icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
18. feb 2010

pochval damianka dopraje mame

aela
18. feb 2010

lubka, inac tiez mam niekedy pocit, ze mi uz mala ide na nervy, ked stale place, lebo je to fakt rozdiel, ked som v 22 rokoch mala prvu dceru a ta, kde som ju polozila, tam bola ticho, zaspala, ani som nevedela ako a teraz sa malej musim stale venovat, vela place atd, ale zas mm mi s nou vela pomoze a ked uz ja som zufala, tak sa pri nej vystriedame, nacerpam energie a ide sa dalej 😀

pandula
18. feb 2010

ja uz pijem tyzden cerstvo vytlaceny citron s horucou vodou kazdy vecer pred spanim sa doliecujem nevidim v tom problem, uz som zacala aj strukoviny a zatial dobre a kavu nepijem samozrejme ta mi sem tam chyba take dobre presso s troska mlieckom. no velmi sa tesim ked maly zacne papat tuhe a budem menej kojit potom si dam

noemi01
18. feb 2010

aj ja jem všetko okrem strukovim
a mam chut na redkovku rajčinu a papriku ale ešte som si nedala bojiiiiiiiiiiim
tak v 40 tke by som sa bala tych vyšetreni
mna teraz stresovali veľa všetko zle a čim mladšie vravia tym lepšie
neviem radšej si užiť až potom dieťa zapezpečiť sa???????

pandula
18. feb 2010

noe daj si ja mam hentie tri vymenovane kazdy den

aela
18. feb 2010

ja som dnes varila sosovicu a trocha som si dala, snad to nebude velky problem 😲

noemi01
18. feb 2010

no dominika ho zobudila pustila mu hraciu skrinku 😒
ona sa uloži aj sam ked ho necha tak 😀

pandula - čo mu davaš hrach a kukuricu ??? 😀

noemi01
18. feb 2010

milujem taku zeleninu na tržnici
a tešim sa ked mali začne papkať kašičky a zeleninky

noemi01
18. feb 2010

a moj sa včera prevalil a spinkal na boku som rychlo volala manžela nech s apozre spadla mu dudulka a on sa ju snažil dočiahnuť tak sa prevalil 😀

aela
18. feb 2010

ja som vcera malu kojila na posteli, ona lezala na zavinovacke, ale bola rozbalena a po kojeni som ju tak nechala lezkat, si kopakala nohami a po chvili pozeram, ona lezala uplne pri mne uplne vedla zavinovacky, sa stale za didou tahala 😀 😀

pandula
18. feb 2010

hehe damianko je nejaky sikovny a dominika je jezibaba mala

noemi01
18. feb 2010

javascript:popupWindow('http://detskahracka.sk/index.php?main_page=popu...)

baby mate niektora tieto ramiky s tymi otlačkami???
chcem dať damiánkovi aj dominike ale neviem ake je to veľke či sa tam zmesti dominičkina noha 😀

noemi01
18. feb 2010

že ježibaba 😀 😀 baba jaga
no je veľka nezbednička ale je veľmi citliva ked damiánko plače musi aj ona lebo sa boji o neho

pandula
18. feb 2010

moj celu minulu noc odopinal perinku uz mu ju nemozem davat chudatko mu bola zima a ja nervozna som ho furt kontrolovala. dnes mu dame ten spiaci vak

noemi01
18. feb 2010

ale radšej žive dieťa ako utiahnute

noemi01
18. feb 2010

a bojazlive

pandula
18. feb 2010

noooo dnes som na taky kukala na nete ale sa mi to zda strasne drahe

noemi01
18. feb 2010

my sme ešte v perinke tiež lebo sa odkope a v spacom vaku dominka nemohla biť moc živa vadilo jej to

noemi01
18. feb 2010

750 pre jedneho ale mam aspon pamiatku a mne sa to pači
ešte uvidim či moj nekupi zase gumy do auta 😠
to auto to je naše tretie dieťa take naročne 😠

noemi01
18. feb 2010

idem maminky kupať a papať a spať
majte sa pekne

betyna8
18. feb 2010

my máme x-lander xa a som maxi spokojná,máme aj športiak,takže to je vystaráne
kafku pijem ráno,ale miešam si lyžičku caro a pol lyžičky normálnej a pijem ju aj s mlieckom,malemu to nevadi.mavala som nizky tlak ,pomohlo
čo sa týka jedenie,strukoviny iste dlho neochutnám,som rada,že sa nám bruško polepšilo.Dokonca už ani čerstvý chlebík nejem,pečieme si doma,tak to láka,ale ja si ho dávam do hriankovača,lebo taký čerstvý robil malému zle.
A Matúško teda bude dlháň,má 8 tt a už 65 cm 🙂 , váhu tipujem tak 6,5 kg

aela
18. feb 2010

inac dnes sa mi zase stalo, som bola s malou na prechadzke a stretla som spoluziacku zo ZS a vytrestila na mna oci, ze ci to kocikujem svoje 😀 😀 😀

betyna8
18. feb 2010

aela, s vekom je to tak.my ked chodime na poradnu a vidim tam tie 18 rocne maminky,tak sa cítim ako stará koza a to budem mať 30 😉

ozaj,daktorá ste tu dávali recept na mufinky,ja ich pečiem tiež často,naposledy som skúšala tieto,ale bey čokolády a boli mňam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1370

lubkaeck
18. feb 2010

noo ten nas maly zazrak este stale spi 😕 som zvedava co bude robit v noci 😝

a deticky sa dostanu k bradavke od narodenia 😉 maju to dane 😢 aj nas maly, zaspal na mne na ramene, tak som si lahla a zaspala a zobudim sa a on sa posunul az na moje brucho a usatmi bludil po mojej koseli okolo prsnikov 😉 😀

pandula
18. feb 2010

nas ma len 59.5 cm no ale on sa velmi dlhy narodil tak snad preto ale 62 velkost je mu riadne nasponovana

lubkaeck
18. feb 2010

aaa uz sme hore 😉 takk uz sa krmi, som zvedava kedy ho mam kupst, lebo teraz by asi nezaspal znovu 😅

meinkonka
18. feb 2010

noe este som nebola na cukor. to az do 6 mesiacov staci prist. ale bojim bojim, tak teraz ladujem jak o dusu sladkosti keby nahodou 😀

moj marky miluje telku. on normalne reve jak tur a ked zbada telku tak stichne a kuka jak blazonko 😕

pandula
18. feb 2010

lubi mozno vydrzi dlhsie rano spat teda.

j777
18. feb 2010

ahojte,

mein, aj nasa je hotova za TV 😕 😅 az ma ide z toho porazit...ale ona do nej cumakuje aj ked je vypnuta 😀 😀 ...sranda, ale moc ma to netesi...

..dnes som si kupila tie kapsule more milk plus tak som zvedava...a hnisa nam pre zmenu druhe ocko a na alergiu na nove mydlo sme dostali fenistil kvapky.. 😖 si pripadam jak keby som opatrovala dochodcu a nie baby, same kvapky, jedny do ocka, druhe na alergiu, potom vigantol, dnes som dala aj kanavit po mesiaci, potom probiotika....a potom ,ze mi flasu s UM len babre ked je nadopovana 😅

meinkonka
18. feb 2010

ja sa zeleninku bojim jest, sak mne sa riadne odgrgava s papriky tak co to asi spravi s malym?

dnes som prvy krat dala maleho do spacieho vaku a celkom sa mu tam paci. uz buvinka 🙂