Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
neviem ho najsť aka je presne ta stranka ???
ciefulik, akurat som rano pisala, ja mam take latkove, lebo ked mi mala bola na rukach, tak si asi myslela, ze ju chcem utopit, ako vrieskala, na lehatku uz len tak bojazlivo kuka, co bude 😲
a vazili sme sa a pribrala zas 100 g za tyzden, tak celkom fajn, teraz pojdeme az o 3 tyzdne, lebo u dokyho sa bude malovat
aela kolko vazi tvoja mala?
herminka, teraz ma 4100 gramov
mne sa pači aj ten rapido
dobre ceny inak maju musim to popozerať aj ked na živo je to ine
ale čim viac budem vyberať tak nebudem vedieť aky
aela, však ale to nemá málo g, nie? veď je mladšia od mojej - my sme 3.12.
nemate niekto skusenost s tym Nivea krem SOS na velmi suchu detsku pokozku, čo je v tych zlavovych kuponoch z DM-ky? 😕
hej noemi tam sa da vybrat a niesu az take drahe 🙂
aela ale ty kojis? ci aj dokrmujes?
ahojte
my uz sa hodinku hrame dnes nam dosla rano ta hracka od lamaze tie hrkotalky na zapestia a nozky no a tak sa vysantil, potom lezal na decke a hral sa s tou hrazdickou a teraz sedi vedla mna a vyprava mi... no skor sa mi stazuje 😀
docela dobra noc ale problem ho bol uspat. neviem posledne 3 noci nechce uz zaspat ani vecer 😝
vlastulka, ty davas malej na pampersku dve latkove plienky? Aj nam tak kazala dr., aj ked povedala, ze klbiky su dobre. Ale ja davam len jednu latkovku. Nema tie nozičky do praveho uhla. Skusala som aj dve, ale to bolo hrozne. Dufam, ze nič nezanedbam 😅
milada - neboj robiš dobre ako bališ aj my mame len jednu 😉
millada ja tiez tak balim pampers plus dve latkove plienky aj ked mame dobre klbiky ale este 3 mesiace mame takto balit. je to vsak velmi hrube 😉
cief, ale ona sa narodila s porodnou vahou 3700 g, takze pribera tempom 100 g za tyzden v priemere, nie je to zle, ale mohla by aj lepsie, zo zaciatku pribrala za 3 tyzdne len 150 g, tak sme museli chodit na prevazenie k doktorovi castejsie, teraz uz dokrmujem, tak sa to priberanie troska rozbehlo
herminka, dokrmujem cez den, v noci mi zatial flasku nechce, tak si musime vystacit s kojenim 😲
pandula - ukaz link ako to vyzera ta hracka 😉
noo cief kde si kupila tu srandu do vanicky? bo my uz pojdeme o chvilu do velkej vane, daka nam je tato uz mala 😅
nivea SOS som este neskusala, zatial mame kremik od bubchen
noemi aj ja spekulujem nad kocikom, mam sice sportak, ale myslim ze na jesen nam uz bude maly a tiez by som chcela prehadzovaci u rucku, co na tomto nemam 😖
aela - noo tento moj zrut isiel doteraz 1200-1300g za tri tt 😀 porodna vaha bola 2,95kg a uz ma cez 7kg 😅 ale poviem ti mam co nosit
vcera sme robil odtlacky do knizky, teda na kanc papier a potom to nalepim, ale kovbojka to bola riadna 😀 svokra drzala maleho, ja som mu otvarala rucicku a mm babral farbou 😀 ale ako tak sa to podarilo 😉
divcata - tie ktore ste davali na tvaricku ten holtov krem ako vam to reagovalo, resp. pomohlo to? malemu som s tym natrela tvaricku a tie vyrzticky ma teraz take cervene a ma flekatu tym padom celu tvar ☹ sa bojim ze mu to zle spravi a budeme musiet ist na kozne 😒 poradte co vam pomohlo ak nie ten holtov krem prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ☹ ma to aj v oboci, kolo ociek a na brade, lickach... neviem z coho to je ale je to draplave a skarede velmi 😒
aela vsetko dobehnete 🙂
moj maly ma uz nieco cez 5kg ale to robi to umele mlieko
iwa, napr. tu:
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
ale my to máme od susedov po ich dcérke
tami, neviem poradiť, my máme len pár ks na tváričke = neriešim
lubka - som hodila link v predošlom príspevku, ale keď chceš, daj do google: lehátka do vaničky 🙂
tami aj marko mal take skarede vyrazky a drsnu tvaricku a davala som na to sudokrem a pomohlo. nemam skusenosti s holtovym kremom
tami, nasa mala tiez take skarede červene suche vyraztičky a ten krem pomohol. Smrdi, zle sa rozotiera, ale krasne vyčisti. Aj noemi myslim pomohol 🙂 Teda jej malemu Damiankovi 😀 Skus take tri dni, malo by to zaučinkovat 😉
a ma mu to tak scervenat ked mu to natriem? lebo mu to tak scervenalo vsetko a neviem ci je to dobre ci zle teraz
lubka - ak najdeš niejaki pekny kočik daj vedieť
tami - nam to veľmi pomohlo za 2 dni bolo po probleme
ja som skušala sudokrem nezaberalo tak som dala holtov a pomohlo
myslim že by nemal uškodiť ked sa da kupiť bez lekarskeho predpisu
tami - my sme mali pupačiky ktore sa rozširili do fliačikou tiež takich červenych
ale po natreti kremu mu to ešte viac nezčervenalo neviem
dakujem vam som z toho zufala a este som sa chcela spytat - pred dalsim natieranim ste to zmyvali alebo ste len natreli?
tie lehatka su krasne ani nie drahe
ale asi už počkam a za 3 mesiace aj tak sedime 😉
tami - ja som o okzpala a potom natrela iba raz večer
a decka my vravela že mam liehovať tvaričku ale tym liehom sa to visušalo tak som prestala liehovať a fakt ani 2 dni a bol pekny

nejde to neviem preco, ale na tej stranke znacka
chipolino je kocik s prehadzovacou ruckou