Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mein, markus je podareny v tych podkolkach 🙂 😵
cief - krasna princeznicka kvetinkova 😵
diky vlasti - stale nad nimi rozmyslam, ci si ich zabezpecit, keby bola nejaka kriza 😅 😕
zvalka...kriza nebude 😵 😵 .
trpezliva, to je jedno, ci kliknes v poslednej sekunde alebo minutu pred koncom, pretoze aj tak sa aukcia predlzi o dalsie 2 minuty
jaaj, no chapem..aj tak ciham, mozno to nepredlzia o tie dve minuty..
no kikus, kiezby 😉 ale taka mensia uz asi bola, a preklenuli sme - klop-klop-klop 😉
to sa predlzi automaticky, ak niekto prihodi v case kratsom ako dve minuty pred koncom
inac volali mi z Ruzinova, mali ste pravdu, ze ten pristroj na uska maju pokazeny..to nestihli od januara opravit??
preobjednali ma na Kramare na 29. marca....Este ze viem, ze Johanka pocuje, inac by ma porazilo tak dlho cakat. 😖
Čaute maminkyyyyyyy 🙂 teda, ste toho popísali dneeeees 😅 my ideme na Kramáre až zajtra ráno, dnes sme zachrápali 😅
Poobede som bola so susedou kočíkovať a tak, taký celkom obyč deň sme mali.... akurát malá moc zas nenaspala toho cez deň, aj v kočíku na mňa furt jedným očkom žmurkala 😀 😀 😀
Inak kočky, nejaká spoľahlivá cukrárka, alebo cukráreň v BA za rozumné ceny? My ešte nemáme sladké na krstiny ☹
Koláčiky také bežné by sme chceli a tortičku niečo v tomto štýle
http://www.tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/na-uvit...
http://www.tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/krstino...
http://www.tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/na-krst...
Vďakaaaaaaaaaaaaaa 😵 😉
ta posledna je krasna zuzka.
cief meink pekne babetka...
saska to su jeho, to som este pred 6r. na rozlucku so slobodou dostala 😉
cief zlatunka, to ste tiez davali robit fotografovi???
idem off, dobru baby 🙂
Dobrú mein 😉
Beruš nerob tu chute s tými tortami 😀 Všetky sú uplne na zožratie 😀 Mne sa aj tá prvá páči 😉
Inak som noe sľúbila recept na muffiny... teda podľa tohoto som to robila ja 🙂
2 a 1/2 hrnčeka polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 2x vanilkový cukor, 1x kypriaci prášok, 1 hrnček mlieka, 1/2 hrnčeka oleja ALEBO 125g masla, či Hery, 1 alebo dve vajcia, obyčajne dávam jedno, včera som dala dve 😀 😀 😀
Zo surovín zarobíme hladké cesto a pomocou väčšej lyžice, alebo menšej naberačky dávkujeme do formičiek 🙂
Muffinky môžeme vylepšiť rôznymi "pochutinami", čo máme doma, kakao, čokoláda, hrozienka, lekvár,nutella 🙂 potlačený banán, sušené ovocie, kokos..... fantázii sa medze nekladú 🙂
Tááákže dobrúúú chuuuuť 😝 😉 😵
Díky beruš za recept, ufam, zajtra spravím Viki 🙂
teda hlavne aj mne, ved teraz mlsám ako na konci 9. mesiaca 😀
mein, aké podkolienky? ktorá fotka? šak nevidíím ju 😅 ☹
uauau, cief, peeeeknučká fotečka v pase 😉
mein boli sme v ateliéri, veď ešte povyberám nejaké a hodím do albumu, len až zajtra 😉
maminky a šup do postelí, ráno 6.00hod zapnúť TV a fandííííííímeeeeeeeeeéééééééé 😀
idem ja tiež, bo mm začína žiarliť dosť nepríjemne na koníka..šupnem malú spať každý večer a pc na kolená a ideš 😕 sa hanbím
brú nocku
dik vlastul 🙂 som pyyšný
wow cief, kráááááááásni ste na foto 😵 😵 😵
čafte
konečne idem napísať aj sem nejaké to písmenko 🙂
sme boli 4 dni u našich, že si oddýchnem a užijem snehu, lebo na záhorí je krásne ... všetko biele 😵
a prd! hned prvý deň večer /piatok/ ma pobolievalo prso. ráno teplota 38,6. zase zápal. šlak ma trafil skoro.
tak ma mama viezla aj s Alexom na pohotovosť do Malaciek. takže ATB, paralen, masť Liotom a džiganec do riti.
v ten deň ešte prišli na návštevu sesternica s priatelom a bratranec s rodinkou, prišli pozreť Alexa, doniesli darčeky 🙂
oddnes si mastím zápästie, lebo ma začína boleť. pri samkovi som ho mala preťažené, myslím, že aj teraz bude preťažené ... bodaj by nie, ked prenášam malinké 7 kilové šteniatko 😵
aspoň že došiel dnes Duro a bol mi nakúpiť, benzín natankovať a dialničnú známku mi kúpil /teda prachy som mu ja dala na to všetko 😀 😀 😀 /
zuziiiiiiiit, vitaaaaaaaaaaaaaj, sme Ťa už pohrešovali 😀 😀 😀 teda, nech sa Ti čoskoro polepší 😉
zuzi ... díkes 🙂
šak som na FB oznámila, že do pondelka budem off, aby ste ma nehladali 😀 😀 😀
v utorok som nejak nemala "o čom" písať, som bola nejaká nemastná-neslaná 😝
trochu čítam spätne ...
ja mám ešte +4 kila navyše od druhého tehotenstva ..... od prvého tehotenstva mám +12 kilo naviac 😝 bléée
alex sa mi už párkrát prevalil z chrbta na bok 😉
ale nevie pásť koníčky ... nedvihne hlavičku vôbec, len narieka, ked leží na bruchu 😀 😀 😀
pretáčať z chrbátika na bruško by sa mohli vedieť okolo 4 mes 😉
Povinné očkovanie:
4. deň života: tuberkulóza
3.-4. mesiac: záškrt, tetanus, čierny kašeľ, detská obrna, žltačka typu B, hemofilová infekcia, pneumokok
5.-6. mesiac: opakuje sa znova
11.-12. mesiac: opakuje sa znova
alexove priberanie
prepúšťali nás z pôrodnice 8.12 s váhou 3810g
a 8.02.2010 vážil 7000g
teda za 2 mesiace pribral 3190g 😝
tak som si popísala 🙂 a zase sa pár dní neozvem 😀
pa pa
Slovenskooooo 😀 😀 😀 fandime, Simca ma pekne zobudila, aby som ho nepresvihla, tak sme sa prebalili a zase chrni 😀 😀

dakujeeem sasi, ja tam som uz davno registrovana, len teraz skusam prvy krat daco vyhrat. 😝
no tak posledne dve minuty mam cihat a skusat kliknut v poslednej sekunde?