Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
milli my sme boli na klbiky a dr. povedal, ze uz iba 2-3t balit preventivne a potom uz nemusime. tak sme balili este 2,5 tyzdna
rush to ten tvoj edinko je uz taky obor? neverim, ukaz ho 😨
rushik, nie. Tu doktorka kaze vsetkym davat dve plienky a potom po kontrole, aj ked je vsetko OK, tak nadalej odporuča nasiroko 😖
moj maly dnes zasa strajkuje a je zly. len hodku pospal v kociku. a vcera tak pekne spinkal 2x3hod, som sa tesila, ze sa to vratilo do normalu a ahaho. ale je pravda, ze vcera bol cely cas kocikovany a dnes len vylozeny pred dom betar jeden
mili ja kazde rano flase vyvarim a potom umyvam po papani v horucej vode,ale mne sa nerobi ziadny kamen, ked ich vyvarim tak su pekne ciste 🙂
rush ja som uz minule uvazovala o tom kupani sa s malym, ale neviem ci ano ci nie
nasej su ešte stale dobre bodynka 0-3 mesiace a to ma uz skoro 6 kg. Teraz som jej dala 3-6 m a tie su jej ešte velke, musim rukavky zahynat 🙂
ako sa dava na klavesnici EURO značka? Pred chvilou som to omylom nejako nahodila, ale neviem čo som stlačila. Aka je tam skratka? 😕
mein sa priprav, už ti budemenej a menej spať, ja som rada, ked si moj betar na 30minút schrupne 😉
ctrl alt e
sasi nestras 😲
hermi a normalne hodis do vriacej vody, nechas cca 10 min. a vyberies hned po tom? Lebo ja tak robim, ale su take matne potom, s takym povlakom 😒 Neviem prečo. Ci je tu taka voda 😝
no ja varim tych 5 minut, citala som ze to staci, vyberem necham ususit a hotovo. ty pouzivas avent flase?ja pouzivam MAM tak mozno je to aj tym 🙂
baby prave som si otvorila milku triolade celu ju idem zozrat asi 😅
no pofotim a ukazem 😵 ale mame vybity fotak tak az ziiitra asik...nechapem...akoze vysoka som aj ja aj tato...no ale toto 😀 ked v cakarni u doktorky vidim, ze je vacsi ako niektore polrocne deticky...sa niekedy aj bojim ci je to ok...ale zuzankaro a zuzitka su dalsimi prikladmi ze je to mozne 😀 😀
moj dnes cele doobede prebuvinkal...vlastne este stale spi 😕...som zvedava na poobedie...asi si ale preventivne naplanujem vychadzku...v kociku mi este stale dobre spinka...aj ked do toho necasu sa mi vobec nechce...uvidime...keby neprsalo pojdem...ale do dazda ma nikto nedostane 🙄
sem/ tam sa preberie...pokeca s maminou a hrackami a spi dalej...dobrucky chlapcek to je...
idem si dat caro? ale kto mi ho spraviiii???? 😕 dnes som leniva ako vos 😝 🙄
rush a koľko má cm tvoj malý ? zuzitka písala, že jej malý 63 cm, to nie je až tak moc, nie?
tip - BIO špaldové lupienky z Kauflandu - mňam, dobré do jogurtu aj len tak, vyskúšajte
ahojte 🙂
my sme balili na siroko len do prvej kontroly klbov na antolskej, potom mi tam povedal ten mlady doktor ze uz nemusime, tak som este v cakarni smarila postolky do kosa..maly maval koliky a postolky nenavidel...v maji ideme na kontrolu tak uvidim...
baby inak aj vy vytiahnete babatkam z nosa obcas taky riadny susnik? ja dnes enem kukala...taky zaschnuty..sorry za nechutnu temu 😅 ale v pohode aj dychal len som ho tam videla tak som vykutrala tycinkou... 😕
boise 😀 aj mne sa to uz stalo, len som kukala kde sa tam zmestil do takeho maleho nosteka 😀
och nie co to pocujem a hlavne citim kakame 😕 tak to bude asi na dlhsie, mozno aj pod sprchu 😀
ja sa kutrem kazdy den a stale nieco vydolujem 😀
sasi...ma 65cm....sak som aj pysala ze zuzitka a zuzankaro su na tom asi podobne, tak som kludna...ale on ma dost dlhe telicko a preto aj vacsie bodynka su mu niektore malinke...a mozno aj vam ostatnym tak rastu...len mne je to take neuveritelne...ved teraz sa len narodil a mal iba 50cm 😵 a uz je zneho takyto pekny kus chlapa 😵 ...ten cas tak strasne rychlo leti....
uf hermiinka to si ma potesila 😀 lebo ma to tiez prekvapilo ze v tom malom nufaciku si taketo zarobil... 🙂
Moj Leon mal dnes rano hovienkami oblepeny cely chrbatik 😝 vybomboval sa az pod pazuchy...
boise - ja to vyťahujem pinzetou, vydezinfikovala som ju alpou predtým
teda 65 mal pred 2tyzdnami...neviem ci to stale plati 😅
ja kvapkam libenar na vatove tycinky a tak sa sparam 😎
rush my mame 2 mesiace a mame 63 cm 😅
ja som mu uz aj odsala take suche, ale tou tycinkou to je asi lepsie...dobry napad namocit do libenaru...pinzetou by som sa asi bala, s mojou sikovnostou... 😀
millada, pridaj do vofy kde sterulizujes trosku octu, nebude taky biely povlak z vodneho kamena 😉 a ja som vsade citala, ze raz za 24 hod. by sa mali sterilizovat veci, ale flakam to 😒
tak ja som fesaka vcera hodila na vahu a uz ma 7kg! a pred 3t meral 63cm, tiez sa nam uz do vanicky nezmesti, planujeme ho coskoro kupat vo vani v tomto:
http://www.bambini.sk/sk/product/1491/thermobab...
aj moj ma susniky obcas take velke a biele 😉
nasiroko nebalime uz od 5t, klbiky mal vyvinute
no maly ma tie susniky suche aj take nazelenale 😝

rush, ano mozu sa kupat s rodičmi. Niekde pisu, ze nie, ale to len v takej literatúre, kde by najradsej dieta v uzavretom sterilizovanom balone drzali 😀 Aj moja sesterka sa kupala s malou a v pohode. Ja sa na to tiez tesim 😵 Ale penu alebo vonnu sol si nedavaj 😀