Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
herminka - presne
moja je niekedy tak objedena toho že už si sladkosti nevšima aj ked ma na stole za misu
no aj nasi su mudry ako radio...akosi im uslo ze preslo par rokov a veci sa maju trochu inak...aj ked nehovorim, ze su uplne mimo...ved sme tu zivi a zdravi, ale cumel mu do medu nebudem namacat a caj kym kojim tiez nedam....ked netreba...tak netreba...
inak ja sa trochu bojim prikrmovania...to bude ostara chystat jedlo na tolko stran...no ale sak mozno ako zuzi hovorila sa dam nato aj ja...aspon budem konecne zdravo zit 😀 a potom za dverami zlupnem tabulu cokolody 😝 😅
a ja sa chystam dat si pol deci vina v sobotu 🤐 tak hadam to maly zvladne 🤐
ja dnes este v pyzame 🤐 🤐 🤐
mam novy zupan mi tato kupil na den matiek ( tu je tuto nedelu ) dopredu lebo moj stary uz bol na rozpadnutie osuchany fuj uz sa mi hnusil
rush po kojeni sa moze dat nie pred alkohol sa ry chlo dostane do mliecka zevraj
rush mne dr. povedal ze dva deci vina kazdy vecer neskodi, dokonca doporucil znacku...a mne sa z vina desne nalievaju prsa 😉 a maly akurat z toho dobre spinka 😀
rush tak tak ... mi sme uz ina generacia ... aj moja mami hned ze cajik davat a ja sa hadala ze nie ved naco mliecko ma vsetko tiez prikrmovat az po ukonceni 6.mesiaca
to keby niekto videl, ze ake krvkačie matky - dieta zeleninu a matka za rohom tajne tlači čokoladu 😀 😀 😀
mne nastastie ani mamka ani svokra nič neradia, ked sa nepytam, ani nemudruju našťastie 🙂
rush, to bola fakt sila kedysi cumel do medu - jednak zbytočne sladke, zataz za zaludok a ešte aj med alergen. No ale prezili sme 😀
pandi super, hned bude zivot krajsi s kavcom ;)
rush 😀 😀 😀
diky pandul za radu 😎 sa uz tesim jak mala...ale pre istotu si dam cervene...to je aspon prospesne na krvinky nie? 😀
rush moj mal uz aj cumel v mede ked mi to mama povedala tak som myslela ze ju na mars vystrelim 😠
ale aj tak nepomohlo maly cumel nechce 😀
my s mm jeme strasne vela sladkosti tak neviem ako budeme schovavat 😅
no ved to som sa smiala aj ja,ze dite bez sladkeho lebo mamina je akoze uvedomela a vie, ze je to skodlive a sama za rohom od coko az poza usi 😀
prikrmovat aj ja az po pol roku...tak to vychadza dobre na leto kedy bude cerstva zeleninka, ovocie..takze dobre...budem chodit na trh kupovat k starym babkam co maju len par kuskov...lebo viem, ze tie si to isto vypestovali chudatka vo svojej zahradke 😵
joj nech je uz leto...teplo...pekne pocasie...juchuuuuuuuuuu budeme sa valat v traaaaaaave...jasit sa...jupiiiiiiiiiii
ja mam 30rokov ale niekedy si pripadam ako decko...milujem sa sankovat, korculovat...hrat sa s legom a so skladackami...obliekat babiky...no dobre ze mam to dieta...lebo manzel tieto moje zaujmy velmi nezdiela 😀
vcera som pocula v tv ze od utorka sa ma zacat oteplovat, zeny ide jar 🙂
...a potom na velku noc zase zima 😝 😠
no moj zazrak je uz hore
idem kojit a uvidime co potom. papa
rush podobne milujem sankovat a hrat 😀
rush hadam uz nie zima ☹
strasne rychlo pisete, este som len na zaciatku predch. strany 😀
milli, aj ja sa uz tesim na chovanie lyzickou, tiez vigantol tak oblizuje, zlata je 😵 😵 😵
my mame hraciek tak akurat, este chcem dokupit nejake kocky plysove ci penove. neviete o niecom peknom?
ja som malemu otvorila ucet, ze ked bude mat sviatok, tak moze rodinka prispiet 😉
sladkosti malemu ani neukazem. lebo ked bude po mne, tak bude zavislak 😀 len po veceroch budem ladovat, nech nevidi 😀
my sme sa smiali nahlas ! ! ! ! ! 😵 😵 😵 konecne som sa dockala 😵
my nemame vela hraciek, aj tak ho doteraz vobec nezaujimali. chystame sa nieco pokupit ale nevieme co take 😕
zvali, blahozelaaaaam 🙂 A ako si to dokazala? Čo jej bolo take smiešne? 😵
vies co milli? som citala net, a mrnkala, a ja krkavcia mat na nete 😠 tak som si sem dala kresielko a tak som nohou sem tam ju pokolisala a tak nejako ŤU spravila, a ona rehot 😕 😀
mein, aj ja chcem nejaku plysovu lopticku hrkajucu este
a tiez som tamarke otvorila ucet-VK, celkom pekne urocenie a peniazky co dostala ku krstu som jej tam vlozila 😉
a tiez chcem zacat s prikrmami az od polroka ukonceneho. ja sa toho aj desim. teraz to je take super, dam didu a mame vsetko, potom rozmyslat, co dat, kedy dat a pod... 😕
ja vas necitam docitavat 😀
ja som mala tiez predsavzatie, ze ziadne sladkosti a hracky len pri prilezitosti narodenina a podobne. Ale clovek mieni .... Nesladkostovanie nam vydrzalo cca do roka a pol, potom pol roka fakt len obcas a od dvoch rokov je to katastrofa. Hlavne dedkovci jej stale nieco kupuju, takze to skoncilo tak, ze kazdy den nejaku drobnost ma ☹ A hracky uz nemame kam davat. Pri marcovi to bude este horsie, kedze uvidi kiku, ako vselico je, tak bude chciet aj on. Ale minimalne do roka nic takeho neochutna
a dosli mi ciapocky bobik, aj lizatko bolo v kazdej vlozene 🙂
ale sranda, sa mi zda, ze maslova je mensia ako cyklamenova a obe su c. 3 😕

no zuzi ja som coky adict
presne ako milladka tmava cierna ziadne sracky pekne s orieskami moja naj 😀
som taaak dlho nemala. horku 85 % cokinu koli kojeniu ani v tehu som ju nejedla nechcela som ho stresovat chudatko ale ked prestanem kojit si dam taku velku a budem lietat ! ved taka tmava cokina je horsia ako kava
zuzankaro - uz mam kupenu kavicku v nedelu dojdu nasi a budem aj pit ! uz teraz mi slinky tecu ale dam si len 2-3 x za tyzden pre istotu aj ked je bezkafeinova urcite nejaky kofein tam je 😉