Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mne sa zda, ze ako prve sa zacinaju otacat z chrbatika na bok 😕 ved to je z toho prevracania najlahsie. Marco sa uz otaca na bok. Ale z bruska na chrbatik sa este nevie dat
..sme po ockovani, celkom v poho zatial.. 😉 mame 62 cm a 5630 g , to sme pribrali za 3 tyzdne len 400 g...predtym sme priberali za mesiac cez kilecko 😕
ozaj baby, ste tu riesili nedavno ciapocky, ked mame obvod hlavicky 38 cm tak na jar by ste brali velkost 38-40 asi, ze? vacsie asi nie, ze?
my na bruško moc netrenujeme tak neviem či by sa prevratil a ked tak iba nahodou ešte je čas
tiež prve čo sa naučia tak na bok sa davať
a malemu už je asi lepšie dnes sa škery cely den
j 777 - aj my teraz asi menej pribereme lebo sme na liekoch
ešte že papa stale rovnako ale veľa grckal tak som zvedava
s tymi čiapočkami neviem radšej odskušam a hlavička tiež rychlo rastie
Vy ste toho popisali 😉 ako to je s tymi zlavami v dmke? Odkial tie kupony mate? Tie polepene knizocky bodmi? 🙂
zvali, tie polepene knizky uz neplatia. Uz je iny system. Musis sa zaregistrovat, dostanes zakaznicku kartu, kde sa ti pri nakupe rataju podoby a potom si za body mozes vybrat zlavovu knizku 🙂 A plus ako mamička, ked donesies rodny list malej, tak dostanes zlavovu knizku pre mamičky 😵
"podoby"= "body" 😀 Tak som to chcela napisat 😀
Tu bonusovu knizku milli? Mam na r. 2009. A zaregistr. sa musim este. A co to ta nova verzia konika??
Pochopila som milli 😉 sa mi tu mm smeje,ze tie polepene knizky uz rok neplatia 😀 no ja odkedy som bola tehu,som ani v dm poriadne nebola 😀 mm mi nosil,ked daco. 🙂
zvali, ano ta knizka zlavova pre mamičky, su tam zlavy na plienky, prikrmy, kozmetiku... asi to mas, však? 😉
A potom pre vsetkych je taky system, ze vzdy pri pokladni ti za nakup prirataju na kartu body. Tie si mozes v predajni pri takom pulte vzdy pozriet, kolko mas a vybrat si za ne zlavovu knizku za 50, 100 alebo 150 bodov. Ak chces vediet, čo je v nich, maju to na stranke 😵
http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/index...
ahojte. ja som dnes bola u zubara. jaj boli boli, najprv ze tam kaz nemam ja ze boli ma, tak vyvrtal plombu a na vedlajsom bol kaz, ktory by inak nenasiel. no a dal mi tam tu vlozku a o dva tt musim znova.
barbarka - aj ja sa chistam ale neviem kedy lebo mali si pita papať každu chvilu
janula next je naj na detske veci kvalita aj dizajn ale podla mna neni najlacnejsi ja mam plno veci co mi kamoska kupila pre maleho a su uzasne dobre sa nosia a mam 3 oblecka aj 3-6 mesiacov.
noe -my tiez do dlzky nerastieme sme len 60cm takze vobec sa tym netrap no moj pribral zatial len asi 2 kg od narodenia co je zevraj super vaha podla nejakeho grafiku v tej jeho knizke rastie pekne !
eco plienky som vyskusala tu sa volaju nature babycare a stali za nic doskrabali mu nozicku boli moc tvrde ako taky karton aj ked pili dobre musim povedat neboli pohodlne. len o trosku drahsie ako pampers ale zvysne 2 baliky som vratila do obchodu kedze boli fakt zle
inak dnes sme boli 2 hodky vonku a zostali by sme aj dlhsie ale mne trebalo veeeelmi pisat 😀 ako keby som tehu bola !!!!
dojdem domov rozbalim deku kde je maly zabaleny a tam na mna kukaju hole nohy ponozky obidve dole rifliky vyhrnute ja neviem co to moje dieta robilo ale asi mu bolo teplo !!!! som sa smiala kabatik teply ma na sebe a hole nohy som typicka anglicka matka 😉
next mam rada aj ja pre seba, babetkovske nepoznam este, ale bohuzial tu v TT ho nemame. A este som mala strasne rada v Anglicku ten shop River Island 😉 Zislo by sa na nejake jarne nakupy do Blavy ist, kedze tu nemame taky vyber.... Trnava je vcelku velka, ale babetkovskych obchodov tu moc nie je. No predstavim si s malym cestovat autom a pak po obchodoch, no moc sa mi do toho teda nechce. A bez neho to tiez nejde, kedze nema kto strazit 😒
baby Dominik ma len 59cm a to sa mi zda fest velky, 2 kila este od narodenia ani nepribral....ale ma skrane hodne....
noe- budes objednavat ciapocky č.2?? My mame tiez 38cez hlavicku a spekulujem ake cislo
pandula - 😀 😀
no sa mu nohy asi potili
tak mu daj pančušky 😀
Milli si pripadam ako z roku 5 😅 😀 Super to dmko 😉 musim si to vybavit 🙂
janula, ja som radsej čiapočky č.3 objednala, lebo tie baby, čo ich maju, pisali, ze teraz su LTT. A ja to chcem na jar aby vynosila 🙂
A čo si s malym robila, ked si zistila, ze zmodral? Ja by som asi riadne spanikarila 😕 Asi by som hned zachranku volala...
pandul, veru typicka english mother sa z teba stava. Hruby kabatik a hole nozky 😀
janula - ja ti ani neviem ake čisla mam 😀
mam niejake po dominike neutralne inak asi najlepšie viskušať lebo tie hlavičky ma každy inu
niekto gulatu ovalnu ..........
skus pozreť na mimibazare next nosia baby z tade veci ale kurz si daju večši okolo 40 sk to vychadza
ale zase neviem aka je cena poštovneho keby si chcela z anglicka objednať
no u nas v baťovke fakt nič neni pre deti ja musim ist do trenčina , nitri , prievidze aj to tak na rychlo iba a všetko zdialene okolo 40 km
janula - k tomu omodreniu čo mal modre???
ak ruky , nohy v pohode to mal aj damianko bola mu zima 😉
mne včera kamoška volala jej 11 mesačna omodrela aj mne raz dominika som plakala a triasla sa
boise / dakujem za tipy...ale ufff ta cena je vazne brutalna 😒 no uvidime...
baby ja som dnes kocikovala so svokrou,tak som skocila do quelle predajne...a ze jaky vypredaj? akoze veci nie moc kvalitne to je fakt...ale letnu suknu za euro tam nenecham...a sako za 2 tiez nie 😎
maly je dnes uuuuuuuuuuuzasny...akurat lezi pod kniznicou a keca s knizkami...akoze fakt je niekedy vela hraciek zbytocnost 😀
rush - pekne ceny načo by si to tam nechavala
ja vam zavidim tie obchody 😒
jasne ved ich prve hračky budu aj tak varešky , misky, a hrnce to sa asi každe jedno dieťa hralo v kuchyni 😀
okolo ust mal modre a zdal sa mi inak bledy...ci som mu nejak zaludok stlacila chudatku... no nebolo mi vsetko jedno, ale po chvilke uz bol v pohode. ale odvtedy ho nerada tak obraciam nad umyvadlom
baby svokra sa pyta, ze co ma kupit malemu ku krstu 🙂 kresielko mame, hrazdicka bude od krsneho....co by som ja pre nu vymyslela.....
raz tu niekto spominal takeho medvedika nejakeho co hovori casti tela a vyhrava tusim...neviete co to bolo?
noe ja som bola s maminou ona vonku kocikala 😉
janula - stoličku na papanie ta sa zide neskor a využiješ to každy den
nam kupili retiezku na ruku
barbarka - moj zubar ma veľa ludi večne a nechce objednavať na určitu hodinu 😠
janula - od fisher price havko maju v dračiku
janula a preco bol modry?
barbarka - som ho umyvala nad umyvadlom a drzala som ho na ruke otoceneho a asi som mu zaludok potlacila myslim
janula, skôr možno trošku rebierka si mu potlačila a to mu na pľúcka zatlačilo, lebo keby žalúdok, tak nemal prečo byť modrý, si myslím ja teda ..

pietra neboli mu kratke, teraz sa mu zacali otlacovat tie gumicky, tak miniem posledne kusky - ved 1-ky su na ca 2 dni a prejdeme na dvojky. obcas som mu skusila dat dvojku a bol v nej uplne strateny, ale uz su mu fajn.