Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja mam tuto podobnu pasikavu 😉 aku si kupila velkost?
myounghee, ja som malej kupila taku ruzovu pasikavu ako je tam dolu ta modra pasikava, este ked som bola tehu, tu v jednom obchode bol 50 % vypredaj a dala som za nu 2 eur 😀 😀 😀 akurat tu 2 teraz nosi, ma 39 cm obvod hlavicky, takze tie mesiace su tam len orientacne 😎
2 -ky. hned som aj vyskusala ako sedia. Teraz su jej tak akurat. Dufam, ze nam budu dobre min.do juna - ved su elasticke trocha. Aspon tak mala pisane velkosti, ze 2 su od 3mes.
aela - super cena 😉
uvidime, prinajhorsom jej neskor objednam jednu 3-ku
myonughee, no neviem, neviem, malej je ta ciapka tak akurat a to je tu jedna z najmensich deticiek, no ale v juni jej ju uz urcite nebudem davat, to uz bude mat nejaku peknu hackovanu, co jej mamina spravi na mieru 😀
myo, aj my mame c. 2 a je nam myslim tak ltt. tak hadam jej bude este dlhsie dobra 😉 moja je taka podsita bavlnenou latkou,aj tato je taka? ja asi uz c. 3 budem kupovat na jesen 😉
cafte
babo no ale my chodime uz rano so susedmi co vencia psov vonku 😀 😀 😀 oni si psikov vencia a ja Simču 😀 😀 a ked dojdeme domov a zacne sa mrvit v kociku, tak ju supnem rychlo na postel, dam dole capicu, dotankuje flasu a spi dalej 😉 a to vsetko so zatvorenymi ockami 😀 😀
noemi nie neuprimna, to bol zart, lebo ja osm tiez najprv myslela, ze zuzi a vaha a potom druhykrat ked soom si precitala, tak som pochopila, ze o Alexkovi sa bavite 😉 😀 😀 *Dominicka bude mat hnis? to ju moze boliet, daj jej paralen alebo nieco podobne, neviem ci sa moze u takych malych deti davat acylpyrin- to jej stiahne trosku zapal a zajtra sup sup k zubarovi, nech jej to prevrta a hnis vytecie a bude pokoj 😉
simocadlo mi spi od piatej a tvari sa , ze bude az do rana, tak to som straaasne zvedava 🙂 inak ja ju normalne lutujem, lebo ju musia podla mna dost paty boliet, ked tak s nimi kope 🙂
aela pekne napisane....ja mam tiez mlade ucho doma 😀 😀
nie, neni podsita. Tato je len jednovrstvova. Na jesen im ajtak budeme musiet kupit nove ciapocky, uz budu hotove slecinky vtedy! ach joj ako ten cas leti 🙂
moja mi teraz taha od tretej v kociku, tak rozmyslam co s nou, ci ju zobudit, ci nechat tak ,ci nebude v noci buntosit 😀
ahojte babulky,ja vas akosi nestiham citat, vikend sme mali navštevny,tak som chystala a v týždni koľkokrát tiež nemám moc času.Malý mi konečne zaspal,bol hore od 13:30, boli sme u kámošky a akosi tam nevedel zaspať.
Myo,aj ja mam od tiel dve čiapočky a su fajne,aj cenovo aj kvalitou.No a kedze my sme troska vacsi,tak mame č.3,ešte ich ma trocha voľné,ale kým sa oteplý budu fajn.
no tak teda, to sú témy, že vek a kilá..... ☹ 😉
ja neoblečiem nič, otras je to, pekne na depku
a že pri kojení sa chudne, no ho.no makové
cez deň malá papá každé 2 hod a ja ani kilo nemôžem dať dole
že by som prestala pažravá byť? 😀 jajajajaj
ja sa dnes usmievam, mi mm doniesol tulipán :o))
iwa, ja kočíkujem niekedy aj so psíkom, musím foto spraviť, dosť dobre to vyzerá, on je taký "menšejší" 35 kilový 😀
no ništ, idem vyprázdniť ľavý zásobník a premiestniť bejby na miesto pre nočný odpočinok určené 😎
aela tak to je super, to sa nam este nepodarilo 😉
uhm, tak moja je podsita, tak asi preto je aj viac ltt 😉
cief ja bez psika, ale rano o pol osmej 😉 😀 😀 😀
jej a ešte som chcela napísať, že máme akurát 2násobok pôrodnej váhy 😀
kedy sa má vlastne dosiahnuť?
cief, mne hovorila znama, ze vraj v polroku sa ma dosiahnut, ale mne sa to nezda, aj my sme ju dosiahli v 3 mesiacoch 🙂 jej vnucik ju dosiahol v polroku, mal 6 kg ako polrocny 😉
ty kokos a my mame len plus 2,2 kg od narodenia 😕 babule no teda krasne vam priberaju 😉
zvalka, ako to tak vidim, moja miska tych 7,4 kg dosiahne tak mozno v roku 😀 ved teraz moze mat tak 4,5 kg, ale do dlzky sa taha ale na hmotnost velmi nie
iwa - noo tak aj Ado sa pyta do koca uz o pol osmej, ale ja ho este ponatahujem . idem do kupelky zkulturnim si ksicht a brblem mu pri tom alebo spievam, potom ho nakrmim, prezleciem, dotlacim a sup do koca 😉 a zrazu je stvrt na devat, ale aj tak mi to pripada skoro 😅
noo taku capicu asi aj ja objednam, buducu stredu mame poradnu , sestricka odmera hlavicku a obejdnam 😉
cief - aj ja mam taky problem, zozeriem co neutecie a najma sladke 😉 to pred tehu, som bola zase na slane 😀 ale ani lakotinky som neodmietala 😕 😵
no idem do postele za drobcom - clovek sa ho snazi ucit na postielku a on tam po pol hodine vystraja a ked si ho necham pri sebe tak spi ako dudok 😅 len zachvilu pri jeho raste si musim zabezpecit pristelku bo sa tam nezmestime 😅
dobru noc 😉
dobru noc 🙂
idem asi aj ja, lebo som nejako zlomena a uzimena 😒
lubka tak to mas rovnaky problem ako ja, mna sa tiez lusia boja a ja neviem preco a Ivanine akmosky u nas ani nedychaju, jednej som usela povedat, ze lenka dychaj neboj sa , dychaj a ona, ze teta ja sa vas bojim 😀 😀 😀 som sa vtedy schuti nasmiala 😀 😀 😀 respect 😀 jo jo
no mne sa malokedy simcu podari zlomit aby sme sli von az po osmej, lebo to uz je tak protivna, ze strach 😒 a ved nevadi..nezaskodi pohyb, aspon uz nemam lytka jak huspeninu, co sa o zbytku tela povedat neda 🙄
cavte kocky, dnes je tu veselo 😉
jaj cief ja som na tom tak isto- kojim a priberam 😠 teda sladkosti miznu a moje brucho zadok a boky su stale vyraznejsie
zajtra nas caka ockovanie, tak dufam ze to bude bez komplikacii, ale dnes ma nejaku hnacku, nie vela ale aj pri prdkani z neho kvapka. vcera som mala genialny napad, rozmrazovala som mliecko co sme mali v mraznicke, a bolo tam este aj take z prvych dni a to obsahuje vela dobrych latok, si vravim ze je to skoda vyhodit tak som mu par lyziciek dala. tak mozno to ma chuda z toho. alebo z tresky ktoru som mala na ranajkky
ahojte, aj nas caka zajtra ockovanie. 🙂 Dufam, ze to prebehne bez horucky. u Lili sme nemali ani raz reakciu.
Drzim palce aj vasim detom. 🙂
NEstiham citat, len ste sa o plienkach dlho bavili, mali teraz dobru akciu v Madarskom tescu, my sme tam nakupili 😅 .Ale dik aj za ten kupon, mozno vyuzijeme.
Tie ciapky su tiez super, ja zhanam hackovane..pre obidve baby rovnake. Musim prebehnut minibazar, mozno daco najdem.
iwa - sa tu smejem, že sa ťa dcérine kamošky boja, však ty máš vyslovene prívetivú tvár
kvetinka sa nekonala ani u nás, že bolo veľa ľudí v kvetinárstve
u môjho sa váha zdvojnásobila už v 2,5 mesiaci 🙂 ale podľa mňa je to tak, že tie bábetká, čo mali vyššiu pôrodnú hmotnosť, tak výrazne nepriberajú a zase drobci to doháňajú
saska asi maju iny nazor 😉 😀
u nas ani slovo sa nekonalo 😀 teda rano boli nejake pokusy, ale nemyslim , ze to hlakanie bolo k MDZ a ja som bola tak dolamana, ze aj to tak skoncilo 😅 juuuuj uz som asi stara, ked sa radsej vyspim 😀 😀 😀 ako porobim smiesne pohyby 😉
uvažujem o vedierku na kúpanie alebo nejakej inej nádobe, kde bude malý namočený pekne po krk, strašne sa mu voda páči, výska pri kúpaní
no sasi majko to krasne dobieha....ja stale napriklad nemozem uverit, ze som doma na MD so Simcou 😵 a strasne rychlo mi to uteka 😒 zachvilku zase do prace 😠
ani ja nedostala kvetinku ☹ ale aspon cokoladka bola 🙂
u nas je posledny tyzden potopa po kupani, asi prejdeme na velku vanu 🙂 len musim kuki lehatko nejake...

ahojte! ako inak ked nie na kuk 😠 ... tak na rychlo: dnes mi prisli ciapky z mmb.
tieto - http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5016117&tab=0 - ja mam ciklamenovu a bielu
Mozem len a len odporucit. Predavajuca je super no ale dvolezite je ze ciapka je vazne kvalitna!!! Pekne kryju uska aj hlavicku. Sa velmi tesim z dobreho obchodu 😉 . som spokojna
ak sa dobre pamatam, tak pandulka tu davala typ na tieto ciapky - diky pandy 🙂