Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no snad nam to pomoze - mne nepovedala kolkokrat mam natierat len citam ze 2-3x denne sa moze tak preto rozmyslam... vecer po kupani bude umyty ale teraz poobede neviem ci ho len natriet ci to umyt a nanovo natriet ale asi ho len natriem...
asi mu pretri tvaričku 😉
dominička ma za ulohu povystrihovať dopravne prostriedky tak už hodinu listujem v katalogoch 😒
a maly sa zobudil a taku grcku cezo mna hodil len to šplechlo na podlahu 😀
noe - mne uz tiez tak hodil 😀 dala som ho na plece pozerala som z kona a naraz splech - taka supa 😀
z okna som pozerala nie z kona 😀 😀 😀 😀 😀
tami 😀
tami - ved som čitala z akeho kona 😀 😀
noemi - 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved aj ja 😀 😀 😀 😀 😀
čaute, dočítavať 5 strán budem asi až večer - nejako nestíham 😅
Včera som bola s malým na poradni - má už 5120 g, dr. pochválila jeho aj mňa za kojenie ( predpísala Kanavit, že to pri kojení treba), malý predviedol všetky svoje prebúdzacie figúri, vzdychy,...ale aj úsmevy. 😀 Dr, povedala, že je prekvapená ako napreduje, že to krásne dobehol, Že celkovo jeho reakcie sú ok, ak to takto pôjde ďalej nebudú ho očkovať až ako ročného ale teraz ako 1/2 ročného.
Len očko mu stále hnisá, tak sme boli na očnom, dostal kvapky Uniflox - poznáte niektorá ? V letáku je písané, že sa majú dávať až od 1 roka, v utorok idem na kontrolu a asi mu aj prepláchnu kanálik. 😒
Čaute kočky, ja som len čitala dnes, poreagujem až večer... tiež nestíham, kŕmim a ideme von 🙂
iwka, ja naopak, z CSOB prchám do SLSP,ma nenormálne serú....
zatioaľ papapa večeeer 😉
saska, aj Marco bral 10 dni Uniflox, zial mu to na ocko nepomohlo ☹ cakame, kym bude mat 2 az 2,5 mesiaca a ak mu bude ocko stale hnisat, pojdeme na prepchanutie kanaliku
pietra a ak nepomôže to prepláchnutie, tak nás objednajú na sondáž do nemocnice - to neviem, čo je ale ja asi budem čakať na chodbe - zle znášam jeho plač aj pri cvičení a toto musí bolieť ☹
iwa - muža se@ú v tatrabanke, mna v slsp, jedine som spokojná s m-bank 😉
triminka - reagujem až teraz ak osom dočítala - spať od 18.30 do 5.00 to je veľmi veľa, tak aspoň po 6 hodinách ju zobuď, však to je tak vyhladovaná a vysmädnutá, že je unavená z toho a preto neťahá
pietra - jedna pani mi hovorila, že takto očko hnisalo aj jej malému a neprepláchli mu to a neskôr horšie počul na jedno ucho
saska, cakat na chodbe budes urcite, aj pri tom preplachnuti.Aspon u nas ta tam nepustia 😒 Sondaz neviem ani ja, co je, ale na konikovi tu bola niekde o tom tema. Nam zatial ocna nic dalej nespominala, len to, ze pockame, ci sa kanalik sam neupravi a potom ten preplach
berus SLSP ked chce tak naslubuje, ale nie na dloho a muz na v CSOB a jemu to davaju furt dole a mamae rovnaku hypo a on plati o 1500 SK menej ako ja? to kde sme? a to som mala neskutocny prijem minuly rok a sami mi v SLSP povedali, ze teraz kebyze ziadam, tak mi daju ovela nizsi urok 😀 😀 zlodeji su to...takisto poplatky: zvysili o 20 Sk /mesiaC ZA VEDENIE uctu z dovodu toho, ze posta zvysovala postovne...mne od nich chodi raz do roka vypis a raz za tri roky karta, tak to je bohovsky drahe postovne nie? vsetko si robim cez internet banking 😠
nema zmysel sa nad bankami rozculovat, kazda ma nieco, cim dokaze riadne vytocit 🙄 Takze ja hovorim, ze sa nevybera dobra banka, ale ta najmenej hrozna 😀 😀
pietra asi tak 🙂
neda mi nereagovat...obcas vas citam, mam tiez vianocne babatko, ale uz ste take zohrate ze novu tvar asi nevezmete ;)
ja som riaditelka pobocky jednej banky a robila som aj v inej banke a mozem s lutostou potvrdit pietrine slova...Kazda banka ked vas neosklbe na uvere, tak si to nauctuje zial niekde inde (ucet, kreditka...). Samozrejme su tam mierne rozdiely v cenach, ale podla mna si banka moze ziskat klienta uz len pristupom...
ahojte,
jeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj boise,ako sa mavate??co by sme ta neprijali 😉
jej ahoj suseda 🙂 🙂 🙂 Dobre sa mavame, sme boli dnes v poradni, mame 5840g 😀 Uz mi chrbat odchadza ked ho nosim na rukach 😖
akurat aj ja skapinam na chrbat,to je asi udel matky,ze??
no co ,bankarka??uz mate rezim??ako spinkate??teeedddaaa,tak to ste pekne velki,ukaz foto 😉
my ideme zajtra na poradnu🙂
joj baby,bola som dnes prvy krat cvicit a oprasit moju fitness slavu ,ale som skapacina 😝
no teda pekny je ten nas Leuško 😵 😵 😵 snedunky je stale,ze??a tie ustocka na spapanie 😵
spinkame tak ze vecer skackame na fitlopte a nanasame aj dve hodiny 😒 Ale potom v noci uz len 2x vstane a papa a potom zas hned zalomi...a o pol siedmej zas hore...aspon mozem hokej kukat 😀 Boze ty zvladas cvicit? Mas moj obdiv, ja sa bojim aj ohnut ze mi vyleti stavec a rozbije okno 😀
Som pridala fotky do albumu tak kukni 😉
jojo, stale taky snedy..ale vlasy uz nema take tmave...jej mala je krasna 😵 uz sa asi tiez riadne skeri vsak?
nevladzem,ale nemozem sa na seba pozerat boise,obujem iba jedny tenisky,este stale mam opuchnute nohy,ale uz nie tak ako som mala,ale stale to nie je ono.
a potom cez den chce spinkat??moja nie,iba v kociku na balkone 🙄
hej,skero je tiez 🙂 dakujeme 🙂kupila si si tu pravdu vtedy??ja som skoro zabudla,ale mam 😀
kojenie zvladas v pohode?
Cez den toho moc nenaspi, su to take maximalne polhodinove spanky 😒 Ale zrovna teraz drieme uz od pol jednej, len sa napapal a spi dalej. Tak sa tesim na tu noc..este ze je ta olympiada 😀
A ajtak mas moj obdiv ze sa dokopes do toho cvicenia, ja som strasne leniva a stale sa citim hrozne unavena 🙄

okupala som chcela napisať 😀