Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
rush - taka bola dominika
kecala bublinky frkala všade , hračky my mixovala v 3 mesiacoch no žive dieťa
a damiánko neskutočni pohodak ,kluďas , nič sa mu nechce
asi viac sa my pačila dominika ked bola taka živa
damianko iba tak spokojne na mna pozera a usmieva sa
možno je ešte skoro pre neho brbotať neviem 😒 ale občas sa tak zasmeje že aj zo zvukom 😀
rush - ja som chuda ked ležim a stojim 😀 akonahle sadnem tak neviem skade ta slaninka viskoči 😀
nas rozprava furt a ked sa mi dvaja rozpravame on sa prida !!! 😀
baby z bratislavy ... otazocka
ked ste sa brali kde ste mali svadbu a hostinu ??? neviete o nejakom dobrom podniku ??? max 50 ludi.
moc to tam uz nepoznam. vonku by bola lepsia svadba ale pridu nam hostia z londyna tak chcem zostat blizo letiska a tiez ubytko nejake bude treba pre nich splasit.
my planujeme dopredu lebo v juni by sme sa chceli poobzerat a za rok to mat za sebou
rush ty si chuducka prirodzene aka knedla !!! no urcite sa muz nebude hanbit 😉
noe !!! 😀 aj mne sa to niekedy tak zda
kika si tiez dzavotala, v podstate aj teraz sa jej usta nezatvoria, len cudzi jej nerozumeju ☹
je to zive striebro, ale marco sa mi zda este zivsi
😀
pandula - jeeeeeeeeej bude svadba 🙂
noe 😀 uz fakt na case 😅 jeeeej
pandula, s podnikom neporadim, kedze ten "nas" uz je zruseny 😀
http://www.castel.sk/sluzby.html
tu chcem svadbu ... neprispejete baby ??? 😅 😀 😀
brucho u mna otras, fitko mam cez cestu len sa odhodlat, ale vecer som uz taka unavena ze sa ledva zdvihnem z gauca 😝 , tak brucho som nemala ani v 5.mesiaci 😀
haha pietra !!! no je toho na vyber vela na nete je dost info ale cenny nikde 😀 vsetko co sa mi paci bude drahe aj tak !!!
pandi ja ti poradim poslem ti info a fotky, my sme boli nadmieru spokojni, ubytko, papanie a prostredie na jednicku, ubytko ani nehovorim 😉 hostia na nasu svadbu pekne spominaju 🙂
pandula, vsak si nejake vyber podla netu a ked budes v lete tu, tak ich obehaj. Ak tak ti na takuto hostinu daju inu cenu, ako mavaju v cenniku, vzdy to zalezi na konkretnej dohode 😉
zuzi posli na email oky dam do ip
rush no velke, strijovate, previsajuce, proste hrozne vyzerajuce 😝
ved tak pietra pobehame ved budem doma 5 tyzdnov. zase si zacinam planovat vselico mozne a polku nepostiham ako vzdy !!!! ale zakusky do hlavy tlacit a mamine jedlo budem mat cas zaujimave 😠
oky pandi mas to vo fb spravach 😉
tak to ste ma potesili, ze v tom nie som sama 😀 😉
zuzi - ja ta hladam ako nevestu na tych fotkach a ty hnede kratke vlasy 😀 si ma dostala ... pekne fotky a dobre to tam vyzera uvidime slovensky grob neni az tak daleko. dakujem este raz
ta ciara na bruchu ako aj ostatne pigmentove zafarbenia vzniknute pocas tehu zmiznu zevraj po ukonceni dojcenia...tak som citala...ja mam aj ciaru, aj bradavky dake moc zafarbene 😨 a tvar mam same mapy, vyzeram jak keby som mala tetovane kruhy pod ocami.. 😠 mm mi hovori pred par dnami, ze si az teraz vsimol ahe mam pehy, aky je vsimavy 😀
pandul, my sme sa brali min rok, hostina bola v hoteli echo...my sme chceli mimo BA, kde by sa dalo aj prespat, niekde skor v prirode, nemyslim divocinu 😀 ale nic nobl, nech je dobra zabava...nakoniec nas rodicia ukecali na toto a bola tam velmi mila kocka co to mala na starosti, na BA to nebolo ani moc drahe, aj sme si mohli doniest vselico... 😉
neporadite s tymi balikmi ze kolko trva kym to pride? lebo mam pocit, ze som sa odrbkala
diky j777 !!
no ved to ze nemoze byt moc drahe a halvne kolace a chlast si chceme priniest svoj !!!!! sak nech je poradna zabava !!!!!
jej pandul 🙂 ja by som ti aj poradila ale brali sme sa v Lucivnej pri Poprade, a to je teda kapanek od ruky 😀
j777 mala je zlata 😀 smejko a ake baliky ??? 😕 o nicom neviem asi neporadim 😉
ze kolko trva kym pride balik v ramci SR? za den, dva? som objednala z mnbazaru, tak ze ci som sa neokaslala
pandul,tam sme si mohli doniest aj nealko dokonca, aj vselico, chalst mam este teraz doma co poostavalo lebo sme toho mali jak pre zbor alkoholikov, reku aby malo neboo 😀
boise tatry to by som brala.
j7777 - mne chodia baliky tak za dva dni
a poštarka ym ich nosi osobne
skus napisať tej predavajucej či už odoslala balik
pandul som ti poslala IP 😉 tu druhu variantu mozem vrelo odporucat 😉

aj mne je to teraz v podstate jedno..kila isli dole same...este som pre to nic nespravila....no ideme v lete na dovcu, tak hadam sa muz nebude hanbit co to lezi vedla neho aka knedla 😀 no take zle to hadam nebude...no do leta este dlha doba...este sa tie tony cokolady mozno dovtedy stihnu prejavit 😀 hlavne dufam, ze ta ciara zmizne...kila zhodim ked prestanem kojit...