Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mne sa z plienok zatial najviac pozdavaju pampers premiun care. Prave kvoli tej sietke, co maju, lebo to su jedine plienky, kde ma marco stale zadocek fakt v suchu. Vsetko, cika aj kako, sa vsiaknu za tu sietku a ta to neprepusti spat. Dovtedy som nedala dopustit na huggies, ale tieto pampersky sa mi pacia ovela viac. Kupujem ich v dm, vzdy uplatnim na nich ten kupon joker 25% zlava a potom este 10% (alebo 5%) na cely nakup, takze nakoniec tie plienky nevyjdu ani tak draho.
rush, a na ktore konkretne pampers utierky bude ta akcia? ja kupujem pampers sensitive, ostatne sa mi velmi neosvedcili
pietra - tak to neviem asi ku gynekologovi nie??
inak ja sa spitam aj deckej ked mam problem ohladom kojenia prs ......
kim, no viem, ze niektori pediatri pri detoch cisto na UM odporucaju zacat s prikrmami uz od ukonceneho 4.mesiaca, ale aj tak sa mi to zda skoro, ale vsak kazdeho vec. Ale urcite by sa nemalo zacinat sladkymi kasickami, ale zeleninou 😉 takze na tie kasicky si este pockas viac ako mesiac 😉
noemi, aj ja si myslim, ze ku gynekologovi,ale obvodaka mam blizsie k domu 😀 Aj tak dufam, ze to nejako prejde a nikam sa trepat nebudem musiet
myounghee,ja ockovanie proti rotravirusom stale zvazujem. To nie je o tom, ci dodrziavas hygienu alebo nie, to moze drobec chytit kdekolvek, hlavne ked zacnu lozit a vsetko chytat a nechrani ich to predsa len ako malickych. Ale zas na druhu stranu si hovorim, ze to ockovanie chrani len proti niektorym druhom a proti inym nie, takze ani to ockovanie nezaruci, ze drobec neochorie
mein, nicim mu ich necisti, trosku dlhsie sa vecer clupkajte vo vode pri kupani a oni sa same vycistia 😉
Tak my sme sa už vrátili aj z vychádzky, sme sa ešte pred obedom vybrali k mamke a už sme aj naspäť. vonku je krásne, ale keby nefučal ten hnusný vietor 😝
Cief my tiež kupujeme plienky iba v Rakúsku, teda všetku drogériu a aj oblečenie, ved tam víde všetko oveľa lacnejšie.. Teda teraz Sofi som nakúpila 4 balíky pampersiek tu z netu, čo ponúkajú najlacnejšie, my jedna kočka ich predala nižšie, kedže som brala naraz toľko balíkov, no a ešte sme ale 3 balíky dostali, takže môžme kakať od rána do večera 😀 No a teda iné plienky ako pampers mi nepoužívame, ani pri Viki a ani teraz pri Sofi 🙂
dievcata, este pouzivate fusak do kocika, ci uz ste vymenili za deku? a ako obliekate?
my zasa vsetko nakupujeme v polsku, je to lacnejsie ako tu
mein ja musim marka menej obliekat jemu je strasne teplo 🙂
lebo mam taku spanielsku deku - zavinovacku hrubu, ze ci uz nieje cas na to. lebo do toho fusaku mu obliekam body s kr. rukavom, dupacky, dupky fleesove a overalik taky stredne hruby. asi vela nie? a este stale zimusna hunata capica 😕
Mein ja som už tiež dnes nechcela dať fusak, ale strašne fučalo, tak som ho nechala, lebo v tom fusaku má schovanú takmer aj tváričku.. Sofi má oblečené pančušky-bodynko a šupnem ju do takého tenšieho huňatého overalu a do toho fusaku 😉
ja obliekam body s dlhymi nohami a rukami, ponozky, teplacky, mikina, ciapka, fusak a podla toho ako je von deka
mein, ja som uz fusak dala prec, vsak je uz nad 10C, tak mi to prislo zbytocne. Dnes mal marco na sebe body s kratkym rukavom, tricko, poldupacky, overal taky dekovy (neviem, ako sa ta latka vola, ale nie je taky uplne tenky ako pyzamko) a taku svetrikovu bundicku (hruby sveter podsity fleecom) a vytiahla som ho uplne horuceho, takze zima mu uricte nebolo
aha, na ciapocku som zabudla, tu mal tenku, ale zas mal na hlave aj kapucu z toho svetra.
a deku jednu aj pod sebou
aj my čiapočku tenkú a na tom má kapucnu z toho overalu 🙂
no veruze, cely chrbatik ma spoteny, sa mi az budi, tak som mu odkryla fusak.
tak ja uz asi tiez zacnem teplejsie, sak v podstate ma na sebe to, co som mu davala pri 0 stupnoch.
pietra fleesovy 😉 /dekovy/
ja davam markovi hrubu ciapocku ale vcera som kupila taku tensiu tak uz zacnem davat tu
mein, ale to nie je taka klasicka dekovina, to by som hned nazvala fleecom, onoje to ako taka nekvalitna deka 😀
sa normalne bojim, ze si prehrejem dieta. ja fakt neviem 😒
mein, ja som mala so sebou este jednu deku. Obliekla som ho tak nejako odhadom a pre istotu tu deku, keby mu nahodou bolo chladno. A kedze bol horuci, tak viem, ze pri takomto pocasi ho staci obliect tak, ako bol. Skratka metoda pokus-omyl
mein nestresuj, ja sa riadim aj podla toho, ze marko ma mat o jednu vrstvu viac ako ja
Ahojte.
Rush,tak pekne ste nas predbehli! 🙂 ste o 1den mladsi,vaha porodna rovnaka a my mame 6kg, kilecko ste v pluse 😉 ale tak zase je to daky chlap 😉
inak, ja som myslela,ze mala zapareninu z obruskov pampers a mozno nie.idem ich zase skusit davat. Mozno to mala reakciu na mak 😅
A tami uz ma svoju prvu babiku 😵
myounghee, ani ja nedam zaockovat nic navyse, ja sa toho bojim
mein, ja veru tak skoro fusak nedam prec, pokial ja budem mat zimnu bundu, tak aj mala bude mat hrubsi overal a fusak, akurat pod to jej nedam dve vrstvy ale len jednu, tu dnes sice bolo 8 stupnov, ale fucal studeny vietor
ahooooj myo 😀 vitaj. je dobre pocut ze sa dari !!! jeej
lubka - no zubky idu a horneeeeee 😖 ja sa bojim bojim bojim. nech este zostanu vnutri co blazni toto moje super advanced babo
kim tiez tuhe az 5-6 mesiac nekojene piaty kojene 6ty mesiac urcite a presne ako noe vyprava najprv naobed troska mrkvicky tak par dni cakat ci neni reakcia potom pridat ine zeleninky pomaly a neskor zacat jest tuhe aj vecer a rano. pekne pomalicky neni kam ponahlat. mne vyhovuje kojenie je to zadara a ziadne upratovanie potom urcite ked sa bude dat do 6 mesiacov len kojim
co su to tie rotavirusy? v zivote som o tom neocula a furt to tu spominate ! ja by som ockovat kraivny nedala
baby no ja neviem ci sa uz marko naucil na nosenie na rukach, ale akonahle ho polozim hned je zobudeny 😕
čafte, nejako som sem nestíhala posledné dni chodiť, čítam vás už od včera a už som aj zabudla na čo som chcela reagovať 😀 😉
tak vás aspoň pozdravím, Mário sa pridáva 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

ahojte 🙂
ja som sa zobudila rano s prisernou bolestou prsnika 😖 tak sa snazim dnes krmit marca hlavne z neho, nahrievam ho, odsavam rucne aj odsavackou (v podstate neuspesne, skoro nic nejde). Tak dufam, ze to prejde a nebudem musiet ist k lekarovi. Taketo veci vlastne kto riesi? "obycajny" doktor alebo gynekolog?