslenie 😠 😀 ale trening moze byt 😉
iwa - jazva po sc sa upravi do jedneho roka -ja to mam tiez taky pas, ako strpnute keby som to mala 😖
no a uz place, tak sa idem venovat 😉
Ahojte, tak som volala na výsledky krvičky, a žltačku už vôbec nemáme, bilirubín je už úplne v norme 🙂 Tak sa moooc tešíme 🙂
Ja som doobeda prevliekla návliečky, lebo plachta bola sem tam od mliečka 😀 , napiekla som jablkové záviny, obedík dnes nevaríme, bo máme zo včera, tak sa ideme teraz napapať a ideme na vychádzku aj s mm 🙂 potom ked prídeme tak chcem ešte pozmývať dlážky.. 😅
My spinkáme pekne celú noc, ona ako tvrdo zaspí okolo 22h tak prvýkrát očká otvorí snád až ŕáno okolo 9-10h 🙂 Ani sa neprebelajume v noci, ona kaká až tak ráno.
ahojte. tak som si vas nasla. odisiel nam pc tak sa sem nedostanem. len som si urobila vylet k mamine a tu je net. ona ho zatial nosi na rukach 🙂
moj maly zacal dost grckat. tak neviem. kolko grckania je normalne?
a vy davate este aj nejake ine lieky okrem kanavitu a vigantolu?
😝 och jaj...dnes ako keby dive huby pojedol...este som od rana 5minut nesedela 😝 😝 😝 spal dokopy tak hodinku...ale nie v kuse...ale tak po castiach...po 10minutach 😝 😝
aaaaaaaaaaaaaaaaa
a grca a grca
aaaaaaaaaaaaaaaaa
fuha rush tak to vy ste na tom s tym grckanim fakt zle. my tiez grckame, za posledne dni viac. najma po jedle ale aj hodinu dve po papani, predtym len raz za cas. teraz po kazdom jedle.
ach, Rush, to je tazke, ked ti takto zvracia. Nasa len ked sa hltavo napije, tak zvracka. Nepomaha nic?
Manzel bol doma na obed, tak sme sa spolu najedli a potom, sup ho sama vonku. Takto to robime, ja sa idem vzdy prejst na 45 minut a manzel strazi Elinku. Ja pridem oddychnuta a spokojna. A dnes je nadherne, svieti slniecko, prisla som tak fajne vystipana.
Lepsie ako poobednajsi spanok.
A nase srdiecko sa budi, idem dat papat, uz ma bolia prsia ´... spi uz stvrtu hodinu, a v noci potom vystraja.
Majte sa, pekny den, a kludne babatka.
Rush, Barbarka, drzim palce, nech to babatka rychlo prejde.
A preco nejdes aj s elinkou s kocikom? 😉
rush,no vy si vytrpite obaja ☹ hadam sa to v 3mes.ustali.drzim palce 😉
ahojte
zvalka no my mame asi rovnake deti 😀
trpezliva -- ani my nevrav ja som nakupila body a na druhy den boli že 2 za cenu 1 a ja kupila ešte nie v akcii 😠
lubka - no sopliky to je trapenie
rush - my grckame tiež stale neriešim decka vravi spapka viac ako sa mu zmesti no čo už snimi papkačikmi
robi my tu stale prehliahku v obliekani 😀
len perem žmicham a sušim dokola 😀
barbarka - ja davam ešte raz za den espumisam a dnes mi dala sab simplex ale nebudem mu davať stale
lebo sa my zda že moc poprdkava od espumisanu
vlastulka - super že to mate ok
my sme prišli z poradne a priberame kraaaaaaaasne mesačne 1400g
tak sa tešime ale na dlžku moc nejdeme iba na širku 😀 😀

dobre ranko
ja nebudem davať pred každym kojenim espumisan však papame každu hodinu to by bol už predrogovani 😀
vlastulka - 😀 😀 no ešte šťastie že ho moja nekrmi
ale je radosť pozerať na nich ako sa lubia (zatiaľ) 😉
aj ja chcem recept prosiiiim 😉