Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zvalka take lepkave mliecko ci co to je 😅
noe aj mi mame obcas taku spolikovu kakanicku 🙂 no veru babka mala dlhsiu dovolenku a bola to pre nas velka vypomoc, ona prisla este pred porodom, lebo sme nevedeli co nas caka a ci bude malicky hned operovany a ci bude v poriadku, tak pre istotu, nastastie okrem srdiecka je zdravucky 🙂 a sou to je take nieco ako ked byva autosalon, tam predvadzaju auta a tuto vsetko co sa tyka deti, kociky, flase, oblecenie.....
juj ale mne sa dva krat do toho dazda nechce 😒 dnes budeme asi domka, inak chodime skoro kazdy den.
jeeeeeeeej tak na take niečo by som išla zbožnujem decke vecičky a hračky tak to sa neviem dokupiť vždy niečo zoberem z hračkarstva 😀
no idem kupať papať a spať
aj ked maly posledne dni papava každe dve hodinky v noci 😒
asi preto že je choručky vydržime a som zvedava či to prejde
a sme sami zase ocino v noci pracuje a cez den prespi tak neznašam ked robi v noci cez den po tichu musime biť len čo sa naje uteka preč
kocky, tak ja neviem, co je tato moja mala , ona je vo vsetkom ina, vsetky deticky sa rady kupkaju, len ona reve ako tur a este sa aj tak zapiera nozickami, ze je napnuta ako luk a visi nad vodou 😀 😀 😀 no ale kupeme nastastie po papani, tak uz aj haja
aela, a ma dost teplo v miestonosti? Alebo moze byt voda studena alebo velmi tepla, preto sa jej nepači. Ja mam taky teplomer do vody, čo mi ukaze, kde je optimum pre babo 😉
lenuska11 a aj baba - skúste na nádchu HOMEO od fy Boiron - Coryzalia, môžu tehotné, dojčiace maminy i malinkaté detičky a mne v tehotenstve super pomohlo 😉
idem vás dočítať
no, tak som dočítala 🙂
strie - tak vďakabohu!!! ja mám iba 1ks 1cm na prsku - eto vsjo 😀, ale možno preto, že som 4mes ležala? čo ja viem 😅
kupkanie ľúbime, odsávanie vysavačovým nám absolútne nevadí, keď je tuhý šušník, vytiahnem tou dospeláckou vatovou tyčinkou, to len tak jemnučko pootočím a tým, že je suchá, to zostane na nej - funguje 100% a tiež to malej nevadí
suy a však nám tu teraz neprší :o))
aela, ja by som tiez povedala, ze jej nieco vadi, bud teplota vody alebo vzduchu v miestnosti
inak ja sa tymi teplomermi na ukazovanie idealnej teploty vobec neriadim. Lebo moje deti odmietaju akceptovat mudre knizky s uvedenou teplotou vody 37C, v takej vrieskala kika aj teraz marco, obaja maju radi teplucko, takze voda musi mat 38-39C a spokojnost
Ahojte 🙂 zasa tu nikto nie je tipujem....
My okúpané už od pol šiestej a o pol siedmej zaspinkala, zlatíčko 🙂 ja som ju chudátenko malinkaté trošku obudila, bo mi niečo treslo v kuchyni, ale pekne zabúvala a spinká ďalej 🙂
Ja som tie muffiny napiekla až dnes, ale vyzerajúú svetovooo, dúfam, že aj fajné budú 😝 a mám už aj obed na zajtra navarený.... 🙂
Ideme my zajtra na kramáre na chirurgiu detskú s malinkou, s tým konečníkom, ta nám držte palce, nech to nič nie je... chúďa moje malinkaté 😔
Suy, teda, babka si vás užila a vy ju 😵 neboj, postupne si nájdete svoj režim a bude fajn, držím palce 😉
A takú baby show by som aj ja tu prijala,,, 🙂
pietra, ved davam pozor na vodu, ale tiez nemeriam, len tak rukou teplotu, ale urcite nebola velmi tepla ani studena, ved prvu dceru som inac nekupala a ta sa kupala velmi rada 😀
Ja mam na vodu vo vaničke teplomer, ale tiež ešte okúsim rukou, kým ju tam dám 🙂
ahojte
tak nas maly sa rad kupe nastastie
som dnes dostala tie kupony z tesca, co sa zbieraju body na clubcard a hadajte co v nich bolo? 1+1 pampers premium care, nejake kasicky beba a dusiky hipp a 8eur zlava na detske oblecenie pri kupe nad 20eur. tesim 😵
aela, ja som to skor myslela tak, ze pre nu skratka ta idealna teplota idealna nie je, zeby mozno tu vodu chcela o nieco teplejsiu alebo chladnejsiu
ahojte pardon ze vam tu vstupujem len my mame tiez doma vianocny darcek len z roku 2008 😀
chcem len reagovat na aelinu malu misku ... nasa mala sa tiez nerada kupala no nieze nerada ale asi sa bala bud bola uplne strpnuta pri kupani alebo plakala akoby sme ju utopit chceli a problem nebol vo vode ani v teplote izby skusili sme snad vsetko ... a po troch mesiacoch utalo a zacalo sa jej tam pacit dokonca chodi aj 10 krat za den kontrolovat vanu ci uz sa nahodou nejde znova kupat 😀 tot nasa skusenost.
vela zdravicka vasim detickam a nech vam robia velku radost v zivote 😉
aela ked mozem reagovat, tak moj bracho ked sa kupal ako malicky, tak reval, ze cela bytovka vedela a nasa znama co bola detska sestra na novorodeneckom povedala, ze sa mohol plodovky napit...alebo ma nejaku traumu z porodu, tak mozno aj tvoja a utne to ked bude vacsia 😉
babule zacala saom brat zelezo a poviem vam ked idem na velku tak rodim znova a furt nan papier krvavy ☹ mozu to byt hemeroidy? a co na to? ze nemusim ist k dr. 😕
mein tie zlavy dosli aj mne 😉 som sa potesila, lebo malickej uz je skoro vsetko malicke a musim ju ist obliect 😀 😀 tak to vyuzijem, aj tie plienky, ale kupim uz 4 , lebo 3 mame este 300ks a neviem ci stihneme minut 🙂
iwi, mne vybehol hemoroid pri pôrode, ale nevedela som o ňom asi ešte mesiac, až raz na wcku sa prejavil....
v lekárni mi mm kúpil MASTU S čípky a masť a super to pomohlo, vyskúšaj 😉
Tééda, aj ja si prosíím také kupóniky 😲 ným prišli cez sviatky, ale nič moc tam nebolo... ani sme ich nevyužili... ☹
berus dik za tip..vyskusam, lebo nerada by som sla na vysetrenie 🙂 🙂 a asi zacnem uzivat duphalac zase, nech ma to sproste zelezo nezapeka 🙂
berus teraz chodili tym co kupovali detske vecicky v tesco,alebo plienky....proste ked si naupovala detske tak ti dojdu 😉
iwa, na hemeroidy ti v lekarni poradia mast alebo cipky a ked to pomoze, tak k lekarovi nemusis 😉 snaz sa stravu upravit tak, aby sa ti zmakcila stolica, lebo zelezo zvykne zapekat. Spomen to aj lekarovi, moze ti skusit predpisat zelezo v inom lieku, na ktory mozes reagovat lepsie
nam ziadne kupony neprisli ☹
Inak iwka, aké železo berieš? lebo ja som v tehu brala tardyferon a z toho som hnačkovala práveže... tak sa skús dokyho popýtať 😉
No, kupovali sme nutráč a oblečko, len neviem, či sme pri nákupoch kartu použili.. 😒
pietra praveze beriem maltofer, ktory az tak nezapeka ale asi zacnem viac ovocia chrumat a jogurtiky...uvidim, vyskusam lekaren a potom uvidime 😎
nechajte sa prekvapit babule, mozno este dojdu 😉
idem chrnat, simca uz od pol osmej spi 🙂 tak nech to vyuzijem 🙂 uz ju budem musiet dat do toho vaku lebo sa odkopava mrska mala 🙂
berus no ked si kartu nepouzila, tak asi nedojdu 😒 lebo oni to z tej karty vedia co je tvoje top 🙂
dakujem za rady 🙂
dobru nocku 🙂
takze ak som v tescu plienky nekupovala, ale len detske oblecenie z veci pre deti, tak kupony ani cakat nemam? ☹
Ahojte, ja akosi nestíhačky, bo stále niekde lietame 😅
Zajtra ideme na kontrolu, tak som zvedavá ako dopadneme, snad už nebudeme musieť baliť 3 plienky 😒
Babule, to čo majú pandul so suy tú babyshow, ved to býva aj u nás každý rok v inchebe.. u nás sa tá výstava volá "Expo dieťa a rodina" a bude 30.4. - 2.5. 2010 v inchebe.. Ja to už mám poznačené v kalendári 😀

suyi ja som dnes bola kocikovat v dazdi ale nie dlho lebo este trosku smrkam
no baby show by bola super ale tento tyzden nestiham nic. v stvrtok mame ockovanie takze ocakavam krik a v piatok ma pride pozriet kolegynka takze tak
je to v Olympii??? no kuknem to na nete.