icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

hermiinka
3. mar 2010

neomi do pol roka sa odcitava 0,5 stupna od nameranej hodnoty po pol roku 0,7 stupna

noemi01
3. mar 2010

janič neodčitavam 😀 ked ma 38.5 riešim inak nie
do vtedy skusim iba zabaly

noemi01
3. mar 2010

tak koľko maju vlastne ??? 37 alebo 38 ???

hermiinka
3. mar 2010

noe ty si uz skusena mamicka 😉

triminka
3. mar 2010

rush no my kojime len z jedneho na jedno kojenie...a tiez nic neodsajem ani mi netecie mliecko...

inak ja som minuly rok v lete nakupila na leto oblecko 6-9m a teraz som na to pozerala ze pri nasom priberani to bude asi na vianoce nosit 😝 a take pekneeee vecicky su to....

noemi01
3. mar 2010

herminka - no horučiek my sme moc nemali
ja som povedala deckej koľko som namerala neodratavala som
ale nikdy nevieš čim ma maly prekvapi
trimi - ved kratke tričko možeš obliecť aj na natelnik a znosi v pohode 😉

noemi01
3. mar 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7976166&tab=0

😀 😀 😀 😀

som sa nasmiala že možete si ho hadzať 😀

hermiinka
3. mar 2010

noe 😀 😀 😀
ten moj maly dnes furt spi neviem co sa deje 😕 a potom vecer bude revat , ze sa ani okupat nebude dat

noemi01
3. mar 2010

herminka - no však aj to musi plakať
trenuje plucka
moj zbožnuje kupanie
inak moj je strašny škero on sa iba smeje

hermiinka
3. mar 2010

no moj je strasne nestastne dieta, vela place teda teraz uz menej ako kedysi ale stale dost 😒
ved hej aj marko sa rad kupe ale ked ho vyberem z vane koniec, ani kremovat, ani obliekat, joj potvorka to mala

noemi01
3. mar 2010

no naš maly už sa ťažko oblieka už len tak neleži už sa vikruca do lava do prava pozera všetko možne už to bude boj s nimi pri obliekani 😀
tak ja mu pridem asi strašne smiešn lebo len na neho pozrem a on sa škeri 😀
a najviac sa smeje ked je pokakani

hermiinka
3. mar 2010

veru uz sa tazko obliekaju, ja som cela spotena ked marka kupem chlap ho minule kupal a vravi, to je riadna drina... no aspon ze mi to uznal
noe vy uz skoro 3 mesiace, ja dufam ze marko sa este zacne viac usmievat ked bude starsi 🙂

pietra
3. mar 2010

ahojte 🙂

s tou teplotu nestresujte, kika ako mala mala stale teplotu cca 37,2, pytala som sa na to dvoch detskych doktoriek a vraveli, ze do jednoho roku je teplota 37,5 normalna
ale co ja viem, tak sa stale odcitava 0,5 stupna, nielen do pol roka 😕

pietra
3. mar 2010

noemi, ja som na boj pri obliekani zvyknuta, obidvaja aj kika aj marco sa uz od porodnice trepu ako ryby na suchu, takze ja ani neviem, co to je obliekat kludne leziace dieta 😀

noemi01
3. mar 2010

no za 10 dni budeme mať 3 mesiace 😉 🙂
bude sa usmievať neboj

pietra
3. mar 2010

tento konretny pampers kupon ste niektora uz skusali? Mne to stale pripada take cudne, ze si ho mam sama vytlacit. to ked si ich vytalcim 20, tak si ich mozem tolko uplatnit? 😕

kim_rossi_stuard
3. mar 2010

Ahojte mamicky
tak sme po ockovani, chudatko, ked jej tam tu ihlu pichla az ku kosti ☹ aj vrieskala ako diva 😀
ale vyzera byt v pohode teraz, tak dufam ze aj bude 😉

dnes som stretla spoluziacku, co ma maleho o 4 dni neskor narodeneho ako nasa Amanda, a ze jej maly nosi velkost 80! a ma 7kg a uz papa kasicky a kazdy den 2!!! vyzivy! 😖
no su veci, co sa to tu deju! 😒 verili by ste tomu?
to ked k nim v lete pojdeme na navstevu, uz rezen a ryzu bude papat a zajedat tortou 😀 😀 😀

hermiinka
3. mar 2010

kim tak to je sila s tym malym, ale ked mu nieje zle

zuzitka
autor
3. mar 2010

ja neviem ako je s tými kuponmi, ale mám pocit, že jeden kupon na jedny plienky ....

aela
3. mar 2010

my sme dnes na chalupe boli pozriet po zime, teda ja s malou sme tam boli az teraz po zime, tak mala spala pekne na slniecku na podstienke v kociku tri hodky, sme prisli domov a rychlo papat

kocky, neviete, ci lubka este koji?

pietra
3. mar 2010

zuzitka, to mi je jasne, ze na jedny plienky jeden kupon. Ale ked si ich vytlacim 20, tak mozem kupit 20 balikov plienok so zlavou? 😕 Mne je prave zvlastne to, ze si to mam vytlacit sama. Lebo doteraz vzdy podobne kupony chodievali normalne postou

zuzitka
autor
3. mar 2010

hermii ... ty si mala taký blbý výsledok na downa? jak si to prežila? nebola si na amnio ...

zuzitka
autor
3. mar 2010

na tých kuponoch neni nejaký dátum, že dokedy?

pietra
3. mar 2010

kim, fuuuha, normalne mi je toho babatka luto, tak skoro ho zacat napchavat ☹ vsak mu moze uplne znicit zazivaci system a nemusi sa to prejavit hned ☹ niektori ludia su fakt hlupi. Ja nechapem, kam sa tak ponahlaju s prikrmami, ved tuhu stravu bude dieta jest cely zvysok zivota, tak preco este tych par tyzdnov nepockat len na mliecku

pietra
3. mar 2010

zuzitka, do 31.3.

zuzitka
autor
3. mar 2010

som kupovala v tescu cherokee ... takú tenšiu bundičku, mikinku s kapucou a tričko s dlhým ruk. ... číslo 6-9mes a bude to nosiť 4-5 mesačný

hermiinka
3. mar 2010

bose zuzi bolo to strasne, nesla som na amnio uz ani neviem ako sme k tomu vtedy dospeli ale nesla by som na potrat , tak sme si s mm povedali ze babo chceme a lubime ho take ake je a chvala bohu je zdravy 🙂

aela
3. mar 2010

aj ja som mala ist na amnio kvoli veku, ale nesla som, radsej som si priplatila za 4D ultrazvuk a isla som tam

zuzitka
autor
3. mar 2010

tak tlač kupony a kupuj plienky 🙂
popýtaj sa v obchode

ja sa tiež nebudem ponáhlať s príkrmami. ak sa mi podarí kojiť polroka, tak začnem v 6.mesiaci dávať mrkvičku, zemiačik, neskôr kašičky od Nestle, detské výživy, kukuričné chrumky - to deti zbožňujú ..., neskôr inú zeleninku, kur.mäsko, piškoty a bebe keksy až snád v 9.mes

pietra
3. mar 2010

zuzitka, no ja cakam, ci ten kupon niekto vyskusa, lebo ja sa musim do obchodu trepat autobusom alebo cakat, kym vecer nepride mm z prace s autom. Tak by ma slak trafil, keby som tam prisla a mi povedali, ze takyto kupon neakceptuju