icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
17. feb 2010

okupala som chcela napisať 😀

tami_tami
17. feb 2010

no snad nam to pomoze - mne nepovedala kolkokrat mam natierat len citam ze 2-3x denne sa moze tak preto rozmyslam... vecer po kupani bude umyty ale teraz poobede neviem ci ho len natriet ci to umyt a nanovo natriet ale asi ho len natriem...

noemi01
17. feb 2010

asi mu pretri tvaričku 😉

noemi01
17. feb 2010

dominička ma za ulohu povystrihovať dopravne prostriedky tak už hodinu listujem v katalogoch 😒
a maly sa zobudil a taku grcku cezo mna hodil len to šplechlo na podlahu 😀

tami_tami
17. feb 2010

noe - mne uz tiez tak hodil 😀 dala som ho na plece pozerala som z kona a naraz splech - taka supa 😀

tami_tami
17. feb 2010

z okna som pozerala nie z kona 😀 😀 😀 😀 😀

barbarka
17. feb 2010

tami 😀

noemi01
17. feb 2010

tami - ved som čitala z akeho kona 😀 😀

tami_tami
17. feb 2010

noemi - 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved aj ja 😀 😀 😀 😀 😀

saska73
17. feb 2010

čaute, dočítavať 5 strán budem asi až večer - nejako nestíham 😅

Včera som bola s malým na poradni - má už 5120 g, dr. pochválila jeho aj mňa za kojenie ( predpísala Kanavit, že to pri kojení treba), malý predviedol všetky svoje prebúdzacie figúri, vzdychy,...ale aj úsmevy. 😀 Dr, povedala, že je prekvapená ako napreduje, že to krásne dobehol, Že celkovo jeho reakcie sú ok, ak to takto pôjde ďalej nebudú ho očkovať až ako ročného ale teraz ako 1/2 ročného.
Len očko mu stále hnisá, tak sme boli na očnom, dostal kvapky Uniflox - poznáte niektorá ? V letáku je písané, že sa majú dávať až od 1 roka, v utorok idem na kontrolu a asi mu aj prepláchnu kanálik. 😒

iwa1
17. feb 2010

caute maminy,

mna tak nas@ali v SLSP, ze az...odchadzam odtiala vyplacam im hypo cez CSOB... svinuchy jedny furt chcu po mne urok na hypo 6,95% a v CSOB mi ponukli 4,75%..to je rozdiel co? 😕

beruska.zuzanka
17. feb 2010

Čaute kočky, ja som len čitala dnes, poreagujem až večer... tiež nestíham, kŕmim a ideme von 🙂
iwka, ja naopak, z CSOB prchám do SLSP,ma nenormálne serú....
zatioaľ papapa večeeer 😉

pietra
17. feb 2010

saska, aj Marco bral 10 dni Uniflox, zial mu to na ocko nepomohlo ☹ cakame, kym bude mat 2 az 2,5 mesiaca a ak mu bude ocko stale hnisat, pojdeme na prepchanutie kanaliku

saska73
17. feb 2010

pietra a ak nepomôže to prepláchnutie, tak nás objednajú na sondáž do nemocnice - to neviem, čo je ale ja asi budem čakať na chodbe - zle znášam jeho plač aj pri cvičení a toto musí bolieť ☹

iwa - muža se@ú v tatrabanke, mna v slsp, jedine som spokojná s m-bank 😉

saska73
17. feb 2010

triminka - reagujem až teraz ak osom dočítala - spať od 18.30 do 5.00 to je veľmi veľa, tak aspoň po 6 hodinách ju zobuď, však to je tak vyhladovaná a vysmädnutá, že je unavená z toho a preto neťahá

saska73
17. feb 2010

pietra - jedna pani mi hovorila, že takto očko hnisalo aj jej malému a neprepláchli mu to a neskôr horšie počul na jedno ucho

pietra
17. feb 2010

saska, cakat na chodbe budes urcite, aj pri tom preplachnuti.Aspon u nas ta tam nepustia 😒 Sondaz neviem ani ja, co je, ale na konikovi tu bola niekde o tom tema. Nam zatial ocna nic dalej nespominala, len to, ze pockame, ci sa kanalik sam neupravi a potom ten preplach

iwa1
17. feb 2010

berus SLSP ked chce tak naslubuje, ale nie na dloho a muz na v CSOB a jemu to davaju furt dole a mamae rovnaku hypo a on plati o 1500 SK menej ako ja? to kde sme? a to som mala neskutocny prijem minuly rok a sami mi v SLSP povedali, ze teraz kebyze ziadam, tak mi daju ovela nizsi urok 😀 😀 zlodeji su to...takisto poplatky: zvysili o 20 Sk /mesiaC ZA VEDENIE uctu z dovodu toho, ze posta zvysovala postovne...mne od nich chodi raz do roka vypis a raz za tri roky karta, tak to je bohovsky drahe postovne nie? vsetko si robim cez internet banking 😠

pietra
17. feb 2010

nema zmysel sa nad bankami rozculovat, kazda ma nieco, cim dokaze riadne vytocit 🙄 Takze ja hovorim, ze sa nevybera dobra banka, ale ta najmenej hrozna 😀 😀

iwa1
17. feb 2010

pietra asi tak 🙂

boise
17. feb 2010

neda mi nereagovat...obcas vas citam, mam tiez vianocne babatko, ale uz ste take zohrate ze novu tvar asi nevezmete ;)
ja som riaditelka pobocky jednej banky a robila som aj v inej banke a mozem s lutostou potvrdit pietrine slova...Kazda banka ked vas neosklbe na uvere, tak si to nauctuje zial niekde inde (ucet, kreditka...). Samozrejme su tam mierne rozdiely v cenach, ale podla mna si banka moze ziskat klienta uz len pristupom...

lia
17. feb 2010

ahojte,

jeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj boise,ako sa mavate??co by sme ta neprijali 😉

boise
17. feb 2010

jej ahoj suseda 🙂 🙂 🙂 Dobre sa mavame, sme boli dnes v poradni, mame 5840g 😀 Uz mi chrbat odchadza ked ho nosim na rukach 😖

lia
17. feb 2010

akurat aj ja skapinam na chrbat,to je asi udel matky,ze??
no co ,bankarka??uz mate rezim??ako spinkate??teeedddaaa,tak to ste pekne velki,ukaz foto 😉
my ideme zajtra na poradnu🙂
joj baby,bola som dnes prvy krat cvicit a oprasit moju fitness slavu ,ale som skapacina 😝

lia
17. feb 2010

no teda pekny je ten nas Leuško 😵 😵 😵 snedunky je stale,ze??a tie ustocka na spapanie 😵

boise
17. feb 2010

spinkame tak ze vecer skackame na fitlopte a nanasame aj dve hodiny 😒 Ale potom v noci uz len 2x vstane a papa a potom zas hned zalomi...a o pol siedmej zas hore...aspon mozem hokej kukat 😀 Boze ty zvladas cvicit? Mas moj obdiv, ja sa bojim aj ohnut ze mi vyleti stavec a rozbije okno 😀
Som pridala fotky do albumu tak kukni 😉

boise
17. feb 2010

jojo, stale taky snedy..ale vlasy uz nema take tmave...jej mala je krasna 😵 uz sa asi tiez riadne skeri vsak?

lia
17. feb 2010

nevladzem,ale nemozem sa na seba pozerat boise,obujem iba jedny tenisky,este stale mam opuchnute nohy,ale uz nie tak ako som mala,ale stale to nie je ono.
a potom cez den chce spinkat??moja nie,iba v kociku na balkone 🙄

lia
17. feb 2010

hej,skero je tiez 🙂 dakujeme 🙂kupila si si tu pravdu vtedy??ja som skoro zabudla,ale mam 😀
kojenie zvladas v pohode?

boise
17. feb 2010

Cez den toho moc nenaspi, su to take maximalne polhodinove spanky 😒 Ale zrovna teraz drieme uz od pol jednej, len sa napapal a spi dalej. Tak sa tesim na tu noc..este ze je ta olympiada 😀
A ajtak mas moj obdiv ze sa dokopes do toho cvicenia, ja som strasne leniva a stale sa citim hrozne unavena 🙄