Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no vsak prave, ze sa predsa neda presne urcit, co este problemove je a co uz nie, zaroven ti imigranti, ... radsej, nech to ockovanie nechaju
pietra - dobree 😉 moja svokra tiez s tym otravuje 😒 ale skusala som dat adovi caj, no nechce ho, vypluva to, ale ona to vzdy skusa ked je tu, a vzdy jej to vypluva, tak ju necham a mam pokoj, moj syn ma hadam neskalme 😀
mne čaj pár razy trošku vypil, ale to mal tak 1 mesiac a niečo a v ten deň aj veľa riedkej stolice, takže bol asi dehydrovaný - potom ho už odmietal
dominičku som mala tučnu a v jednom roku sa nam višvihla do višky
to že babetka su tučnučke a maju aj zo 3 brady sa my pači a nas decka vždy za to chvalila
určite by som im nedala dietu 😀
radšej tučnučke ako podviživene 😉
ahojte, mame po poradni, rastieme ako z vody 🙂
Uz mame 5450g (3500g porodna) a 63 cm (51 cm). Ved bodaj by nie, ked pyta aj kazdu hodinku 😀
O mesiac ockovanie, uz mam aj recept na rotavirusy. Dufam, ze je to dobre rozhodnutie. Chuda, bojim sa tych vedlajsich ucinkov, vsetky tie virusy naraz, to dospely tazko zvladne, nie este taky maly drobec.
Dala som spat na balkon, lebo mi bola kosa 😀 No ale po polhodke rev (aj polhod je uspech), tak sa teraz vrti na lehatku, a nie a nie zaspat... ach jaj 😒
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
😀 som sa pobavila tak takato slaninka dominike ovysala v 3 mesiacoch
nič som jej cez boky neobliekla 😀
damianko ani nahodou neni taki tučnučky
zuzxx - tak tie cm su krasne aj vaha
mne stale nejde do hlavy prečo moj nerastie
5 cm za 3 mesiace veľmi malo ☹
noemi- ani nasemu sa moc do cm nechcelo, ale uz sa zacina tahat, aspon si myslim 😅 a ta slaninka je dobraa 😀 😀 😀
noe aj mi len 5 za 3 😉 vobec sa tym netrapim
noe 😀 dominika 😀 😀 😀 😀 😀
mna ked nechali v porodnici, sa ma pytali, ci mam vodu a veru som mala nabalenu v kabele, lebo mne dali vecer lieky na spanie a isla som spat a bolo tam take teplo, ze by som tam bez vody nevydrzala, som vyse pol flase vypila do rana 😀
lubka maly vobec neni tlsty ako babo moze byt tlste co pije len mliecko !!! to ktora tava povedala ??? 😅
ludia su fakt sprosti ... babetka si potrebuju robit zasoby aby im bolo teplejsie... ved z toho aj tak raz vyrastie sa vytiahne a bude chuducky
noe, tak o takej vypasenej rituske my mozeme pri nasej modelke iba snivat 😀 😀
zuzux, natalka je asi o tyzden mladsia od misky vsak? no mala uz ma cca 60 cm (51cm porodnych) ale, 5 kg (3,7 porodnych) este nema, ona sa aj s UM strasne babre, ked je,
ja nepochopim, ako sa kojene babo, moze za 5 min. nakrmit, ked jej trva vypit 80 ml 25 minut 😀 😀 😀
aela - mala si to vychutnava
noe, doslova 😀 dam jej po 5 hodinach flasu a ona ju obracia jazykom, akoby musela porozmyslat, ci nahodou nepriberie a potom zacne pit 😀 a este medzitym ma nejake pauzy, ked uz myslim, ze ma dost, tak este poriahne a nakoniec po 25 min predsa stiahne celu davku 100 ml, normalne nechapem 😀
aela, my tak fungujeme od zaciatku takmer, ze papame 5 minut 😉 ale vecer uz zvykne aj 10-15 minut po novom papat.
vas tu pomaly cely den docitavam plienkarky 😀 pandul, aj mne doniesla kamoska z AT tie fit fialove, ale c. 4, tak sa uz na ne tesim 🙂
ja som bola vcera a dnes na sone a vsetko oki 😉 ujo doktor povedal, vraj zdrava, prevadzkyschopna 😅 😀 tak je dobre 😉
no a svokry 🙂 ja mam to stastie, ze mam fajn svokru 🙂 nestara sa mi do vychovy, necha na mna, a dokonca aj mojej mamine ma chvalila vraj, ze sa ako krasne o Tamarku staram. vie, ze je ich jedine vnucatko v dobrych rukach 🙂
a aj my mame stale studene rucky 😉
a zase dusim coko jogurt 😅 uz TRETÍ dnes ! hanba mi 😔
a moja neterka bola riadna gulicka ako babatko a teraz nema kuska tuku na sebe, je ako modelka tenucka, ma 6 rokov. 😉 a babatka su aj tak najkrajsie take baculkate 🙂
mna skor moja mama niekedy provokuje, ze daj jej na vecer nutrilon, lepsie bude spat a blablabla... 😠 ale kdeze, pekne sa len budeme kojit, kym to bude mozne 😉
baby, tak dnes som dostala ružu k mdž " že druhé ju už majú uschnutú a ty peknú" 😀 😀 😀
Malý je už okúpaný a momentálne číta s tatom Praktickú elektroniku 😀
zvalka aj mário cez deň 3 až 5 minút papanie a večer pustí bradavku, pozerá sa na mňa, okolo, usmieva a veru aj do 20 minút mám s ním rozrobené, kojím ho po ležiačky, tak na lakti som, tak už normálne stuhnutý krk a rameno mám
zvalka asi si telo pyta calcium v jogurt nie? alebo cukor 😀 😅 ja zozrala dnes polku cokolady uz asi 3 dni nemala moj record no ale vela sladkeho jem denne asi najviac co som zjedla v zivote... co uz !!! si hovorim keby som mala kavu tak cukor netreba ale kava pride len v nedelu aj to bezkofeinova ale aspon nieco
saska, ja mam kyticu stale peknu, mm cerstvu kupil 😀 mala sa na nu tak zacudovane vzdy pozera pri prebalovani 😀
no ja poleziacky pre toto nemozem, ze mi vsetko trpne, tak sa kojime stale posediacky.
hej, aj ja mam cerstvu milku srdiecko z 9.3. mdz 😅
pandula - ja som dnes od ráno doteraz zjedla celú študentskú pečať hruškovú a to som sa 3 dni držala, ale tá hrušková je nenormálne dobrá a mm ich kúpil 10 naraz, lebo táto často nebýva a ja tu mám teraz s nimi byť sama doma, ach jaj 🙂
sladkosti mi ani nespominajte 😔 odkedy som prestala kojit, co je asi 2 tyzdne, pribrala som 2 kila 😠
saska 😀 😀 😀 😀
no ani ja by som nevedela byt s nimi sama doma. hruskova studenska pecat??? 😕 o tej som este nepocula ved ked pridem domov posmatram po obchodoch a skusim ... mnam milujem hrusky
inak ja si tiez neviem predstavit, kolko moze kojene babätko za tých 5 min. vypit? To sa same pusti bradavky, ale vy mu ju po 5 min. date von? 😕
Nasa pije z flase hltavo a tých 120 ml aj 10 min. pije a pri tom z flase to ide rychlejšie ako z prsnika, nie? Mozno preto kojene detičky častejšie piju a asi po menej a tie na UM zasa viac a menej často 🙂
mozem uz pouzivat tampony alebo ešte vlozky treba? Lebo teda tie vlozky to je o ničom 😝
ozaj kocky, poradte, ak nekojim, kedy by som mala dostat mrchu?
pandul ja som dnes dorazila milku tu veliku z mdz, ja kojim tak ze lezim a maly lezi na mne- je tak strasne zlaty. no a ponovom kojim pri chodzi- z toho prska co nechce papa iba ked s nim pochodujem, vtedy sa obzera a pritom je, ale nie vzdy sa mi ho podari takto oblaznit.
my vazime 5700 a meria zevraj 61. ale to meranie je dost priblizne,
moj pije niekedy 7 minut niekedy 15 minut zalezi ako je hladny nie vzdy je hladny niekedy len smedny podla mna a tiez vecer alebo v noci papa aj 20 minut
milly moj sa pusti, alebo si odgrgne a potom uz nechce 😉

pietra - dobre si to zo svokrou poriešila - kaša a čaj - tak treba na takýchto ľudí 😉
Trochu sa toho obávam, cigáni rozmnožení, všelijakí emigranti, cudzinci ,... ktovie aké choroby sem dovlečú 😠 😒