Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
nam sa pači najviac pred zrkadlom
tak sa bude na sebe smiať a smiať 😀
my ideme po obede sa očkovať som zvedava čo povie
oprate už mam aj upratane ešte dovaram
a rozmišlam nad tym zakuskom eskimo rezy
betyna - veru, každý má svoje trápenie ale tie radosti prevažujú, keď sa ráno malinký zobudí a usmeje sa 😵 😵 😵 všetko nepríjemné je preč 🙂 😉
noemi - ale v zrkadle sa usmieva na teba, nie? seba ešte nespoznáva alebo áno ?
noe, eskimo rezy su fajn. Ja som včera piekla taký kiwi zakusok - kakove olejove cesto, navrh tvaroh vymiešany s cukrom a jogurtom (smotanovy z Lidlu je super, alebo kysla smotana), na to kolieska kiwi a navrh zelatina (kiwi dzus so zlatym klasom). Super sviezi 😉
saska - a čo ja viem 😀
milada - taki by som mohla spraviť ale s jahodami lebo dominika stale vipituje jahodovi 😉
milli ten kolac milujem mnam
ja som v sobotu piekla tiez z olejovym cestom s tvarohom, cernicami a posypkou
ahojte, taky kolac milli mam aj ja rada, ale ja moc nepeciem, kedy to stihate? 🙂
a plavky som si minule kupila v tescu cherokee za 10 e 😅 🙂 ze postacia, ak by som sa nahodou niekam v lete vytiahla. samozrejme, ze su cele, kedze mam "pamiatku" na brusku po tehu a bikiny mozem uz akurat tak odlozit 😢
a vlasy - padaju aj mne dost teda, mam huste, tak hadam daco ostane, DUFAM 😕 lebo ja musim mat dlhe vlasy, to ja tak odjakziva... 😉
a dnes nam prisiel cyklovozik, jupiii 😵 😵 😵 uz nech je jar 🙂
čafte:o))
no nestrašte s tými vlasmi, mne zatiaľ ništ nepadá, práveže sa mi zdá, že ich mám nejak viac a to mi vždy padali neúrekom 😅 a to všetkým musia začať padať?? 😅
ja som bola kojená iba 6tt + 6tt dokopy s UM a nikdy mi nič nebolo 😉 mm vôbec a je zdravý ako buk
tie kg sú nočná mora, fuj, keď vidím fotky zo svadby z 2008 a teraz, no živý otras 😀 jak 2 Lucky v jednej
že plavky, aká téma na ráno...moje nervy
ja vlasy ok, zatial som nepostrehla zeby zacali viac padat. akurat sa chystam tento tyzden ostrihat.
zvalka a uz ti prisli tie kremy z avonu?
baby pomooooc...moj maly sa normalne natahuje dopredu zdviha sa ako by si chcel sadnut 😕 😕 😕 netvari sa ze by mal nejake krce...normalne si pritom vykecava s hrackami...
je to normalne? a niekedy mam pocit ze mi vyskoci z postielky...tak sa trepoce...
no plavky...budeme ake budeme...mame krasne babatka...to je hlavneeee
mne vlasy tiez zacali padat ☹
večer som rozmýšľala, ako tu chýba zuzitka
aj lia, mazu tu dlho neboli..
hermi, no zajtra by som ich mala mat, tak uvidime
no ani suy tu dlho nebola
zvalka tak budes natierat 😉 ja na to akosi zabudam posledne dni 😅
rush - aj moj dviha hlavičku
a niekedy sa zapre nohami a dviha zadok a tak sa posuva
rush - posadiť ? 😕 a nechce sa len prevrátiť na bok alebo na bruško ? sedieť - to by bolo priveľmi zavčasu
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7879241&tab=0
dominika ma meno pri postieľke dam aj malemu spraviť
ma tam pekne ´veci
Prečo si tí vaši v pohode vykecávajú s hračkami a môj si chce vykecávať len so mnou ? 😅 😀
rush, aj moja ked ju drzim sa dviha do sedu 🙂 Neviem, čo sa tak ponahlaju tí krpci naši 😵
cief, presne aj ja som na ne myslela - zuzit, lia, mazu - zanedbávajú nás riadne. A to patrili medzi "líderky" 😀
noemi - to je pekné, dám Máriovi spraviť 😉 🙂
noe, to je ake krasne. A ako sa to pripevnuje? Lepi sa to na stenu alebo montuje? 🙂
Aj moja sa zapre na nozičkach a posuva sa dozadu, hlavne ked prebalujem. Potom jej neviem tu plienku poriadne zapnut 😀
nemate niekto v detskej taku samolepku alebo tapetu, čo ide pozdlz celej steny vodorovne a deli stenu na dve časti, taky pas, asi viete čo myslim 😕 Kde sa to da kupit?
tak dobre...som sa bala, ci to nie su nejake krce...ale sa mi nezdalo, ze je pri tom v pohode...no sasi, mozno sa chce obratit, len sa neviem presupnut 😎 no moj sa ponahla so vsetkym hned od zaciatku...ved aj na svet prisiel o 3tt skor 😀
aj ja som uz myslela na nase odpadlicky...zuzitka, lia, mazu, suy...ale asi maju ine starosti...tak nech sa im dari a stale dufam, ze sa raz k nam vratia 😵
milli v BA napr. v baumaxe alebo hornbachu som videla tusim...
rush, to je asi v pohode. aj mojej kamosky syn, rovnako stary toto robi. uz chce sediet 😉
plavky? 😀 😀 😀 tie som na sebe nemala uz par rokov 😀 😀 😀
suy uz nema mamu u seba ze? tak asi nestiha
moj sa teraz vyprava z lehatkom s hrazdickou
jeeej noe, to je jake zlate 😵 . to jedno pismenko stoji 1euro?
nie neviem ale nevie 😝 😅

noe,my mame starosti s bruškom a vy ste sa zas trapili s grckanim,to moj malý negrcal ani raz,teda ak nerátam,že sem tam mu vybehne mliecko,ked sa napije viac ako treba. Každá máme svoje starosti aj radosti s drobcom,ale tak ci tak,byt mamou je užastné. 🙂