Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
pravdu som kupila 😀 ale uz neviem kam som ju dala ma teraz tak napadlo 😕 No na to ako gramblavo som s tym kojenim vypadala predtym, tak teraz to uz zvladame super 🙂 Uvidime do kedy...
no vidis,supis,tak mne zase naopak,tak ako mi to islo v nemocke,tak uz je tomu koniec 😔
Lia tym sa netrap, to sa stava, hlavne ze su tie nase babatka vysmiate a happy 😉 Vsak za chvilku (taku dlhsiu chvilu) uz ajtak zacneme mixovat mrkvicky a tak, to len bude radost 😀
no tobude len brajgel 😀
Ahojte..
iwa- my dokrmujeme od 3 tyzdnov a zatial stale aj kojim....aj ked, to ma tak max. od smadu...moja je stale vacsia kamaratka s cecikmi ako s flasou...co mi je teda zahada, ale chvala bohu, lebo inak mi je jasne, ze by bolo davno po kojeni...aj ked, stve ma ten nijaky rezim v papani, lebo posledne 3 tyzdne flasu len babre, pritom je hladna, tak to len vylievam, ohrievam, prelievam 😠 a po pol dni na supu stiahne aj 180 ml..tak furt neviem kolko zarobit, lebo ked zarobim pobabre, ked zarobim malo, zrovna vtedy chce este...a predtym, sme aspon papali tak, ze jeden cecek, druhy cecek, flasa, kolko vypila tolko vypila 3 hodky bol pokoj..a teraz? po kojeni, co niekedy tam relaxuje aj hodinu, tak flasu nechce, ale je nevrla lebo je hladna, potom dako zapsi po 2 hodkach od prebudenia, a za 30 min je hore a reve lebo je hladna jak hovado... ziadny rezim v papani a neviem do kedy ma to bude takto bavit...
tami, ten krem holtov krem pomohol ale vysledok bol tak po 3dnoch... 😉
baby, neviete poradit? mala je vysypana po celom telicku 😒 taka drobulicka krupicka akoby zliata v jednom...neviem o tom , ze by som daco pojedla, ani kozmetiku nemenila...moze to byt alergicka realcia na nieco? alebo mozu to byt potnicky , ze by sa spotila cela? to je asi blbost..so z tych vyrazik daka zmatena, raz take , potom take... 😠
Ahojte, no vy ste toho dnes popísali 😀
Takže aj ked sme poctivo dávali pampersku + obyč.plienky, tak sme vyfasovali tú abdukčnú perinku na balenie na široko 😒 Tak teraz stačí už len pampersku + 1 plienku, obliecť pančusky alebo dupačky a na to tú perinku dať.. no hrôza.. Proste stále nemá dobré vyvinuté tie jadierka...
vlastulka - chuuuuda zlate, no hadam saa to rychlo vyvinie 😅
juuj skoro pred hodinou som si objednala pizzu, co som dnes nejako nestihla nic jest a uz ma boli hlava a furt nechodi 😠 o pol hodinu ideme kupat a spat ☹ och bose 😅
no ja som cim dalej v tom, ze nemam dobre mlieko (viem, ze sa vsade pise ze take neexistuje) ale maly pyta jest kazdu chvilu, potom zadrichme, potom sa zase zobudi a dojeda a mne stale tecie, ja ho len zacujem plakat a uz mam mokru podprdu 😒 no asi ozaj skoncime s kojenim ☹
j777- to vyzera ako z jedla 😒
boise vitaj 😉 😀 ja viem,ze vsetky banky su zlodeji, ale niektore sa to aspon snazia skryvat 😀 😀 a byt milí ku klientovi a ústretoví a nie ako u nás na poboče, že im vlastne bolo jedno , že im tam ruším hypo a ešte aj účet 😠 a slova manika za priehradkou na moju otazku aby mi vysvetlil ako rataju urok: on nema matfyz, takze bohuzial on mi to nevysvetli 😉 nadhera...ja som teda obchodnik, lae keby som sa z polovice spravala takto, tak si ani na vodu nezarobim a aspon sa snazim klientovi vsugerovat, ze je spokojny s tym co kupil 😀 a nie taketo dristy...juuuj 😠
uz sa nerozculujem 😀 😀
j777 no my sme tiez takto, ja sa navylievam toho nutrilonu draheho, ze uz ma to prestava bavit 😠 ked spravim 60, tak este chce a kym spravim dalsie uz nechce 😀 😀 tak to mozem po dvoch hodkach vyliat 😠 😀
juuuj vlastulka to mi je luto, mi uz chvalabohu nemusime balit a ze sme ani nemuseli 😉
kde je rush? 😕
j777 to bude asi alergia bud na jedlo alebo na zmenu prasku 😕
vlasti moc sa tym netrap tu tie jadierka nekontroluju vobec len nahmataju a je ... ja nebalim na siroko baila som asi 3 tyzdne aj to len v noci ale teraz sa mi uz do nicoho nezmesti tak nebalim vobec ...
Iwa ved o ten pristup ide, to je uz jedine cim sa mozu banky lisit...A toho matfyzaka nekomentujem 🙄 Pacient...by som ho taaaaak poslala do prec....grrr 😖
boise vitaj spat mas krasne babo. tooolko vlasov 😕 no proste fesak
boise 😉 nevadi ..uz to riesim 😀 ako sa inak mate?co krpcek?
boise malicky je kraaaasnucky, kolko ma vlaskov 😉 🙂
lubka - prepac uz som zdrhla
tu je ten link na to co sme dnes rano dostali postou...
http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Gardenbug-Wrist-...
odporucam je to super
pandula - peknučke
po koľko u vas v anglicku vindu tie hrazdičky na hranie???
ide tam kamoška reku nech my kupi lacnejšie než u nas ????
saska - maly je šikovny
a my mame kanavit od začiatku teraz iba raz mesačne
ja som nekupovala zdedila ale pozrem ti
idem uspat hada 😉 😀 😀
pandula, iwa, dakujem, vy mate krasne babatkaaaaa..darmo je, ta vianocna edicia sa podarila 😉 ano maly ma vela vlaskov ale som zvedava kedy mi zacne plznut, lebo vraj babatkam tie vlasy vypadaju...ale zatial drzia 😵
vlastulka a to len kvoli jadierkam? 😕 marco tiez nema este jadierka uplne vyvinute, kike sa vyvinuli az po pol roku (presny mesiac si uz nepamatam), ale nas ortoped tvrdi, ze jadierko a balenie na siroko suvis ziaden nemaju. Balenie na siroko ovplyvnuje postavenie celeho klbu a nie jeho vnutra 😕
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Precious-P...
noe taketo myslis? v obchodoch je vsetko drahsie preto ja len na amazone nakupujem 😉
nooo secki nase deti su krasne 😉 na zozranie
boise - moj uz plzne 😉
boise - maš pravdu vianočna edicia sa vydarila 😀
pandula - ano krasne a keby to aj vyhravalo
a kde to nakupuješ cez net ????? možeš my pozreť dik
idem malu vifenovať potom vas dočitam
ahojte maminky
saska aj mojmu zasa zahnisalo ocko ☹
boise, lia, ani nehovorte o chrbte. ja mam asi pristiknute nieco pod lopatkou a na druhej strane asi vyklbene rameno 😀 😀 😀

mne ked spi cez den dobre,tak aj cez den a je taka spokojnejsia a stastnejsia 😀
aj ja som hrozne unavena a nic nestiham,mama ma stale gezuje,ale co uz.boise,kebyze mam postavicku ako ty,ani ja nejdem ,ale musim sa rozhybat a aj kvoli chrbtu musim