Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
veru zuzit, chúďa, nech sa ti rýchlo polepší
aj my uz dopijame a ideme si schrupnut a kocikovat sa 🙂
ja som tuuuuuuuuuuu 😀
aj my sme prave zaspali
zase ba doma 😒
očkovania sa nebojte
aj mne je to luto koľko krat my slzi vybehli pri malej
aj do dnes v školke ked sa lučim a idem domou
naša beťarka zase robila zle damiánkovi
musim ho mať pod dohladom ale to ona sa chce s nim hrať a tak to dopadne 😒
caute 😉
noo tak my uz o poldeviatej kocikujeme, bo reve ako tur uz od osmej, o stvrtej sa vykadi auz sme hore 😖 uz aby sa menil cas 😉
maleho mi naucili babky na ruky a teraz si s nim neviem dat rady 😖 len na rukach by sa nosil a to musim chodit, inak reve 😠
saska - aj nas objavil jazyk nechyta si ho, ale vyplazuje vselijako, teda dnes je extra zly ale inak je zlaty, aj mi rozprava 🙂 a najma rano ked sa vykaka vtedy by sa baviiiil 😀
cief - krasne fotocky 😉
mne sa tie x-lander pacil, ale nezmesti sa nam do vytahu, ani stvorkolka ☹
pandula - super ze ste to zvladli 😉 my sme tiez zarevali ale potom sa utisil 🙂 u nas picha doktorka a aj rotavirusovu vakcinu mu davala ona a ziadne peniaze nechcela 😉 (mozno preto ze mm bol s nami a on robi v poistovni 😉 😉 )
lubka - ach tie babky nedaju si povedať
on si zvikne
našťastie svokra tu už 3 tt nebola 😀
a moja mamina ho nebere moc na ruky a určite nenatriasa ako svokra
ja to nechapem k čomu je to dobre ked on my aj tak neplače
noemi - no vd to, ale hlavne, ze som povedala ze raz za tt staci aby chodila svokra, tak jej asi mm daco povedal, lebo fakt chodi len raz za tt 😅 a mamine som uz dnes pisala na skype, ze ruky lamem ked ho budu nadrapovat, tak je smutna, ma prist v sobotu 😒 ale ona nenadrapuje, venuje sa mu, zabava ho a nie len nosi 🙂
no nas place aj za tvojho Damianka 😉
myslite, ze sa da naozaj na ruky naucit? 😕 podla mna v tomto veku nie, skratka dietatko tu blizkost potrebuje. Kika nebola taky mojkaci typ na nosenie, ona uz ako malinka zacala protestovat, ked ju mal niekto dlho na rukach. A tiez ju svokra nadrapovala stale ako maca 😠 A dodnes nie je nejaky tulivy typ. Zato marco chce byt na rukach stale. Teraz nastastie uz trochu menej, uz sa celkom dlho zabavi aj hrazdickou, ak ma naladu
pietra- no maly bol tiez taky, ze ked nechcel byt na rukach tak sa vrtel mrvil a ked sme ho polozili tak bol spokojny 😉 lenze je hrozne zvedavy a babka ho navlaka stale tvarou vpred tak nechce uz lezat ani chvilku 😖 co by podla mna mal
lubka - dieťa sa meni počkaj bude dobručky
no moj povie tiež jeho mame ale ona je hlucha povie že však aj jej deti sa pestovali 😠
ja myslim že ano ved to citi teplo a že chodime s nim
lubkaeck, ale to je prirodzene, ze postupne deti nechcu lezat a chcu skumat svet 😉 to vobec nemusi byt spojene s tym, ze je nauceny na ruky. Len uz potrebuje viac podnetov a ked lezi, tak je to dost jednotvarne 😉 Marco, ked teraz vymysla, sa velakrat uspokoji uz len tym, ze mu kresielko premiestnim do inej izby
ahojte,,, no vidim ze tu nikto neni 😠 , zakon schvalnsti!!! a ja teraz maaaam chvylocku. no neva
Cief pekne fotky 😵 musim pochvalit....
inak vsetky vas pozdravujem a sorry ze vas zanedbavam (ajked vam nechybam 😉 )... a neviem ako je to so zuzitkou, ako to dopadlo stym chlapom - no dufam, ze sa umudril.
papa a vele zdravicka vsetkym babatkam aj mamickam 🙂
myo - ahoj chybaš jasna vec
ako sa ma malička???
ano chyba tu vela bab
napriklad inka sa nikdy neukazala ci porodila a co babo ☹ tak sa nevedela dockat
moj akurat robi palacinky bananove to su skor take lievance nase a k tomu horuci kompon s hrusiek a skorice no mnam mnam uz tesim ked to bude krasne to voni ... maly je dnes otapeny a spi sem tam sa zobudi ho pocicikame alebo nakojim a spi dalej chudatko dopichane
mne povedal niekto ze male babo sa nemoze este rozmaznat ze ono si aj tak nepamata ze kedy bolo lepsie asi to bude tym ze je moc zvedavy. aj nas je rad na rukach chce kukat na svet vtedy vypuci najvacsie okale stale na chrbate ho to nebavi vzdy s nim pobeham po byte pokukame z okien von mu povypravam a je zase dobre a uz sa zabavi aj sam v bouncery
baby co ste robili tie otlacky co ste pouzili ja rozmyslam ze pouzijem len tu umelecku ceruzku ta je taka jemna to nastruham do toho otlacim nozicku a potom do knizky my mame knizku winnie the pooh kde sa vselico doplna fotky otlacky a datumy prveho usmevu atd... no proste je to zlate
dneska som malu zbavila tych šupiniek v oboči a na čielku. Natrela som jej to na hrubo tym Nivea SOS kremom, išli sme von. Za ten čas jej to zmäklo a potom som to len plienkou zotrela 🙂 Ešte vo vlaskoch musim spravit poriadok tym olejčekom a vyčesem. Dufam, ze to pojde...
Mala mi zaspala na rukach, supla som do postielky a o 5 min. je hore 😒
ani mischell tu nepisala ani cropina mataklinec............
s tou ceruzkou dobry napad
😉
milada - vidiš ono to zmizne
millada 😀 ja olelujem a vycesavam poctivo a ty takto .. no tusim to skusim tvojou metodou
noe mataklinec ma 4 deti to uz fakt pisat asi nestiha 😀
a cropi sem chodi o com tocis?
no mishell tu dlho nebola a este tie babule co chodili zo zaciatku vsetky mena si nepamatam a ani fialka88 od porodu sem nezavitala
inak baby ja chcem dalsie babo nie hned samozrejme ale moc sa mi toto paci chcem zopakovat 😀
ahojte kocky, vidim, ze preberate kociky, ja mam teraz hlboky starsi typ JANE, som celkom spokojna, je velmi lahucky, sneh sme s nim nejako prebrodili, aj ked teraz bez snehu je to omnoho lepsie, akurat jednou rukou kocikovat nehrozi, lebo ma golface 😀 mam este starsie vydanie chicco trojkombinaciu, ten budem pouzivat ako sportovy, ma nafukovacie kolieska a myslim, ze aj rucka sa da prehadzovat
kocky a to chcete deticky uz teraz v lete vozit v tych sportiakoch? ja len aby ste si tie kociky dobre prezreli pred nakupom, ako sa daju rozlozit na lezkanie, lebo polrocne mimi este vacsinou lezi a niektore sportiaky na to nie su stavane, kamoska tak minuly rok kupila malemu sportiak, maly mal pol roka a ked ho chcela dat lezkat, tak mu z toho viseli nohy a vyzeralo to tak divne, nebolo to pre take male babo
akurat my volal manžel že išiel do prace a pred nim vlak zrazil dodavku aj stlpi pobral
skoro ma porazilo a on my ešte povie že ja som ho chcel obehnuť ale si to rozmyslel
na kolajniciach neboli rampy ☹
tak som mu nadala že iba by sa predbehoval na cestach
pandula - tak ty budeš prva adeptka na druhe dieťa 😀
tak potom som v teme ja a moje druhe dieťa 😀
ale dlho tu nepisali 😉
a ja tretie už nechcem 🙂 však pri mojom otvoreni by som neviem kde a kedy rodila 😀
no pekne noe
musim mu dnes vysvetlit ze tato musi byt opatrnejsi hlavne ze sa mu nic nestalo a predbiehat ani za svet
aela presne tak nas kocik je hlboky da sa prerobit na sedacku a z toho na lahnutie takze vsetko v jedno tak sme kukali ... inak tie kociky co reklamuju tu na pravo nevyzeraj uzle
nevyzeraj uzle = nevyzeraju zle 🙂
noe - my si este pockame my fakt teraz nemozeme hlavne koli ubytku 😒 ale rada by som sa do toho pustila znova neviem asi mi sibka
pandula - ved mu stale vravim že ma myslieť na rodinu ked ide rychlo
a on my povie že ide predpisovo cez dediny že nema stale na pokuty 😀 ale mimo dediny tomu vypali

ked mne maly spi nikto tu neni 😀 😀 😀 neverim