icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
12. jan 2010

zuzuxx gratulujem. ze 2 hodinky ... wow. zavidim. ja 30 !!! xixi ja len 2 hodinky tlacila... 😀

inak krasne meno ste vybrali. aj my sme mali mat natalie. no je sebastianko nase slniecko ... dnes prespal skoro cely den. a teraz je hore a sa mu to nejak nepaci ... 😀

inak super nova temicka, dobry nazov.
preco sa bojite ze nas zavru?

pandula
12. jan 2010

zuzit - ja teraz spotena kym sa vytrepem s jednym von... xixi 😀

ozaj baby mne vypravala doky ze kolikou trpia len nekojene deti kedze mlieko sa tazsie travi koli vacsim molekulam ci co. ale zase som citala ze to moze byt aj pitim z flasky ked sa vela vzduchu dostane. my sme mali koliku jeden krat zatial a odvtedy klop klop ale je to neprijemne ked sa take male nevie vyprdkat a vykakat... uuuuf

aela
12. jan 2010

zuzux, ja rodila na silvestra a uz nic necitim zospodu, myslim, ze to uz mam zhojene 😀 a mala si aj tu epi? ja epi nemala, ale pichli mi nieco od bolesti

pandula
12. jan 2010

aela ja kedze nemala stichy uz ani neviem ze rodila. tiez po tehu ani stopy aj brusko uplne zmizlo len mi zostali skaredeeee strije co tam akoze ani neboli pocas tehu. tak aspon nejaka spomienka na 9 mesiacov cakania. jaaj

aela
12. jan 2010

pandula, mne ostalo este kilo, nosim oblecenie co aj pred tehu, ale kedze ma je stale dost, dufam, ze schudnem este aj viac 😀 😀

pandula
12. jan 2010

aela - mne zostalo tych kileciek naviac 5 !!! jooj tiez to neni najhorsie. ja pribrala viac nez myslela 😅

ale uspech minule som sa narvala do mojich ciernych uzkych rifli akoze aj zapla gombik tak je to okey !!!!!

pandula
12. jan 2010

no tiez si myslim ze by mi prospeli zhodit tak 10kg dokopy. akoze fit mama. no neviem ako to pojde zevraj sa nema chudnut ked kojis ci co. ze to uvolnuje nejaky toxin v tele. ???? pocul tu o tom niekto nieco ???

no mne az moc chuti papat takze take chudnutie nehrozi aj tak 😉

pandula
12. jan 2010

jaaaj som sa tu nejak rozskrabala.

inak caute babule. som ani nepozdravila. mame sa dobre nasi dnes isli domov 😒 bolo dobre mat ich tu pri ruke a sem tam si uvolnit ruky od maleho ale od zajtra sme na vsetko sami. tak uvidime ako nam to pojde 😉

inak baby planujete niektora kupit ergo nosic pre dieta ???
ja hej. kedze mi radi chodime do hor a si myslim ze to vyuzijeme a kedze unesie dieta do 4-5rokov ho urcite vyuzijeme.

millada
12. jan 2010

pandul, nemalo by sa cvičit, lebo sa uvolnuje kyselina mliečna myslim, ktora potom zastavuje mlieko, alebo tak nejak to je 🙂

ja mam ešte 10 kg navyše, takze mam čo robit. Zatial musim nosit len tehu nohavice 😅

no ako je to s tym UM, neviete? Ked mam č. 1 do kedy to mozem pouzivat? 😕 Odkedy sa prechadza na č. 2? Nikde som to na krabici nenašla 😒

millada
12. jan 2010

pandul, my chceme kupit ten nosič. Mm je uz nazhaveny, uz by ho kupoval, našiel niekde na nete. Vyzera super, so strieškou, dole je vak, hore sedi babo 😉 Tiez planujeme behat po horach trochen 🙂

pandula
12. jan 2010

ja sa tym UM nerozumiem. my kupili na zaciatku velku krabicu a len troch pouzili a je tam napisane ze za 4 tyzdne je to off tak to pojde do kosa kedze nakoniec kojime.

ale uplne ze super investicia je odsavacka. najlepsich £17 minutych tento mesiac ... zachranila nam zivot teda mne bradavky

a super milladka... som bola len zvedava ci to niekto kupuje ... no aj ja som nazhavena. je krasny a tie farby a uplne super to vyzera aj pohodlne raz som stretla jednu babenku a ona mala velkeho maleho na chrbte a pekne tam cucal cely cas a potom si ho len prehodila dopredu ked chcel nieco pit !!! no proste prakticke nadovsetko

tiez sme mysleli na to ze s kocikom v meste sa daleko nepohnes a takto mozme hocikde aj do preplnenych ulic a autobusov

pandula
12. jan 2010

jedine co ma stve na tom nosici ze je od 3-4 mes . musi si uz drzat babo hlavicku. da sa tam kupit nejaka vlozka ale pride mi hroooozne draha . ved aj ten nosic neni veru lacny

iwa1
12. jan 2010

zuzuxx gratulujeeem, ty si asi posledne babbatko 😉

milladi do pol roka a potom sa dava 2. 😉 na dvojke mas napisane, ze od 6-teho mesiaca 🙂

millada
12. jan 2010

iwi dakujem 🙂
Ozaj, ty ešte prikrmuješ, alebo uz mas dost mliečka po tych tabletkach "more milk"? Aky nutrilon davas alebo si davala? Stihla si minut do mesiaca balenie? 😕

millada
12. jan 2010

pandul, musime veru počkat, kym bude drzat hlavičku a sediet. Ale to bude akurat na jar a v lete, takze potom mozeme behat o 106 🙂

iwi, chcela som inak pozriet tu stranke motherlove, ale mi vyhadzuje, ze je tam "trojsky kon", takze nas antivir ma tam nepusti 😠

kim_rossi_stuard
12. jan 2010

zuzuxxx - gratulujeme k malej modelke a ocakavame fotky v albumiku 🙂
ja sitie necitim, uz asi po tyzdni prestalo boliet 😉

beruska.zuzanka
12. jan 2010

jeeej, zuzuxx, blahoželámeeeeee 😵 😵 a tiež tešíme na fotečky 😉

ja som nie moc zašitá, ale ako som už písala, v nemocnici som frajerovala, bo ma to nebolelo a zrobila sa mi tam vraj modrina, tak ešte trošku cítim, ale dá sa to zniesť 🙂
a krvácate baby ešte? bo ja jeden deň nie a druhý zasa začnem... 🙄

zuzitka
autor
12. jan 2010

nutrilon 1 ... od narodenia
nutrilon 2 ... od ukončeného 6.mesiaca
nutrilon 3 ... od ukončeného 10 - 12.mesiaca

http://www.nutrilon.sk/

millada
12. jan 2010

pandul, a aky nosič mate vybraty? My mame Ferrino Caribou 🙂

ja som necitila, ze som zašita od prveho dna po porode. Hned som sedela v tureckom sede a hociako, takze super. Kompenzacia za dlhy porod 🙂 A uz tiez nekrvacam, len taky skor silny vytok hnedasty. Ale vlozky mi uz lezu na nervy 😠

beruska.zuzanka
12. jan 2010

Sa mi páči, že na stránkach Nutrilonu je najskôr to upozornenie, že MM je pre dieťa najlepšou výživou a tak ďalej 🙂

zuzitka
autor
12. jan 2010

ešte podeidonka nenahlásila, že rodila ... ukazuje jej 44tt 🙂
ona je už ale posledná

ja tiež už len špiním, nosím intimku. no ale mne už končí šestonedelie 🙂
ale dlho ma bolelo šitie 😝

mataklinec
12. jan 2010

zuzuxxx gratulujem aj ja 🙂 🙂 🙂

U nás tiež doktorka neodporúča čajik ked kojite, vraj od smadu je predné mliečko.
Kočky ja mám o 4 kg menej ako pred otehotnením, takže super 😉

aela
12. jan 2010

tak ja uz neviem, co ten nas doky vymysla s tym pitnym rezimom, ale zas on je skuseny lekar a ma svojich 5 deti 😀

zvalka
12. jan 2010

kym docitam predch. 2 stranky:

kuspitka, to ako si opisovala ten problem, - tak podla mna mas nadprodukciu mliecka- precitaj si o tom na nete - mliecko malej rychlo tecie, a ona sa zlosti...poznam to, mali sme aj my taky problem...
vigantol dievcata - NEZABUDNITE, ze treba davat do mliecka, nie len taky samotny ! ! !
ja chodim uz vonku dvakrat denne, doobeda, aj poobede. doobeda som bola 2,5 hodky, poobede asi tak hodinku.

kanavit - ten dostavame vzdy v poradni, nemame ho doma.
na klbiky ideme aj my zajtra 😉

iwa, ja takisto malu nenecham plakat, ked je napapana, a prebalena a mrnci, je jasne, ze je asi unavena, tak ju uspim. bezdovodne nezvykne plakat. a vydrzi cez den tak cca 1,5 hodky hore a uz ju berie na spanok.

janula17
12. jan 2010

ahojte dievcata, tak som vas nasla, uz sme sa presunuli do mamiciek 🙂 a to uz sme vsetky mamicky teda? Nedate niektora link na tu nasu babetkovu tabulku? neviem ju uz najst....

Idem vas este docitat, jeden den nekuknem a ze 3 nove strany 🙂 Vzdy vas zacnem citat a nez vas docitam tak musim bezat k malemu, ze sa ani nestiham zapojit

aela
12. jan 2010

inac citam si diskusie z netu a casto maju mamicky problem, ked odstavia dieta od kojenia, ze im nechce nic pit, takze ono ten lekar asi nemyslel az tak zle s tym cajom

janula17
12. jan 2010

mne sa uz tiez zda ze prestavam krvacat, no vcera cely den nic a dnes zase trochu, tak neviem ci je uz naozaj koniec. A teraz kedy mozem zase kramy cakat? Ak kojim myslite ze nebudu vobec?

A este sa chcem spytat, davam tiez ten Vigantol, od dneska vlastne. Mozem ho davat spolu s tymi kvapkami proti kolike Sab Simplex??

beruska.zuzanka
12. jan 2010

My pijeme čajík feniklový, taký Hipp, čo sa môže od ukončeného prvého týždňa, ale ani nie kôli tekutinám ako kôli tej kolike, pomáha jej, chutí jej, aj ja si občas dám 🙂
Včera som sa práve večer čudovala, čo ma tak duje, vetry jak neviem čo a už hodinu som si ten čajík popíjala 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
12. jan 2010

janula-môžeš, to sa neovplyvňuje 😉

janula17
12. jan 2010

beruska, do jednej lyzicky to mozem zmiesat aj s troskou mliecka?