icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
17. feb 2010

no ved na tejto stranke 🙂

pozrem

pandula
17. feb 2010

noe tak napriklad tato ma aj hudbu na baterky

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFL58Q/r...

peknucke to je moj ma take zastareljsie kde ta hrazda neni castou deky ale paci sa mu to a ta deka ma tvaricky zvieratiiek a maju hrkotalky a piskadla tak proste o zabavu postarane

meinkonka
17. feb 2010

vlasti to mi je luto ☹

lubka a nebude mat maly ten rastovy spurt?

pandula
17. feb 2010

noe ako tak kukam tak vsetky na nete su okolo 50 libier. neviem kolko stoja u nas ale podla mna tam nebude velky rozdiel

meinkonka
17. feb 2010

baby tie vase deticky sa uz tak pekne nasiroko smeju. moj len tak cudne poskruca ustocka a vyda taky smiesny zvuk. tak nasiroko dospelacky sa este nesmeje

a sa tesim, uz sme pribrali 570g od zaciatku mesiaca. ked to takto pojde dalej, tak zachvilu dobehneme zuzitkinho alexka 😀

pandula
17. feb 2010

noooo meink pekne priberate

nas sa skeri od ucha k uchu ale zevraj usmev a vlastne kazdy novy pohyb dietatka je individualny

ozaj baby ste poculi ze nejake babo 6 mesacne v anglicku uz chodi 😀

saska73
17. feb 2010

boise - vianočná edícia 😀 to je dobrééé a vitaj medzi nami 😉

vlastulka - no budeš sa dlhšie trápiť s balením na široko 😒 ale čo nespravíme pre našich drobčekov

pandula - aj ja také chcem 😀 to je super hračka na tie ručičky a nožičky, posiela amazon aj na SK ?

Baby - moj malý si v ústach objavil jazyk 😀 idem sa urehotať na ňom 😀 čo s ním robí. Tie detičky tak rastú, z týždňa na týždeň sú to veľké rozdiely.

saska73
17. feb 2010
pandula
17. feb 2010

pozriem ti saska mozno posiela ale bude to stat vela. no je to super malemu sa velmi paci ... to vyuzijeme

meinkonka
17. feb 2010

saska aj moj vie o jazyku. ked sa tesi, tak tak zvlastne ho vyplazuje, tak sa s nim pohrava, no zlaty je.

inak baby ja som zistila, ze mojmu malemu zasa musim menit satnik. normalne su mu dobre uz veci 3-6m 😨

saska73
17. feb 2010

pandula - vsak to by som nahovorila aj ine mamicky aby sme si postovne rozdelili alebo mrknem na mimibazari, ci by to niektorá , čo objednava z anglicka, neobjednala

pandula
17. feb 2010

nooo saska ta kocka je tiez peknucka. jaj chcem ich vsetky

pandula
17. feb 2010

ja by som ti to v lete doniesla ale to uz bude neskoro 😀

pandula
17. feb 2010

saska 4.99 libry by chceli za poslanie na sllovensko to je ich najvacsia sadzba tusim takze by si mohla objednat viac to neni zle keby ste sa aspon 4 nasli aje medzi dvomi by to tak nebolelo

caute idem vysavat

vlastulka
17. feb 2010

Baby, práveže ja tú perinku neberiem ako tragédiu, ale skôr dobré.. teda aj banujem, že nám to nedali hned od začiatku.. Lebo takto musela mať až 3 pleny, tým pádom zadok vyššie ako hlava, stále som ju musela podopierať a pod.. no a tu stačí pamperska a jedna plienka a táto zavinovačka. Takže konečne sa dáme aj do iných dupačiek 😅 Lebo doteraz sme nosili stále dokola troje isté, ktoré boli najviac vzadku široké 😀 A túto perinku či zavinovačku šupnem navrch na hocičo . Takže ak pôjdeme von, dám dolu a hotovo.. 😅
My už tiež pekne papáme a priberáme 🙂 Mein aby naši drobci nakoniec nepredbehli zuzitkiného 😀

A inak tie tabletky na to mliečko "moremilk" sú fakt dobré.. Doteraz som už ani necítila ako mi "pristupovalo" mliečko a teraz cítim 🙂 A aj mám tvrdšie prsia, ked sa mi nalejú.. takže zatial myslím, že dobre 🙂

meinkonka
17. feb 2010

mozno skusim aj ja tie more milk

saska73
17. feb 2010

mein, vlastulka - vidíte, bábetká potrebovali len svoj čas a rozpapali sa 🙂 😉 O tých tableťkách uvažujem tiež, zatial mlieka mám ale keby prišla lakačná kríza, nech som pripravená 🙂 😅
mein - ten jazyk si chytá prstami a ťahá si ho von 😀 😀

pandula - dakujem, nieco poriesim

meinkonka
17. feb 2010

nie nie saska, toto este nie. on ho len tak zlatulinko vystrkuje. vy uz ste asi v starsej rastovej faze. zatial si len prsty pcha do ust. 😉

meinkonka
17. feb 2010

pridala som jednu fotku srandovnu do drobceka, kuk ak chcete 🙂

saska73
17. feb 2010

jasne mein- vsak moj ma o mesiac viac 😵
Dnes sme boli na kurze masazi a vsetky babetka tam boli take roztomile, jedno krajsie ako druhe 😵

zvalka
17. feb 2010

vlasti, a to si teda kupila v lekarani tie more milk? kolko ta vysli, kolko kusove?

saska73
17. feb 2010

mein 🙂 😀 to má koho podkolienky ?

zuzankaro
17. feb 2010

mein ten je suprovy!!! 😀

pandula
17. feb 2010

saska zle som to pochopila 4.99 je sadzba za kazdy kus. takze to je dost drahe ☹

vlastulka
17. feb 2010

Zvali, hej, v lekárni, museli mi ich ale objednať, no ale do 24h tam boli 🙂 No a je tam 60ks a stáli 21,10 eur

Mein ten je fakt suprový, ako malý futbalista 🙂

trpezliva
17. feb 2010

POradite mi prosim ako sa da nieco vyhrat v drazbe na mimiaukcii? Chcela by som hrozne jednu vec a za chvilku to konci/o 21:00/, no je tam dost ludi, co prihazduju peniaze. Kedy mam kliknut naposledy aby som to vyhrala ja? ako zistim, ze uz je len par sekund do konca?? Dakujeeem, prosim poradte co najskor, aby som sa stihla nachystat. 😝 😀

ciefulik
17. feb 2010

brý večer 🙂

jéééšššiiš, vy ste toho popísali - idem počítať....

...ale AHA AHA AHA, princeznička moja 😀 😀 😀 :

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

ostatné asik až zajtra stihnem povyberať

trpezliva
17. feb 2010

kraaasna fotka Lindusky 🙂

zuzankaro
17. feb 2010

cief ta je zlatuckaaa 😉

saska73
17. feb 2010

ciefulik - kráásna fotka

trpezliva - a si registrovana ? lebo novy inzeretni, registrovany menej ako tyzden, musia predavajuceho poziadat aby im povolil ucast na aukciach.
Ked prihadzujes, mas tam aktualizovat priebeh aukcie, najlepsie sa prihadzuje posledne 2 minuty pred koncom, ak sa vsak vtedy zacnemte viaceri prebijat, aukcia sa automaticky predlzuje o dalsie 2 minuty - az to niekto vzda 😀