icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

meinkonka
18. feb 2010

noe uz som tu fotku odstranila, lebo mm, ze ci to chcem vystavovat maleho genitalie 😀

noemi01
18. feb 2010

herminka - ale zase za taku cenu čo by sme chceli čo????

noemi01
18. feb 2010

mein - aj moj sa jeduje ked davam fotky ale na facebook daj tam pozrem
tam to každy nevydi 😉

betyna8
18. feb 2010

veru veru vianočná edícia sa nám vydarila, radosť kukať fotečky 🙂
nam konečne ustupuje kolika,podstatne sa to zlepšilo,tak sa teším, už masírujeme len pár krát denne a dosť nám pomohlo to vrecúško z kôstok na ohrievanie bruška. Inak spánok a etapy jedenia su bez zmeny. Včera som bola kočíkovať aj s fialkou88, jej malá Veronička spáva v noci od 22:00-7:00, tak to sa nám asi nepodari riadne dlho,ale zas,kŕmi ju len Um,lebo už úplne stratila mliečko 😒
pandul,tie hrkalky su krasne,aj ja chcem dnes malému kúpit dajakú na zápästie,rád sa rozhadzuje ručičkami,tak to bude rachot 😀
saska,máš pravdu,tie detičky sa nám menia a zdokonaľujú zo dňa na deň.Náš malý sa škerí na plnú pusu už aj na návštevy a čoraz častejšie si oblizuje a cucá ručičku,aj v noci vyplul dudlik a cmúlal si ju 🙂
mein, ja tiež už vôbec nesvietim v noci,keď aj malého prebaľujem, on vydáva síce kadejaké zvuky,ale očká neotvorí a teda lepšie potom zaspinka v postielke

hermiinka
18. feb 2010

noe tak to mas pravdu 😀

meinkonka
18. feb 2010

noe kuk album drobcek. zachvilu to vymazem 😉

bety som dala link saske na tie hrkalky, kuk vyssie 😉

hermiinka
18. feb 2010

cief krasne fotky naozaj 😉
mein lenze sa to neda cez net objednat, pisu tam ze maju zruseny internetovy predaj

boise
18. feb 2010

ciefulik mate nadherne fotky, uplne cumim 😵 😵 😵 anne geddes sa moze schovat, toto je nadherne 😵 😵 😵

betyna8
18. feb 2010

mein,ano všimla som si, ja mu chcem kupit na začiatok len takuto http://www.bubu-babo.sk/index.php?ID=2125, myslím,že v hračkárstve niečo také budú mať 😉
cief,pekné fotky,malá je celý tato 😉

beruska.zuzanka
18. feb 2010

Dobré ránko mamičky 🙂 teda hrozná noc za nami ☹ malá sa o štvrtej obudila hladná, sme sa prebalili, nakŕmili, uložila som ju spať, bo zabúvala už na fľaši. A o dve minúty z ničoho nič reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev ako na lesy a k neutíšeniu do pol siedmej, to si ju vzal mm a nejako učičíkal... no hrôza, asi vraj bruško, bo že si prdla a bol kľud... uff... dve a pol hodiny sa chystať na prd 😀 😀 😀

hermiinka, už máš nejaký kočík aj vybratý, aj ja premýšľam, že nejaký športiak kúpime iný, my máme trojkombi, ale ako s tým jazdím zisťujem muchy a budem rada, keď sa ho zbavím, predám 😅

noe, nie je zač, my máme posledné 3 z 18tich, čo mi vyšli z cesta a práve idem jeden zjeeesť, takže už len dva 😀

mein, malý je chutný v tých podkolienkach 🙂

no a do dráčika sa chystám aj ja, asik zajtra, keďže budeme v meste... bo máme takú hraciu lampu nad postieľkou, ale tá sa po pár minútkach sama vypne a niekedy, hlavne cez deň, keď to malej hrá a prestane a ona už drieme, tak sa na to obudí, že je ticho... 😠 taakže nejaký riadny kolotoč idem zaobstarať 😀

saska73
18. feb 2010

betyna - tak to je lepšia cena 😉

saska73
18. feb 2010

ked som minule objednavala oblečenie, tak toto nemali
http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/hracky/2349-...
a v jednom obchode v TT som to videla za 6,3€ 😝
túto hračku máme a páči sa mu, držím mu ju a on ručičkou udiera po tom brušku, to sa točí a hrkoce 😀
http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/hracky/3384-...

hermiinka
18. feb 2010

beruska tak stale hladam nejaky kocik po nete, najnovsie sa mi paci tako jumper ale len dvojkombi lebo sedacku mame ale potom si to zas rozmyslim a hladam len sportovy, ale zatial som nic konkretne nenasla 🙂

hermiinka
18. feb 2010

ja by som chcela sportovy kocik s prehadzovacou ruckou a tych je malo ☹

saska73
18. feb 2010

chicco sa ti nepáči? celkom pekné sú

zvalka
18. feb 2010

krasne fotky cief 😵 anne geddes 😉
a mm ma ozaj tetko, ci je to dorobene? 🙂

beruska.zuzanka
18. feb 2010

K tým kočíkom, kamoška má casualplay, je to jeden asi z najdrahších, ale je supeeeeeeeeer 😵 no asi môžem snívať...

iwa1
18. feb 2010

cief to ste boli tu v senci? u katky husenicovej? 😉

zvalka
18. feb 2010

baby, ja krava som si vcera dala prvykrat fazulovu polievku, ze ved je uz vacsia, hadam brusko nebude boliet ☹ a ako straaaasne plackala teraz, tak som jej rurku dala, aby sa vyprdkala, vykakala ☹ a teraz zabuvala, joj, uz to NIKDY nespravim, som plakala s nou 😢
ja mam taku kvetinku na rucku - hrkalku 🙂 a videla som uz aj take papucky hrkalkove, pojdem ich asi kuknut 🙂
kamoska mala kocik chicco a ze hrozne nekvalitne su 😒
ja som rada, ze moj kocik ma sportovu cast, ze mozem mat aj v smere jazdy, aj v protismere 😵

hermiinka
18. feb 2010

beruska skus kuknut kociky na tejto stranke kocarek.cz su o nieco lacnejsie
a maju tam aj hracky 🙂

iwa1
18. feb 2010

cief malicka je krasnucka a ta kerka je naozaj? 😕 🙂

hermiinka
18. feb 2010

zvalka a aku mas znacku?

beruska.zuzanka
18. feb 2010

Tento je pekný, len nám už len športiak bude stačiť... 🙂

http://www.chicco.sk/index.php?page=product&id_...

meinkonka
18. feb 2010

berus ja mam casual play s4 😉 som velmi spokojna

noemi01
18. feb 2010

mein- srandovni je aky je dlhi

ciefulik - pekna fotečka kde ju držite aj to tetovanie 😉

v dračiku maju take hrkalky na zapestie...........

hermiinka
18. feb 2010

ten som prave aj ja kukala, pekny ale ja chcem radsej stvorkolku

beruska.zuzanka
18. feb 2010

mein a koľko vás vyšiel?

noemi01
18. feb 2010

beruška a aka je cena športaka ????

zvalka - že fazulu dobraaaaaaaaaa 🙂 no aspoň sa prečistila 😀

meinkonka
18. feb 2010

sak hej noe, normalne som mu zmenila satnik a su mu dobre pyzamka na 6 mesiacou 😅 katastrofa. som vytiahla veci 3-6m

cief krasne fotecky 🙂