Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
som jej pisala predvcerom, ona ze ho akurat poslala...tak neviem, peniazky uz ma tyzden na ucte 😠 som jej pisala aj dnes, zatila bez odozvy 😠
j777 - tak min. 3 dni daj tomu kym pride balik z jednej strany BA na druhu stranu BA, to je moja skusenost ;)
pandul a nie je pri ba nejaky ranc, svadba na ranci musi byt super, raz som videla foto z jednej a vyzeralo to skvelo
j777 balik trva aj 3 dni kym ti dojde...ak to neposielala prioritne tak je to tusim D+3...Ak mala dobre hodnotenia na mmb tak by som sa neobavala 😉
no dakujem baby pekna odozva ste zlate.
konecne sme nieco ine preberali nez plienky 😉
idem oci ma stipu
dik 😉 praveze nema ziadne hodnotenie, ale ved 3 € hadam prezijem, len sa mi taaak pacila ta mikinka 😉 uvidime
j7777 - no u nas dlhšie to trva ešte počkaj , tie 3 dni to može trvať
alebo sa chod spitať na poštu či prišiel balik lebo sa my stalo že do schranky my listok neprišiel a na pošte to už čakalo
preto my to teraz nosi osobne
boise...velmi pekne...
baby ja som dnes cely den presedela pre pc...ale uz davno som nemala takyto kludny den...vacsinou niekde lietam a vlacim sa, tak som aj trochu rada len mam uz vysedeny zadok 😀 sme sa trochu pomojkali s malym, napapali a pekne spinka 😎 idem si pre zmenu zapnut tv...kuknem na nova.cz nejaku vymenu manzeliek 😀 a piste priebezne citam 😉
dnes sa mi nechce von...zajtra to malemu vynahradim...pojdeme aj doobeda aj poobede 😵
j777 skus na tej poste, mna tiez cakal fusak 2tt na poste som im vypisovala emaily ze neprisiel, ale ja som udala adresu za slobodna 😀 a meno za vydata tak nenasli
dnes nas tu viacero vysedava, asi to je pocasim 😉
jj aj ja mam dnes net-day 😀
no konecne som vas docitala 😉
pandul- my sme mali svadbu u nas, a v hoteli a spokojnost bola velka, ale ak by si chcela v Stupave ma kamos hotel 😉
no ja mam doma mm je nachcipany a nevrly 😠 maly rano jacal v koci polhodku a moja segra uz bola nestastna a ja nervna a potom zaspal 😉 a poobed pekne zadrichmosil na prsku a spal 45 minut 😉
ale upiekla som ten kolacik co tu bol link vcera a peciem chlebik 😉
baby ktore nakupujete na mma a mmb: MIMIBAZAR, ID 5938 Nika M. - Levandula. Pre vsetkych, ktori nakupujete na mimibazare, alebo drazite na mimiaukciach - velky pozor na tuto predavajucu - koniec koncov precitajte si jej hodnotenia na MMA a pochopite. je to ZLODEJKA!
Segru kapanek okadila tato holka, tak si na nu dajte pozor....negativnych hodnoteni ma viac nez dost...
lubka - ešte že si spomenula idem dať piecť zavin 😉
noe- rada 😉
lubi a podaril sa ti? segra vcera tiez piekla ten kolac mne akosi nechuti, mozno dame nabuduce radsej cokoladovy puding 🙂
hermi - no este som ho nechutnala 😀 ale do cesta som dala kakao a miesala som zltka zvlast a bielka zvlast a nejako mi ten puding vtiekol do cesta
no idem ho kuk ci uz vychladol 😉
no to sa aj nam stalo tak sme to nechali celu noc v chladnicke, kostovali sme az dnes naobed, vsetkym chutil okrem mna
akoze moj maly si od tretej spinka, teraz neviem ci je to uz na noc alebo sa este zobudi 😕 mame sa dne kupkat, asi ho budem musiet zobudit 😒
hermi - no jedla som uz aj lepsi 😉 napriklad ten obrateny jablkovy co som piekla pred porodom 😀 ale zjest sa da, len neviem ci ho este budem robit 😅 mm povedal, ze keby tam bolo daco ine ako ta kysla smotana, ale ze je dobry 🙂 no a dala som tam hrubu muku nie hladku
no my este hodinu musime vydrzat 😉 a pojdeme do vane - jaaj a kupeme vo velkej vani, mala vanicka, mm klaci a kupe a potom mi ho odkvapkaneho poda 🙂
hermi- ja davam čokoladovi
mne docela chuti
aj ja tak robim lubka
a tiež puding padne dole lebo je ťažky
jaaaj a este som chcela- aj ja kazde rano vyberam susniky 😉 vatovou tycinkou, ale asi aj ja budem namacat v libenaire 🙂
no tak som to zakrikla uz je hore a ja padam ho kupkat. tak pekny vecer maminy 🙂
no moj spal 2.5 hodiny doma dnes poobede a rano 45 minut uspech dna. sme vsetci vyteseni
pandula - gratulujem 😉
mnam kolacik by som si dala, my este nemame ruru, vzdy su dolezitesie veci co treba kupit, ale sme si povedali ze tento mesiac skusime kupit.
tie penove puzzle na zem mate niekto? napr. http://www.spagetka.cz/katalog.php?kategorie=8521
barbarka - mame asi 3 druhy super vec
najprv to hrizla potom skladala a posluži aj ako koberček
ked sedela pri mne v kuchiny a ja varila
😉
noe a ake mate? aku znacku?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7996618&tab=0
ja rozmišlam ešte nad takimto
barbarka - tesko 😀 v tesku sme kupili dvoje a tie tretie z dračika neviem aka to bola značka
ale fakt dobra vec zahra sa s tym v každom obdobi

no my sme sa svadbili tu: http://www.kastiellucivna.sk/ ...ale mali sme len 15 hosti, vecera a vybavene...sobas priamo v kastieli.......... 🙂