icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzankaro
12. mar 2010

ahojte
tak ja som raz kupila nutrac 800g v jednej lekarni za 15,60 a v tescu pri nas ho mali za 12,90, no na detoch sa najlepsie zaraba, obchodnici vedia ze rodicia su nuteni to kupovat
rush tak to je neprijemne, dufam ze ti ta smecta zaberie co najskor

boise
12. mar 2010

ahojte
rush smectu v pohode mozes, aj zivocisne uhlie...a aj kojit mozes, nic sa nedeje, len vela vody pi... 😉

lussyla
12. mar 2010

ono sa mu to jak zakon schvalnosti vzdy vyhodi po poradni, ale uz som sa rozhodla ze idem pondelok ku koznej
len my tu mame taku nervacku dufam ze mi nevynada do hysterickych matiek 😒 kvoli par vyrazkam

aela
12. mar 2010

u nas je najdrahsi nutrac v lekarni hned na zdravotnom stredisku a najlacnejsi je v lekarni v kauflande, ta lekaren tam je najnovsia a je to na kraji mesta tak asi preto

lussyla
12. mar 2010

neviete mi poradit nejaku stranku na detske nalepky? by som malemu chcela nad postielku na stenu ponalepovat nieco

pandula
12. mar 2010

baby ten vas nutrilon tu stoji za 900g iba £8 !!!!!!!! su to ine ... na svk fakt zarabat na mamickach na materskej ze sa nehanbia...

dobre ranko.

noc nic moc nejake prdiky ci co ho trapili bol kazde 3 hodinky hore sa zvijal ale rano sme to dospali tak uvidime co den prinesie

idem docitat, dnes unavko urobime si lazy day

zvalka
12. mar 2010

Mein,krasne,len aj ta cena,a clovek to uz nema kam davat vsetko 🙂 mne sa lubili tie puzzle,co vcera dala link noe,ta farma 😵
milli,super napad,idem dat aj ja cokojogo 😝

pandula
12. mar 2010

no tie puzzle sa lubia aj mne ale kde to tu dostat 😕

priatela kolegu mala to ma a pekne sa na tom vystiera na brusku som videla na fotkach ale zase nemusime mat vsetko. stale este hutam ci treba ohradku na hranie ci nie zohnat. aby som si nieco aj porobila.

ozaj Noemi vy mate tie traky medzi dvere od ktoreho mesiaca ste to pouzivali tu vyrobcovia odporucaju od 6m. sa mi zda skoro.

meinkonka
12. mar 2010

noe my bazenik ale s vodou, jednoznacne v lete na dvor 😉

asi aj ja kupim tie puzzle bez obrazkov, len ako podlozku na zem, lebo mam tie s vyberacimi zvieratkami a pise sa tam, ze nevhodne pre deti do 3 rokov 😨

zvalka
12. mar 2010

ake traky? furt to tu spominate, aj noe, ze je to super vec, ale ja neviem, o co ide...??? 😕
tu puzzle farmu chcem asi, len tiez to nechcem prehanat 😅 a zase nie je peniazkov tolko na vsetko a teraz sme uz objednali ten cyklovozik, tak to bude palka 😔 ale zase mozeme sportovat a tamarka s nami 😵

meinkonka
12. mar 2010

zval asi myslia taku skakalku na zarubnu, ci nie? mne to svokra spominala, ze deti to miluju

zvalka
12. mar 2010

hej, skakalka, ako to vyzera?

millada
12. mar 2010

mein, aj na hryzatka niekedy napisu, ze nevhodne pre deti do 3 rokov, lebo sa sklada z malych časti 😀 Oni sa tak chrania 😝

no ja uz tiez nechcem nejako vela hračiek kupovat, radsej dam rodine typy, čo maju na meniny a narodky kupovat 🙂 A tiez chcem to skladacie puzzle, ale ja prave chcem take, čo sa tam vkladaju obrazky, aby to bola zarovne hračka na rozvoj 🙂 A dneska chcem objednat tu cestovnu postielku. Budem ju mat v obyvke aj ako ohradku, ked budem potrebovat odbehnut a mala bude bez dozoru. A vyuzijeme aj na dovolenky 😉

meinkonka
12. mar 2010

myslim, ze je to toto. sa to vesa na zarubnu
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?produc...

hermiinka
12. mar 2010

mili aku ides objednat?ja som tiez rozmyslala ze kupime

millada
12. mar 2010

upratala som kupelnu, kuchynu, parapety povytierala (ale nie s detskymi vlhčenymi utierkami ako saska 😀. Aj ked dobry typ 😀), ešte dlazky chcem poumyvat, lebo v nedelu navsteva pride.
Inak my mame teraz kazdy vikend aj dve navstevy, tak len chlebičky, misy, jednohubky robime s mm 😀 A to ešte ani zdaleka nebola polovica tych, čo sa k nam chystaju 😅

pandula
12. mar 2010

zvalka

taketo myslime

http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servle...

urcite take chcem len neviem odkedy kazdy nieco ine kvaka

rush
12. mar 2010

aj mne sa toooooolko hraciek lubi...ale tiez si myslim, ze maly nepotrebuje vsetko...velakrat mu stacia jeho ruky...alebo svetlo na chodbe a najradsje ma aj tak ludi...takze tvare a usmevy a maznanie...

rush
12. mar 2010

milli aj my mame taku cestovnu postielku a podla mna ju vyuzijeme...ako pises...aj doma aj na cestach...

millada
12. mar 2010

hermi, pozerala som na mmb je ich kopec. Mozno aj taku pouzivanu kupim, ak bude dobre vyzerat. Ale viac ako 50 EUR nechcem dat 😝 Teraz najväčšia dilema - zladit ju z obyvačkou, so stoličkou na papanie, čo chcem kupit alebo s lehatkom fisher price? 😀 😀 😀

pandula
12. mar 2010

a tie puzzle kde bol link?

barbarka
12. mar 2010

my tiez nemame vela hraciek, ani nechcem, mame len 1izb byt, nemame to kam davat, tie puzzle chcem tiez iba ako podlozku, pripadne neskor si z toho moze skladat ohradky, domceky a tak, tie vyberatelne nie su vhodne pre male deti, mozu tam byt male kusky a lahko z toho nieco odhryzne a vela ich je medzi nebezpecnymi, tie ceske malygenius vyzeraju dobre a maju aj certifikat nezavadnosti

pandula
12. mar 2010

my nemame vela hraciek. si pripadam ze sme mu nic nekupili, okrem kolotocu sme troska dostali zadarmo tak neviem urcite mu chceme prikupit nieco ale co !!! jaj zlozite to rozhodnutiaa

pandula
12. mar 2010

barbarka my mame 2 izbovy byt a tiez mam pocit ze sa nam tu nic nezmesti !!! 😀

millada
12. mar 2010

barbarka, das link na tie česke? 😉

a tiez chcem zaviest v rodine zasadu, ze kazdy kupuje na sviatky len jednu hračku a vzdy len na sviatok. Nechcem, aby si mala zvykla, ze vzdy niečo dostane. Musi vediet, ze len ked sa niečo oslavuje 😵 Určite jej ani ked bude väčšia nechcem len tak počas prechadzky mestom kupovat, čo sa jej zapači. Poriadok musi byt! 😀

pandula
12. mar 2010

my kocik parkujeme v obyvacke kedze chodbaa je uzka malicka. mame taku uschovnu obrovsku skrinu pod susedovymi schodami ale kocik sa tam cez dvere nejak nezmesti treba vytiahnut koleso a ja to zakazdym nebudem robit ved v obyvacke pekne parkuje. mame drevenne podlahy aj tak !!!!!!!

rush
12. mar 2010

spravne milli moja rec 😉 len dufam, ze to aj dodrzim 😀

pandula
12. mar 2010

kto to tu spominal jogurt? idem si po ceresnovy tusim 😉

millada
12. mar 2010

joooj, ja sa uz tak tesim, ked začneme papat lyzičkou 😵 Mala sa uz teraz furt smeje, ked jej davam vigantol, sa jej to pači strasne. A mne tiez. Uz by som hned nejaku kašičku kupila 😅 Neviete, či sa začina prikrmovat zeleninou alebo kasičkou alebo naraz? Lebo tie kase su uz od 4.mesiaca niektore 😕