Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
trimi - no pekne len tak dalej len vydrž hned to nepojde
ale po čase bude krasne papať
aj papavame veľa to neznamena že mam malo mliečka ako mu chuti
oni si potrebuju aj poplakať jak by to bolo keby o sebe nedali vedieť
ved aj tak ešte nič nevedia iba plakať to im ide najlepšie
herminka - ano ukaž aky ????
http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-D...
ale objednala som si ho z tej ceskej stranky, tam stoji 250 eur, tak som zvedava aky bude
pacilo sa mi ze ma velke kolesa a sice nema prehafzovaciu rucku, ale ked dam sportak tak ju mozem mat otocenu k sebe, asi v pondelok alebo v utorok pride
zvalka vcera som ho mala od 10tej do cca 15tej bez plienok, schytali to iba dve latkovky, ostatne som chytila 😵
trimi nas tiez place vecer - to od unavy , treba ju dat buvat aj vtedy uz moze byt taka unavena ze nevie zaspat, alebo skus dat skor spinkat 😉 aspon u nas to zabera, od cca piatej je placko, zabera prechadzka ci nosenie v satke a ked uz je velmi unaveny vecer spusti rev ani napapat sa nevie. tak ho chvilku potrapim nech aspon nieco spapa a potom dam buvat. inak velmi drzim palce s tym kojenim
herminka - pekny
asi sa aj ja vykašlem na tu ručku
barbarka myslim ze to nebolo unavou,ona spinka dost cez den....tak cca po 1,5hod od zobudenia zaspinka....takze si nemyslim ze tym. bud ju nieco bolelo alebo bola fakt hladna chuda...no neviem
cafte maminy, Simcaslo mizase zaspalo na tej hracej podlozke, tak mam cas 😀 je uzasna, rano vstane, potom sme uz aj vonku boli, len ked som kricala goooool, tak malicka sa zlakl a a plackala trosku a teraz uz zase spi 😀 😀 😀 klop klop klop nech je takato furt 😀 dobra myslim, nie mala 😀
idem vas docitat...
inak aj ja som vcera vyskusala slecnu zviazat do deky a jak krasne spala dve hodky taka poviazana? aspon sa rucickami nebudila, lebo nimi sibrinkuje o dusu a nevie zaspat....uz uz zaspava a drrrrb buchne si rukou po hlavicke a sme hore 😒 tak som ju zviazala , pohladkala po hlavke a hajala 😀 😀
Ahojte herečky,
triminka možno plače, že jej dlhšie trvá kým si odgrgne. Držím päste, nech sa ti to zase podarí rozbehnúť.
betyna - riadneho chlapiska už máš 😉 , podľa fotky mi pripadáš taká drobná žienka 🙂
barbarka - dá sa odchytať tou bezplienkovou metódou aj moč? 😕 Však bábetká cikajú celých 24 h a môj tuším každých 5 minút 😀
j777 - presne, TV, počítač, objektív foťáku, kamery - úplne ho to fascinuje
noemi - mal tvoj chlap šťastie, vždy hovorím mužovi, že sa nebojím ako on šoférujem, viem že bezpečne ale sa bojím tých ostatných, hlavne tých oproti.
meinkonka - daj si do postele baterku a keď sa nechytí ale na 3 raz , posvieť mu trošku
lubkaeck - ešte tvoj malý nevie v noci spinkať ? už by sa to mohlo ustáliť v 3 mesiacoch. Inak ja keď som večer príliš unavená, dám malého zaspinkať mužovi, nech na neho neprenášam svoju nervozitu.
saska vcera za 5 hodin 2plienky ciknute - a fakt cika kazdych cca 15-20min , takze da. ale urcit e nebudem mat nervy cely den ale par hodin denne celkom haluz a po zobudeni cikame do umyvadla
trimi ja som tusim na stranke annag citala ze tie vecerne place su casto z unavy napriek tomu ze cez den spi
Idem drobca poviazať 😀 do zavinovačky alebo deky, lebo spí 10 minút a hneď je hore 😠 a zvoláva spoločnosť.
sask anma to pomaha a to len tu deku pod nu zasuniem, rucicky dostane vedla tela a spi...potom neskor v noci jej jemne tu deku vytiahnem zpod bokov, nech sa moze hybat, lebo potom spi na supermana 😀 😀
barbarka - tak vy ste šikovni pekne za chvilu budete bez plienok 😉
moj sa zobudi tiež ale dam dudlik a spokojne pokračuje
kocky, ja uz som skoro uplne bez mlieka, som malej dnes aj v noci po kojeni davala nutrilon a veru vsetko vypila a skusala som si rano odsavat a nevysla ani kvapka ☹
aela - budeme spolu v téme Tehotná po 40 tke 😀 😀 😀
Kua baby mne tak začali padať vlasy, pred týždňom to začalo ale teraz už hrozne, normálne chuchvalce denne stieram z plávajúcej podlahy 😢 Vitamíny ešte beriem Prenatal od Jamieson,+ denne celaskon. Aké beriete vy?
aela - mne sa už dlho nedá nič odsať ale malému tečie, niekedy hneď keď sú didi tvrdé, keď sú mäkké, tak po chvílke. To už keď sa nedá odsávať, tak sa vytvoril určitý režim, že tečie podľa potrieb bábetka. Ako často si ju prikladáš ?
aela - ani mne niekedy nevinde ani kvapka
a maleho kojim a je spokojni
tiež sa divim stlačam stlačam a nič a dam mu papať a on niečo tam ponachadza 😀
saska - ja pre zmenu nič neberem a nič nepada
pri malej som brala vitaminy a cela som oplechavela 😀
je to tou vičerpanostou aj
teraz sa tak necitim
lubka - svokra poteší. Aj moja svokra si berie hneď na ruky malého a tak smiešne s ním poskakuje 😀 ale bola tu zatiaľ iba 2 razy a moja mamina je chorá a ruky má slabé, tá si ho zoberie len keď sedí a aj to sa bojí aby sa neotlačil o jej kosti na chydých rukách
Hlavne treba odstriehnuť dospelých aby nevyprávali deťom neskôr také sprostosti "a ty sa nebojíš spinkať sám, a tam je bubák a pod." lebo sa deti začnú báť. Inak strach nemajú, to im ho len dospelý vsugerujú 😠
Baby chystám sa na toto - môžem, ked ide do cesta rum ? 😕 😅
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20767
saska mne padaju vlasy brutalne, zajtra idem ku kadernicke ich skratit, lebo to sa neda ☹ ked sa sprchujem tak po hrstiach taham vlasy a potom este aj z vane ....ostane po mne tolko, ze sa divim, ze mam este nieco na hlave...beriem femibion dalej a ani to mi nepomaha ☹ 😢
saska - tak to neznašam
ked take niečo hovoria deťom
raz malej povedali že ma škarede gumičky a ona chuda bola smutna a nechcela sa mi dať česať
no moja sa bala iba ked sused vrtal priklepovou
a potom sme vrtali aj my a pomahala ocinovi tak si zvykla
ja ju ani nestrašim že ujo ťa zobere ak nebudeš dobra
tieto zastarale metody nemusim 😀
saska - ja som jedla v pohode tiramisu kde ide aj kava aj rum a nic 😉
mnam palacinky
tak nedavaj rum
jasne že nemožeš 😀
čo chceš aby bol nadogovani 😀
no uz sme aj doma- som presla pol mesta - som prisla na to ze ho musim utriast a potom spi 😉
saska - noo ved on dobre spava krpec- lenze zaspava uz po kupani co je o 18tej, tak nemoze od neho chciet aby spal cez den 2x 2 hodiny a v noci 12 nie? od tretej v noci sa vzdy chysta na kakanie a o stvrtej nalozi, zvacsa sa mi pre@erie 😅 cize ho musim komplet prezliect ale aj ked sa nie, aj tak uz potom nespi 😖 dnes som ho udrzala v posteli do pol siestej 😀 normalne sa tesim na zmenu casu 😉
barbarka - fuha, klobuk dole s tym bezplienkovanim 😀 inak aj nam by to slo, ale len s kakanim, to na nom hned vidim ze sa chysta 🙂 a mm bratnracov syn ma 11 mesiacov a uz kaka len do nocnika 😵 tiez odsledovala kedy kaka a davala ho tam a maly si zvykol 😉
saska - niekedy ani mne netecie a maly cuca naprazdno a ja potom zrazu citim ako sa nalieva prsnik a maly tahaaaa ako o zivot 😀 a vlasy? fuha tak tie uz nachadzam aj malemu v plienkach 😠 a to ich nosim rozpustene len vonku 😅
nadrogovani 😀
lubka - aka rychlovka
ja neviem ja sa nebudem ponahlať s nočnikom sesterka ponahlala
a do dnes sa pomočieva a pokakava (alebo to ma na svedomi niečo ine???!!!)
moja sa odnaučila pred 2 narodeninami
tak isto aj s chodenim nikdy som ju nenutila za ruky aby chodila začala sama popri postely a potom ked si bola ista pustila sa sama
žiaden spiech ved raz to pride
saska - a ako si stiahnem recepty ??? z mimibazaru
napriklad do mojej niejakej zložky???

noemi ja uz som objednala kocik cez net, dnes rano 🙂