icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lubkaeck
15. mar 2010

zvalka - aj mne dnes prisla plienka -uz je v kosi 😀 mala som ju po ruke 😉

noemi01
15. mar 2010

a ešte ste my neodpisali už predtym som sa pitala
je normalne ked smradlavo kaka ale až tak že to citim cez deku
zabudla som sa spitať deckej

babonr
15. mar 2010

Ahojte!Tak nas dnes tiez dobre vyfukalo.Hlavne ze drobec spinuskal 🙂 Dnes som bola sikila.Vybavila som si novy obciansky,podala danove priznanie,este aj doktora som vybavila.V skratke:Uz som stara a tie tabletky mi po porode uz nezaberaju a su slabe 😀 No,esteze sme boli s mm chori a nemali sme chute na hraadky 😲 Este by sa smyklo.... 🙂 Baby,tak som nad tym dnes rozmyslala,dufam,ze si o mne nemyslite,ze som nejaka pipina,ked sa vam zalujem.Aj ked je pravda,ze niekedy mam zo seba pocit,ze som upne neschopna.Ja maleho milujme nadovsetko,a on je zlatunky a velmi sikovny.Ked som bola tehotna,tak som si citala vela literatury,ze co robit s drobcom ked place.Ale vsetko mi zlyhava,tak preto som niekedy taka zufala.Ale hlavne ze je zdravy.

noemi01
15. mar 2010

babo - si dobra mamička. inak by si sa nezaujmala ako malinkemu pomocť
treba skušať ja tiež skušam nove finty na neho ešte včera sa mu pačilo tak na rukach dnes už nie
deti su prešibane
babo - vidiš 😀 ešteže
ale aj to bude nech neni sam 😉

pietra
15. mar 2010

noemi, ja som tu uz parkrat pisala, ze mne doktorka vravela, ze stolica takto maleho dietata nema vyrazne zapachat, ze to moze signalizovat nejaky problem. Ale baby pisali, ze im drobci tiez smradlavo kakaju, tak neviem, ako to teda vlastne je

zvalka
15. mar 2010

babo, tak vsetky mame problemy nejake, a sme zufale niekedy, ale to je normalne 😉 ale hlavne u nas prvorodiciek, neboj, pri druhom to uz budes mat vsetko zmaknute 😉
rush - ten kocik je tusim este v modrej farbe 😉 ja som chcela cerveny kocik, ale tento zlty je krasny, videla som ho dnes nazivo v predajni, aj som si s nim chodila po nej, a lahulinky, super je fakt. a ma sice dost male kolieska to je pravda- a u mna dost nevyhoda, ale ja to chcem hlavne, ked pojdeme niekam na vikend, alebo do mesta, taky lahucky a spratny do auta...lebo ja sportak mam ten co mam hlboky, ma velke kolesa a da sa aj v smere, aj v protismere dat. tento je len takto taky sikovny niekam. 🙂 este uvidim, ale keby uz asi boli vacsie kolesa, uz nebude taky spratny a tiez asi bude drahsi a taky velky mam sportovy vlastne. 🙂

janula17
15. mar 2010

noemi, ja kojim a ked ma Dominik nalozene tak to citim aj na meter daleko 🙂 som zvedava co bude ked zacne papat tuhu stravu, to budu ine smrady 😀

babonr
15. mar 2010

Nas maly sa vcera pokakal u babky a to bolo smraduuuuuu.....Zamoril im celu obyvacku a potom ked som ho rpebalovala v spalni tak aj celu spalnu.Ale dedko bol najlepsi(moj ocino).Hovori,sak to ani nesmrdi,ved ani nemoze,lebo to je Matuskove 😎

babonr
15. mar 2010

Inak ja som uz minule rozmyslala,ze maleho zacnem natierat aspon na tvaricke opalovacim kremom.Bo svokrovci su taky,ze ked svieti slniecko a kocikuju ho,tak ho vysatvia proti slnku,ze sak nech sa slni....A minule bol normalne trosku cerveny.A toto slnko je klamlive.

babonr
15. mar 2010

vysatvia=vystavia 🙂

babonr
15. mar 2010

Babulky pekny vecer vam prajeme,ideme my cvickat a potom kupkat.

pandula
15. mar 2010

noe - dufam ze damiankovy to rychlo prejde. chudatko majinkeeee 😒

zvalka - kocik je velmi peknucky, kolieska by mohli byt vacsie na zimu, nie? ale inak dobra cena

pandula
15. mar 2010

pisete jak dracice

aela
15. mar 2010

kocky, pridala som dve fotky s hackovanymi ciapockami, vlastna vyroba, co poviete, sikulka som 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

zvalka
15. mar 2010

pandi, to chcem hlavne na jar, leto, jesen 😉 a v skutocnosti sa mi az take male nezdali 😕
ja velky sportak na zimu mam 😉

aela
15. mar 2010

babonr, preco by si mala byt pipina, ved clovek nemoze hned vediet, co malemu je, alebo preco placka, miske sme dali pred chvilou papat, normalka uz sa jej driemalo, mm ju isiel dat do postielky a odrazu spustila taky srdcervuci plac, ze sa az zachadzala, sme boli normalne bezradni, sme nevedeli, co s nou robit, lebo stale len plakala, tak nakoniec som ju zaviazala do perinky a nejako ukolisala, az sa ukludnila a zaspinkala, ale este dlho jej mykalo hlavickou, ako vzlykala este zo spanku, to uz sa jej druhykrat tak stalo, ze tak velmi plakala 😝

noemi01
15. mar 2010

pandula - už zase dobry 😀
čo ja viem čo mu bolo rano dobry na obed ako keby uťalo plakal (konečne) a teraz zas ok
asi si dal prestavku v papani

tak ako to naše hovienko je teda ok 😉

pietra - a aky problem by to mal biť ???????

noemi01
15. mar 2010

aela - ta druha je prekrasna
škoda že chlapci taku nemožu

pandula
15. mar 2010

zvali ber to

pandula
15. mar 2010

aela si moooc sikovna capicka je krasna fakt !!!!

noemi01
15. mar 2010

ja počkam koľko maly vypolieva 😀 a za to kupim kočik 😉
že vraj v hlohovci a v trnave su dobre obchody ale neviem kde 😀

meinkonka
15. mar 2010

noe ja som minule pisala, ze malemu smrdi hovecko, nepamatas? 😉

aela krasne ciapocky 🙂

vlastulka
15. mar 2010

Noe tak to máš dobré, že máš chlapa 😀 Mne tie dve baby nedonesú nič, budú len čakať kto ich príde vypolievať 😀 😀
V Hlohovci je veľká predajna kočíkov, majú aj net stránku tak pozri.. Aj v TT čo je tá predajna, tak majú aj na mmb všetky kočíky, na predajni ich majú málo vystavených, ale na nete majú snad všetky značky 😉

No a hovienko smrdí aj nám troška, je to cítiť 😅

Aela šikulka 😉

pietra
15. mar 2010

aela, krasne ciapocky, hlavne ta druha sa mi paci

noemi, neviem presne, ale ze travenie nefunguje tak, akoby malo

ciefulik
15. mar 2010

noe v Hlohovci, ja odtiaľ pochádzam a vieš, že vôbec o tom obchode netuším? vyzistím 😉

a nám hovienko tiež smrdká, podľa mňa hovienko je hovienko a hotovo, nie? šak čo má voňať? 😀

noemi01
15. mar 2010

http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/2144484-gar...

toto je ten krem na opalovanie

ale kupim asi ten daylong ešte je maly moc

ciefulik
15. mar 2010

ja mám podvozok 3kolku a dotoho hlboký aj šporťák a som max spokojná. je to teutonia spirit. chceli sme jane alebo perego a tento ich tromfol vo veľa veciach

pietra
15. mar 2010

to je jasne, ze hovienko smrdi, ale je rozdiel smrdiet a smrdiet. A detom na UM hovienko smrdi viac ako cisto kojenym.

noemi01
15. mar 2010

ciefulik - no vša čo ma voniať 😀 😀

pietra
15. mar 2010

noemi, ale to nie je priamo detom urceny, alebo?