Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
katcok...ja som tie alana skusala...ale sa mi zdalo, ze sa mu okolo bruska cervenelo ked ich mal...s inymi plienkami sme problem zatial nemali klop/klop...ale chcela som tieeto pouzit kvoli tomu ze su ekologicke...
ozik nepoznate este nejake eko jednorazove plienky? okrem tychto DMkovskych? sem s nimi 😉
rush
http://www.naturshop.sk/product/detske-bioplien...
ale teda ta cena... 😖
pandulka, súhlasím, na to, aby sme boli dobré mamičky spokojných a šťastných detičiek nepotrebujeme plné peňaženky, ale plné srdiečka lásky k našim malinkým a rodinke 😉 aj keď mať prachy je fajn, niekedy je to s nimi ľahšie, ale vedia narobiť aj šarapatu, ak s nimi niekto nevie narábať a spolieha sa len na ne... 😉
http://www.zlaticko.cz/index.php?page=detail&ko...
uz lepsia cena..
pandula - presne - dobrá mamička nemusí mať plnú peňaženku, ani dieťa nemusí mať všetky hračky od výmyslu sveta - potom sú detičky príliš atakované podnetmi, na nič na nesústredia,...a aj tak deti, teraz myslím tie staršie zaujímajú obyčajné veci - stačí im niekde na chate vonku stan zo starých uterákov a nemusia mať dovolenku all inclusiv pri mori - ale hlavne aby sa im rodičia venovali, oni potrebujú našu pozornosť, našu lásku, je im jedno v čom sú oblečení, to len niektoré hlúpe maminky naučia od mala deti na značkové veci, potom si 10 ročný neoblečie do školy inú mikinu ako nike a pod....
nášho malého momentálne najviac zaujíma ventil na rádiatori 😀 😀 😀 úplne sa mi až z ruk trhá za ním - teraz neviem, či si chce prikúriť alebo kúrenie vypnúť 😀
tak asi prikurit chce 😉 😀
ideme von caute mamicky
a k tým peniazom - doba je zlá, dnes má mm robotu, ale zajtra ju už nemusí mať. Hypotéku máme splácať "už len" 25 rokov a ako j777 písala - keď byt splatíme, tak sa asi celá bytovka aj rozpadne 😕 Keďže som skoro od začiatku tehotenstva maródovala ( od 12 tt som mohla nastúpiť ale určili sme si, že prioritou je dieťa a nevystavím sa žiadnemu stresu) tak financie nám podstatne poklesli, do toho prerábka bytu a samozrejme sme to nedokončili, lebo prašule sa minuli, tak zase šetríme 😒
detské veci mám skoro všetko nové, pretože nemám po kom dediť ale mám aj overal a pár iných vecičiek z mimibazaru už nosené ( ale topánočky kúpim určite nové)
boise - to je cena 🙄 😖 za tie bio plienky
saska no ved to, vsak uz teraz krvaca moja penazenka pri kazdom nakupe...nuz zda sa ze nebudem eko 😒 Aj keby som chcela...
ahojte, my pouzivame vsetky plienky co su na trhu, vzdy tie, ktore su v akcii. Momentalne mame 6 balikov Toujours a 3 balikov Pampers/to pre obe baby/.
Choditko sme pouzivali pri Lili, je to super pomocka, ked si potrebujete nieco porobit a chcete mat babo v bezpeci. Nedavali sme ju tam na dlho, ale na tu nevyhnutnu dobu, co som chcela nieco spravit. A chodi pekne, nespickuje, takze to je na uvazeni kazdej maminy, ci to choditko bude alebo nebude pouzivat. Nove by som asi nekupovala, my mame take lacne z druhej ruky.
Ozaj, mame Johanku v novom cisle casopise Dieta. Este som tam spoznala Liluskinu Zuzku hned vedla nasej fotky. Su tam decembrove babatka. Ste tam este niektora??? 😕
Idem kuk tu novu verziu modrehokonika.SKusali ste uz? Paci sa vam?
trpezlivá - v marcovom Dieťati? kupujem pravidelne, len ešte nemám
kika to ste tam zasielali fotky?
ahoj zuzi, ano , poslala som uz davno fotku, este v decembri a teraz nas az uverejnili.
ahojte
nestiham vas čitať
saska - maly smejko je krasny
mein - moj je ešte v perinke 😀 + fusak + takou dečkou na vrchu aby moc nefukalo
spoteni moc neni
moj nechce inak spavať ako na boku sa mu to pači
už sa otača sam
musim ho z perinky odopnuť a hned je na boku hlavičku vikruti a spi
dnes sme boli na kontrole vytery všetky negativne dychanie dobre aj hrdielko
včera nekašlal a dnes ked som prišla k deckej tak spustil kašlik
ešte sme nechali sirupček do piatku ostatne lieky vysadili
zaťažovali mu moc žaludok a veľa vracal
chcela nas poslať do nemocnice aby lieky podali injekciou tak by nezaťažili žaludok ale sme sa dohodli do piatka ešte uvidime kedže všetko je ok
vy všetci mate cez 60 cm 😕 my 55 cm ale vahou sme krasne 3 kila za 10tt
len na dlžku nič damiánko je taka gulička
veru pri laure som aj ja zacinala v 4 mesiacoch s ovocnymi stavami, teda mala som zacat, ale ona mi az do pol roka ine ako sunar nevypila ani caj a v 7 mesiacoch zacala najskor polievky a stavy az potom, takze vlastne sama si spravila ten rezim, ktory je uz dnes, ze najskor sa zacne davat zeleninka a ovocie neskor 😀
teraz maju v tescu akciu na pampersy a huggiesy, tie som kupila velky balik premium, su skvele, budem ich davat na noc
tami - ja tiež nekupujem všetko drahe ved aj tak skončia v koši tie plienky aj vlhčene
ja si iba na topankach potrpim
kim - ty prikrmuješ ???
ja nebudem davať take kašičky aj tak my nevie papať z flašky
ahojte babule
ja vobec nestiham ani citat ani pisat - ked alexko spinka tak sa snazim zo seba robit cloveka - sprcha, vlasy, periem, zehlim a vecer zaspim aj o siedmej 😀
minuly tyzden sme mali poradnu - alexko ma 62 cm a 5,5 kg..musela som dokupit pyzamka velkosti 3-6 mesiacov, lebo uz tam bol riadne natlaceny
my este stale pouzivame plienky c. 1 a skoro ma slak trafil, ked som zistila, ze v brendone ich maju za 3,25 a ja ich kupujem v tescu za 6,59 a to som si myslela ake lacne 😝 skoda, ze uz iba par dni ich budeme pouzivat a potom ideme uz asi na 2.
kupila som si ten sanpon proti vypadavaniu vlasov, co ste tu nedavno spominali - dr. hoting - akurat, ze v dm stal 8,30 a po zlave z babybonusu -1,70 to vyslo 6,60 a ja som kupila v 101 drogerie v akcii za 5,99€ 😀
ešte k tym prikrmom tak ja začnem zeleninou určite neskor pridam tie kašičky čo sa zarabaju z vodou
jablkova , bananova, marhulova..........
Vitaaaj flock, teda pekné miery má Alexko 😉 a vy ešte plienky č.1? 😲 my sme rovnako veľkí a už ideme na 3ky... 😅
my mame 3 plienky 😉
janula - mne sa pačia vecičky z nextu maju aj dobre ceny
ale u nas to vinde viac 😒
a ja nakupujem iba v tesku kedže u nas nič ine neni ☹
a cocodrilo ma sklamalo nekvalitne veci maju aj mariquita
baby skuste nejaku stranku mi poradit, na tie vecicky pre maleho co mate odskusane.....
janula - fakt neviem
ja pozeram iba podľa toho na čom mala frči napriklad minnie , hello kitty tak zadam konkretne do googla
alebo podľa značky
baby a mate tu novu verziu modreho konika???
alexko je dlhy a stihly, takze nozicky ma ako pavucik, tak pouzivame huggies newvborn c. 1 a sme velmi spokojni 🙂
noemi, nova verzia ma svoju vlastnu stranku, lebo je zatial len skusobna. Ale vyzera dobre, co som pozerala?
janula, nove veci cez internet takmer vobec nekupujem, takze neviem poradit. Najcastejsie pozeram mimibazar a mimiaukcie. Hlavne na aukciach sa niekedy daju ziskat pekne kusky skoro zadarmo
flock a to mu nie su kratke? lebo marcovi by na sirku este tiez boli 1 😀 ale uz sa z nich zacal vrchom precikavat, co mu boli kratke 😀
..mala sa uz prevrati z chrbatika nabok, ale z bruska na chrbatik vobec 😕

cuate baby ja skusam s malym prirodzenu hygienu nemluvnat a tak ho davam vykakat nad lavorik v klbocku tak aspon uz nie je dokakany az za usami inac pouzivame aj latkove plienky a aj papierove alana skusali sme aj babylove celkom som s nimi bola spokojna...