icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

cropina
4. mar 2010

Veď to aj vidno na tých líčkach 😉

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Kočky, toto musíte vidieeeeeeť, som sa skoro pocikala a aj to druhé 😀 😀 😀

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video...

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Iwi, koľko váži Simonka a meria? Resp. koľko cca vážila vo veku Emky? My máme 5500 g a 60 centi 😅 malá je pažravá až až...

iwa1
4. mar 2010

berus 😀 😀 😀

ked sme boli v poradni a mala 10 tyzdnov, tak mala 5670g a 61 cm a teraz ma cca 6,5 kg a 63 cm 😉 😀 a to zje z flase max. 90ML, RAZ MI VYPILA 120? 😕 ale v brusku budik a kazde tri hodky, aj v noci, presne s odchylkou 5 minut 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Uha, teda my papáme od 120 do 210 ml 😅 ale najčastejšie 150 ml každé tri hodinky, občas sa mi podarí zdržať na štyri hodinky 🙂 no, skrátka, 5-6 krát denne papá dávky v takomto ml rozpätí, asik by som si to mala začať písať 😕

kim_rossi_stuard
4. mar 2010

ahojte 🙂
tak my sme vcera boli v poradni, mame 5750g a 61cm!!!! hurrra mame o 10cm viac, a pekne rastieme 😀 😀 😀
dnes sme 1.den po ockovani a Amanda bola za cely den hore len 3 hodiny, tak neviem, ci sa tesit alebo nie! Inokedy to strieda po 2 hodinach a dnes, spi a spi a spi! teplotu nemala, som jej dala ladovy obklad ked sme sa vratili a preventivne sirupcek, a vecer mala taku "mamickovsku" naladu 😒 len mama a mama a mama!!! Ocko z nej bol nestastny ☹ ved na neho je zvyknuta tiez, kedze je s nami vadsinu casu! ale uz to preslo, som rada 😵

iwa1
4. mar 2010

berus ja si to pisem jak debil, aj kedy kakala( lebo kaka kazdy treti den) aj kedy osm vigantol davala, lebo potom rozmyslam ci ano alebo nie - a musim sa priznat, ze sem tam zabudnem 🙄 tak si musim pisat 😉

cropina
4. mar 2010

No dieťa má za sebou druhú večeru, idem si aj ja vystrieť ubolené kosti 🙂 Dobrú noc 😉

iwa1
4. mar 2010

idem do rise snov 🙂 prajem dobru nocku maminy a babatka 🙂

a saski(y)nmu majkovi vsetko naj k 4 mesiacikom - bol prvy sa mi zda nie?

a lubky(i)nmu adkovi tiez 😉 🙂

ja som uz fakt osprosteta, uz neviem kde ake i/y ide 😠

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Idem už i ja maminky, aj keď som chcela už o desiatej zaľahnúť, papapa a pokojnú nôcku prajeme 😉

tami_tami
4. mar 2010

ahojte uz asi vsetky bubate ja len ze maly sa mi dnes prvykrat nahlas smial - mi az slzy tiekli - bolo to uzasne 😵 😵 😵 😅 😅 😅 😅

rush - to ste teda riadne nabrali - my sme sa narodili 3080g a mame 4530g a 15. budeme mat 3 meisace 😅

pietra
4. mar 2010

iwa, pri tej kvalite vlasov a IQ som si povzdychla uplne rovnako ako ty na konci 😀

zuzitka
autor
4. mar 2010
j777
5. mar 2010

ahojte 🙂

..to bola noc...konecne sme kadili po 3 dnoch a same huste zelene jak plastelina 😒 snad sa dnes aj usmievat bude, ked dala ten tazky naklad von.. a dnes mame 3 mesiace 🙂

zuzankaro
5. mar 2010

ahoj J777
tak to neviem ci aj granulovany caj je vhodny na to zarabanie mliecka, vyskusaj, uskodit to nemoze, a gratulujem ku vykakaniu, u nas je to ako narodny sviatok ked sa vykaka sam 😀

iwa1
5. mar 2010

dobre ranko 😀

my sme dnes potiahli do pol osmej, takze von pojdeme az o deviatej a nie ako svihnuté rano o osmej 😀 😀

pietra 😀 no co uz narobime? 😉

zuzi alexander je velky chlap, ale krasnucky 😀 😀 vzdy si nanho spomeniem, lebo je medzi nim a mnou rozdiel 33 rokov 😀 😀 ked uz simcadlo sa narodilo o tyzden skor a nie na moje narodky, tak aspon jedno babtko poznam co ma rovnako ako ja narodky 😀 😀

iwa1
5. mar 2010

simca vcera nalozila a ani neviema ako a rano tiez mala, co sa nam este nestalo, zeby v noci kakala 😕 dufam, ze som ju nenechala od vecera v tom 😕 ale ved sme sa pred spanim prebalovali 😕

rush
5. mar 2010

joj tami nejak mi pribera...som si ani nemyslela, ze budem mat takehoto zruuuta 😅 ale je aj dlhy,takze nie je aj taky tlsty...iba taky baculaty 😵 a ja som tiez slzila, ked sa mi zacal rehotat...aj ked sa prvy krat usmial...no proste su to nase srdcovky tieto nase dietky 😵

no zbohom...chudak maly...moje vlasy su naprd...

pietra
5. mar 2010

ahojte

ja by som granulovany caj nepouzila na zarabanie um, tie granulovane su strasne presladene

rush
5. mar 2010

zuzi aj u nas je to narodny sviatok ked kaka 😀 uz sa na to chystame 2dni...tlacime ako o dusu...som myslela, ze uz dnes rano ano...ale nijeeeeeeeeee...och...chudacik...cvicime, masirujeme, lezime na brusku a stale nic...no ja idem vybavovat este nejake veci....mamina moja s nim bude...asi az jej nalozi do pleny 😀

saska73
5. mar 2010

dobré ránko,
iwa - veru dnes už 4 mesiace 😵 milé, že si pamätáš, aj bol prvý z tejto našej partie (teda ešte jedna mamička mala skôr ale ona sem nejako neprispievala)
a je najväčší drobček ale zase výkon rastový aj priberací veliký z 2500 (2200 po schudnutí) na 5600 a z 44 cm na 62

zvalka - mylove plienky z Rakúska - svokra dovliekla a vychádzali cca 0,13 € za kus. Mala som zatial len č. 2 od 3 do 6 kg - výborné a teraz čakám na č. 3, v sobotu mi má priniesť

Kua baby svokra si pred mesiacom požičala moje auto, (svoje rozbila) že na 2 až 3 dni ho potrebuje a mesiac sa neozvala - tak včera som jej to v smske aj dala pocítiť " super, že mi ho vraciate, už som unavená ako pes, mazdu máme pokazenú ale to vám Peter písal, takže mesiac nosím nákupy v rukách + Mário + kočík a mesiac odkladáme kontrolu do Bratislavy s Majuškom" Dobre som spravila, nie ? nech si herečka nemyslí, že sa svet krúto len okolo nej.

aela
5. mar 2010

noemi, moja zas tusim rastie len do dlzky a na vahu nic moc, to si nenavyberame, ako nam ti drobci porastu, hlavne nech su zdravi, ci uz rastu rychlejsie alebo pomalsie 😀

trimi, aj moja je taka, na dlzku tych 58 - 59 cm ma a hmotnost tak 4,5 kg tipujem, az buduci tyzden sa pojdeme vazit 😉

zuzankaro
5. mar 2010

pietra hmm ja granulovane caje vobec nepouzivam preto neviem ze su sladene, inak sladene by potom nemali vyrabat pre take male deticky? hrozne ...
saska maly mario je velky/maly bojovnik 😀 gratulujeme ku krasnemu vyrociu
hehe no tema svokra - to da vzdy zabrat, dobre si jej to sasi napisala ... asi uz zabuda svokrusa ze slubila len na par dni si ho pozicat 😉
rush aj my cvicime s malym, nohy stlacame k brusku a ine hmaty 😀, masirujeme ... 😝 ale ten caj harmancekovy nam nastastie zabral, alebo mozno beba? no neviem nech je to hocico rodicia su radi 😀

aela
5. mar 2010

tak moje deti nemaju vlasy po mne ani jedna, ja mala v roku taku hrivu a laura ma po otcovi jemne riedke a este aj vlnite a miska bude asi blondata a moc tam tych vlaskov teda nema 😀

saska73
5. mar 2010

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

už ho musím v lehátku priväzovať, lebo mi z neho ujde 😀 😀

saska73
5. mar 2010

aela - oni detičky môžu dediť aj po starých rodičoch, hlavne povahu 😝

meinkonka
5. mar 2010

ahojte,

aj ja blahozelam nasim prvorodenym babatkam Majkovi a Ajkovi 😵

my sme dnes mali prisernu noc. dala som maleho spat o 18, vstal uz o 5.40 a medzitym bol 5x hore 😝 katastrofa. inak papa len 2x. netusim, co mu bolo. a od 7.20 uz zarezava pred domom v kociku..

sasi tak jej treba 😠

baby po akom case ste mali teraz poradnu. lebo ja budem mat az po 5 tyzdnoch, sa mi to nejako vela zda 😕

aela
5. mar 2010

iwa, tak ja som si povedala, ked uz sa mala nenarodila na moje narodky, ze bude mat na moje narodky aspon meniny a budeme oslavovat spolu vsetci traja aj s tatom a narodky na silvestra budu oslavovat uplne vsetci, no ma to ta moja dcera dobre zariadene 😀 😀 😀

aela
5. mar 2010

saska, jeeej maly je sikovnik, moja mi zas kazde rano ujde zo zavinky v postielke 😀

veru, mam pocit, ze laura je cely moj otec, co sa oci a vlasov tyka a uci sa dobre, tak to ma po mne alebo po mojej mame 😀 a miska popri nej, akoby ani nebola jej sestra, lebo ta je cely mm, to ked sa mi niekto kukne do kocika, to hned skonstatuje, ze to je cely tato 😀

mein, aj moja si uz asi prehodila cas, lebo zaspava o pol siedmej a spi tak do piatej, ale nastastie medzitym bola hore len raz o jednej 😉

noemi01
5. mar 2010

ahojte
milada - no asi z telky to všetko ma tie slovička
alebo sa ma spita kupila si my darky??? ona dosť vyprava po česky aj lebo rozpravky su dosť večšina po česky

včera my ukazovala jazyčkovu že tak sa bozkava mna skoro porazilo reku kde si to vydela a že to jej ukazovala 5 ročna kamaratka
no pekne čo sa za mladi nauči 😀

zuzitka - myslim že sa podobaju nie???
mali cely ocino a mala asi po mne
tak to maš čo nosiť 8 kg dominika mala v 6 mesiacoch 10 kilou a vtedy my pripadala tučna ale čo ten tvoj Alex koľko to vtedy bude mať 😕 však už budu myslieť že ide do školky pomaly z jeho dlžkou a vahou 😀 pekne