Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
boise presne na toto som bola zvedava 😉 lebo niekde v claku som citala, ze to nie je problem , ale tiez si myslim, ze bude, lebo radsej ukaze ako povie- teda aspon ja si myslim 🙂
no ja prudko rozmyslam, ze kupim len take nejake lehatko a budeme sa vo velkej vani kupkat 😀 😀 lebo vo vanicke je to uz boj...simca dvihne nohy a člaaaaap pol vanicky je von 😀 😀 😀 a evidentne sa jej to paci, lebo sa rehuni neskutocne pri tom 😉
kupanie s rodicmi - skvela vec, teda ja som sa najprv osprsila vzdy a potom sme sa kupkali...a detuchy boli zvyknute, ze ked poculi vodu tiect, tak som ich mala okamzite holych pri vani nastupenych 😀 😀 a matej si este aj plienku odliepal sam...no do ich dvoch rokov mi furt do vane liezli, takze ja som sa sama nekupala 🙂
ja sa uz neviem dockat kedy vsetci traja vlezieme spolu do vane 😵 asi si spravime taku vanovu seansu ked bude mat ukonceny 4mesiac....tak o 2 tyzdne...jupiiii...my mame taku velku 2miestnu a hlboku, ze si vobec neviem predstavit ako ho vtom budem kupat asi sa budeme kupavat spolu 😕 inak pridem o chrbat...aj takto ma boli jak slak...
mne sa to znakovanie pozdava a urcite to rec neovplyvnuje. S kikou som neznakovala, ale problem s hovorenim ma, strasne malo rozprava este teraz, tak to riesime logopedom. A kym chuda nevedela nijako vyjadrit, co presne chce, tak bola z toho nestastna 😔 Teraz pouziva slova alebo gesta a spokojni sme vsetci, ze sa dorozumieme. Kamoskin maly nerozprava vobec, ani slovo. A logoped aj liecebny pedagog jej vraveli, ze mala zacat ovela skor so znakovanim, ze samotn znakovanie napomaha rozvijat rec.
Ale ja som na to leniva, takze ani pri marcovi sa asi ziadne znakovanie konat nebude
u nas to s tym kupanim vyzera takto 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
pietra ja viem, snad to dovtedy nejako zvladneme s tym kupanim ...
ani my nebudeme ucit znakovat
zuzankaro, ved to lehatko, co mas do malej vanicky, pouzi aj do velkej a ked si ku vani klaknes, tak ani chrbat nedostane tolko zabrat 😉
ano tak to urobime, len maly uz zacina byt dost velky macik na to lehatko, nie ze sa nozicky rozostupia a lehatko praskne 😀
a to lehatko je do kolko kg??? nie je uz neskoro to kupovat? 😕
zevraj je do 8kg, no nas fesi uz ma 7 😀
no nas Leon ma nieco malo pod 7 😒 takze asi nema vyznam kupovat...kosmodisk bude asi tou spravnou investiciou 😀 😀 😀
pri tomto pisu, ze je do 8 mesiacov, takze by sa este vyuzilo a potom by sa preslo na sedatko. Podla mna na nic, co cloveku ulahci situaciu, nie je neskoro, ved sa to potom preda alebo vyuzije pri dalsom 😉
http://www.nakup.sk/index.php?page=6&itm=77955
no zuzi...jaky je maly uuuuuzasny....to lehatko je super...ale ja si nasho v tom neviem predstavit...on mi tak skace a kope nozickami, rozhadzuje rucickami...ze by bol doudierany z kazdej strany 😀
ahojte
rush ja som niekde citala ze staci ukonceny 3mesiac a uz sa mozeme z drobcom kupat, odkial mas ze stvrty, od tretieho byvaju aj tie plavania babatiek, planovala som kupanie na tento vikend 😵
postolky nedavam, vadili aj mne aj jemu
znakovat by som chcela- ja som za kazdu sialenost 😀
ja budem musiet kupit take obyc latkove...lebo v tychto bude raz dva modry zeleny 😅
barbi to len ja som si tak povedala, ze potom zacneme 😉 asi mozte aj skor ked chcete...ja som mu dala este mesiac na to aby predsa len co ja viem co.... 😀
baby a co vase brucha? este stale take 😝 ako moje?
ake mein?
mein, ak myslis to, ze este stale vyzeram ako v polovici tehotenstva 🙄 😠 tak ano, mam ☹
pietra dik, to vypada fajn a nie je ako tie ostatne ze do 8 mesiacov a sucasne do 8kg...
caute uz sme doma. sme boli na nakupoch jedla a hned sme ho dali odfotit na pas !!! to bola sranda ... ti ludia su machry chlap mi zobral maleho zruky postavili sa s nim k platnu a ona ho cvakla a ma obe uska pekne zachytene a ocka velke otvorene a my doma trapili a nevedeli sme ho odfotit 😠
dnes kakame zase vela jaj... idem docitat vela ste popisali dracice
ja to brucho nechápem - už sa mi aj boky pekne rysujú a brucho je otrasné ako v 5 mesiaci, ale mám ho tvrdé, nevyzerá to na visiacu kožu alebo tuk
Ja ak sa dokopem k tomu,tak sa budeme ucit znakovat.uz mam aj literaturu a dvd 😉
mein,ja vyzeram ako slnonica ☹ pribrala som najma do brucha.to su tie moje jogurty smotanove a sladkosti!
mein ja mam tiez hrozne brucho som alergicka ked sa ho mm dotkne 😠
barbarka a ja som bola minule hladná a mm ma chytil za brucho a povedal - hoď si niečo do kotla, nech môže malý tankovať poriadne palivo ( keby aspoň do kotlíka 😅 ale dop kotla 😕 )
sa pochvalim...ja mam 2kg minus co som mala este pred tehu...takze spokojnost...pritom normalne jem aj sladkosti na tony...ale brucho mi viac vytrca ako kedysi...este to chce spevnit....a este taka chybicka krasy na nom...stale mam tu zvyslu ciaru 😒 aj ked slabsiu uz...
no ja som mala uplne ploche brucho...a teraz je take..ze ked sa najem tak to je hned vidno...na omak makke....ale som si povedala ze toho piercingu v pupku sa nevzdam a ked prestanem kojit tak ten neforemny vankus odstranim brusakmi ( ktorych som za cely zivot urobila dokopy asi 5 😀 ) 🙄
ja už mam povodnu vahu
ale slaninka ešte ostala niejaka na brušku
ale ked ja sa neviem zdať čokolady 😀
dominike stale čitam knihy a pekne vyprava až veľa 😀
ale zvykne si slova vymišlať
ja som zas počula že pokiaľ kojim moc neschudnem až ked prestanem kojiť
tak ak budeme rok kojiť tak možno až na zimu sa nam to podari 😀
muž sa my smeje že som tučna 😠
ja neviem čo by chcel po 2 deťoch 😉
rush aj ja mam ciarku a nejak neslabne ... strije blednu chvalabohu brusko trosku ovisa take zele to je chce to brusaky ale neni cas, kilecka neviem kolko mam momentalne kedze vahu nemame a do predtehu rifli som sa zmestila hned tak neviem nerobim z toho vedu ! 😉
maly je uz teraz ukecany...takze dufam, ze s recou nebudeme mat problem...aj teraz si vykecava s kolotocom 😵

do velkej vane bud zaroven s rodicom 😀 alebo kupit lehatko