Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja som vybrala tiež vaničku z kočára pred týždňom 😀 .... má len fusak a deku
zuzitka ved to ze maly uz vsetko chyta a co nemoze dociahnut tak zuri 😅 Tak neviem ci by ho to len nenastvalo..skoda ze sa to neda len pozicat ako nake naradie, aby som vedela ci to ma vyznam 😀
Inak to je teda pekna vaha ten tvoj "drobec" 🙂 To neviem co by na to uz moj chrbat povedal 😀
pietra vidis no...tak asi si to zapytam od segry ako dar ex post k narodkam a tym padom nemusim lutovat ze som za to vyvalila penaze 🙂 🙂 🙂
jaaaj vek, no ja som potom stara vrazda 😀 😀 😀 mam kristove roky, teda v decembri som mala 😀 😀 😀
ja nosim maleho z druheho poschodia do kocikarne vo vanicke a dnes som si povedala dost ved ma aj s vanickou skoro 15 kg, uz si pripadam jak orangutan s vytahanymi a presilenymi rukami. Tak som ho dnes nalodila do vajicka, sedel v nom jak pat penazi 🙂
aspon sme "trendy a in" ked mame deti az po 30tke 🙂
iwi 😀
ale som celkom spokojná s vekom, len teda patrím k tým starším tu v téme 🙂
a hlavne, že už mám 2 deti, už sa len venovať postave a kariére 😀 😀 😀
no ja som si vyskusala materstvo v 19tich, 22 a teraz v 32 😀 😀 😀 a toto je zatial najlepsie, uz mam rozum, trpezlivost, som zabezpecena 😀 😀 ale hlavne ta trpezlivost mi chybala 😉
lussyla, moja je tak od 730 - 780 ml denne. Niekedy aj 800 ml 😀 Krabica vydrzi niečo cez tyzden. Takze dost kratko 😒
Ja v oktobri budem oslavovat okruhle - 30 r. Teda vsetkym som povedala, ze nech nečakaju velku oslavu, lebo pre mna to nie je az take úzasne, ze starnem 😀 😀
lussyla, veru sme super moderne. Dneska vsetky deti az po 30-ke 😀
iwi, a vasi kde byvaju? Maju blizko do PL? 🙂 Mne uz ide balik postou s tym bebilonom. Fakt je to riadny rozdiel 5 EUR na krabici. To je hned jedna krabica na mesiac za tie ušetrene evri 😉
jaaaaj zuzi 😀 😀 😀 😀 😀 postave 😀 😀 😀 hmmm, keby som sa netlacila horalkou...hhhhhm 😅
hermi aj nam vydrzi plechovka cca 5 dni, aku najvacsiu davku ti stiahne? mne sa zda ze posledne dni mu tolko nesmakuje, skoro stale nieco necha
nasi byvaju pri poprade v Levoči a ujko v PP priamo a chodieva na nakupy do pl casto, tak som dnes nakazala 😀 😀
nam vydrzi krabica cca 8 dni, kedze ja si uz odsajem len 5Oml max. a uz je to aj pre mna unavne ☹ len s ami tazko vzdava toho pocitu, ze este zo mna nejake mliecko tecie ☹
milladi, tak das referencie na tu babu potom a aj na mliecko... ved na dvoch baleniach usetris 10 €, takze mas tretie zdarma 😉 to sa oplati a co som pozerala tie pokracujuce su este lacnejsie, sa mi zda, ze 9 € 😉
iwi ... vidíš, ešte som dnes nemala nič sladké ... idem dať Milu 😀 😀 😀
ja prvé dieťa mala v 27ke a druhé v 31ke 🙂
ja o svojich kilach 😠 , ja som pribrala v tehotenstve asi 26 kil, 6 som nechala v porodnici a odvtedy som este nedala dole nic, ked tu citam ako to vam ide dole tak je mi hrozne, a to nekojim takze to pojde omnoho pomalsie, hadam do druheho tehotenstva este nieco zhodim 😀
lusyla a tiez davas bebu? no aj mne sa zda ze markovi uz akosi nechuti, ale vecer by vypil aj neviem kolko. ja davam markovi 90 ml kazde dve hodiny ale niekedy nevypije celych 90, vecer mi vypije 120ml. ako vravim prestalo mu chutit
ja davam bebu HA mame na predpis chvalabohu aspon nieco usetrime
ja uz davam 120ml kazde cca 2,5 hodky, ked v noci potiahne 5-6 hodin tak stiahne aj 150ml
ahojte pozeram ze mate debatu o veku a kŕmení ja som maleho stihla podla mojich predstav - vzdy som chcela mat 1. babo do 25 - ky a v septembri som mala 24 😉
Niky papá už pár dní 150ml každé 4hodinky - niekedy aj 5 potiahne 😉 okrem toho ziaden cajik nic len ked sa mu velmi cka tak trosku vodicky 😉 u nas nehrozi aby nevypil vsetko a pustil flasu... on prave hra komara a pisti ked spapa tych 150ml aj ked ledva dycha a fuci 😀 😀 😀 mam ja ale zrutika :D
tak na mna sa kg este nabaluju ☹ a to pri kike som zhodila skoro vsetky takmer okamzite
lusy aj my mame na predpis, ale keby sme nemali tak by som urcite kupovala v polsku bebu tam sa vola NAN
zuzi milu som mala na desiatu a odvtedy dve horalky a na tu tretiu zmurkam 😀 😀 😀
mne pije simca kazde tri hodky 90ml, takze este sa to da a kombinujeme to aj mojim mm...lebo simacek uz nevie co s didiskou 😀 ☹ aj ked sa sem tam chyti, ale v noci uz nepokusam, lebo som ju tak dvakrat nastvala, ked mi prisla na t co jej pcham do pusinky 😀 😀 a to bol protest 😀 😀
mne hovorili ze ak je dieta na UM malo by pit 2x denne trocha vody, ale Adamovi ked dam flasku s vodou tak to len olizuje ako macicka
lussyla ja skusam tiez davat caj, ale to ked je rozospata, tak stiahne 20 a potom ma odhali 😀 😀
ale zase v mojom ma od smadu, tak hadam staci 😉
iwi ... nejsi nejaká pažravá? 😀 😀
ja mám navyše od druhého pôrodu ešte 4 kg /pribrala som v tehu 20kg/ ale nejak som pribrala 1 kilo za minulý týždeň. neviem, ako sa to stalo 😀 😀
zuzi ja uz nemam z tehu nic, ale pred tehu som mala nadvahu cca 10kg 😉
teraz mam zase obdobie , ze za sladke pravu oblicku som ochotna predat 😀 😀 😀 a mrcha furt nikde, test negativny 😕 tak co ja viem? 🙂
joj, tak prvé tehu som nespomenula .... od prvého pôrodu mám na sebe 13kilo 😝 😝 😝
čiže pred samkom som mala 69 kilo .... teraz mám 82 .... blééééééé 😔
knedla som
ja som ešte nemala vôbec mrchu
lussyla, nemusi pit okrem UM nič, ak nechce 😉 Mojej dam čajik tak raz za tyzden 🙂
A prečo myslis, ze to chudnutie pojde pomalšie? Dojčiace mamky sice spaluju kojenim, ale my zasa mozeme jest čokolvek, mozeme drzat dietu, cvičit, behat, nemusime sa bat svalovky, takze podla mna je to 1:1 😀
iwi, ty horalky, zuzitka milu a ja 4 kolače, čo som piekla 😅 Ale utesujem sa, ze je dietny, plnka tvaroh-kysla smotana a na vrchu zelatina 😀
tami, tvoj vydrzi 4 hodky bez papania? To je super 🙂 A dobry zrutik to je 😵 Moja sa nejako vycvičila, ze ked ju prebalujem, tak hned potom čaka, ze sa ide jest. Ak je to chvilu po papani, tak prezije, ze sa teraz nepodava mliečko. Ale ak ju prebalujem taku hodinku po jedeni, tak čaka, ze ide další chod 😀
tak moja mrcha prva po porode to bola riadne silna a trvala nejak dlho, aj vam? (rodila som cisarskym)
lussyla, voda sa pri detoch na UM odporuca od smadu, lebo UM je stale rovnako huste a nie ako MM, ze najprv tecie redsie od smadu a potom hustejsie na zasytenie. Ale ak ti vodu odmieta, tak nenut, skratka nepocituje smad. Tekutin ma inak dost 😉
milada - 30 rokou 😕 tak to by som nepovedala vyzeraš mladučka
zuzitka - 😕 ta vaha no maš čo nosiť
však sa ti ani neposadi ak takto bude pokračovať 😀
ja mam iba riadnu slaninku na bruchu a už nezhodim iba cvičenim
a ked prestanem kojiť tak potom pojde hadam dole ešte niečo
môj chlapček jedol dnes naposledy o 13h .... potom sme boli u dr. a odvtedy furt spí v kočíku. obudím ho už? 😀

zuzi to je ale fesak ten alex 😉
ze stara korcula, skor zena v najlepsich rokoch 🙂
lussyla my sme na ume a davam bebu, otvaram vzdy v utorok novu krabicu a potom v sobotu 🙂