icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lubkaeck
17. mar 2010

j777- bno kojim, ale povedala, ze kludne mozeme zacat- vraj cim skor, tym sa to lepsie znasa 😅 ale fakt kazdy tvrdi inak 😕 no ja jej verim 😉

myo- tak to ti poviem, tazky je riadne 😝

iwa1
17. mar 2010

cafte kocandy,

ja som prave vyslala starsiu s mladsou von, ale na pol hodku a idem si asi dat mini slofika 🙂 lebo simcadlo malo v noci o druhej dvojhodinovku hviezoslavovho kubina - taaaak mi vypravala do tmy a nie a nie zaspat 😀 😀 😀 juuuuj zozrala by som ju...a strasne sa myka 😠 doprava hlava, zdvihne nohy, dolava hlava dvihne nohy...neda sa pri nej spat 😠 😀 ja uz chceeeeem aspon jedno dieta co bude spat celu noc aspon od pol roka ☹

lubka krasna vaha...uz sa tesite na prikrmy? ja sa zajtra opytam, kedze nas caka porana a ockovanie 😉 zeby aspon na vecer dostala kasu, nech jej brusenko "zalepim"...

dobru noc zatial 😀

lubkaeck
17. mar 2010

iwa - zavidim 😒 pekne sa vybuvaj 😉 no doteraz reval, ale uspesne som ho uspala v kociku, prvykrat, tak som zvedava kolko potiahne 😅

betyna8
17. mar 2010

lubi,tak to sa iste už tešíš na prikrmovanie 🙂 Ja by som chcela až od toho pol roka,ale uvidíme,čo dovtedy bude a čo doktorka povie.A idem si kupit parny hrniec,nech mam v com malemu parit zeleninku a vlastne aj pre mna,mne take zdrave chuti 🙂
dnes sme boli hore od 5,taka nasa klasika.Nedostatok spanku tak 4-5 hodin denne na mne vidno,ale to neva.Teraz spinka,boli sme vonku skoro 3 hodky a to mu prospieva.

rush
17. mar 2010

tak sme boli na kontrole tbc ockovania..uz to ma krpec zahojene...tak sa uz ideme ockovat aj my...sa bojim...ale hadam to zvladneme v pohode...trochu sme sa aj kocikovali...vonku bolo fajne...konecne mi nebola ani zima...obaja napapani a maly spinka 😵 tak idem posurfovat trochu...

lubi / gratulujem pekne miery 😉

vsetko nemam docitane...co ste riesili zaujimaveho? 😀

rush
17. mar 2010

iwi to co krpatu napadlo? sak uz pekne ti spinkavala, nie? ja dufam, ze sa nas nepokazi 😕 ja sa pri nom uz pekne vyspim...mne nevadi ked vstavame okolo siestej...ved mi haja od 8mej 9tej...s jednym kojenim....tolko spanku mi staci...citim sa uz v pohode...viac spanku mi ani netreba...len aby to takto zostalo...pripadne nech sa to zlepsi 😎

ozaj baby...ja ho v podstate na to nocne kojenie musim budit...on sa nezobudi....robite to niektora? alebo nechavate spat aj celu noc ked potiahnu?

rush
17. mar 2010

joj a dnes mam v sebe uz jeden orechovnik a makovnik 🤐 🤐 tak hadam neuskodi 😅 neodolala som 😝

iwa1
17. mar 2010

lubka uz som hore ale aj tych dvadsat minut mi pomohlo 😉 aj mi slinka tiekla 😀 😀 😀 a uz mi tu teroristka spieva 😀 😀 😀

iwa1
17. mar 2010

rush ja neviem co jej posledny tyzden je, minulu noc po hodinach som vstavala, lebo jej vpadol cumel , tak sa prehadzovala, kym som jej ho nedala 😕 dufam, ze je to len prechodne...ale tiez neviem ci jej zubaky nepojdu 😕 😀

a hadam makos nezaskodi 😉 😀 😀

lubkaeck
17. mar 2010

rush- cha ze celu noc- aj ja chceeeem 😕 no nech vam to vydrzi

iwa- aj ado buval, ale 35 minut a uz zase place ☹

rush
17. mar 2010

iwi uz zuuubky? no teeeda...ja stale dufam, ze nam vyjdu pekne v tichosti 😀 som ja ale optimistka, ze? 😕 😀 no uvidime...ale trochu sa toho bojim....

a zuzit tu dnes alebo vcera pisala....ze sa jej fesak obratil na brusko 😕 😕 no nas je na to kapanek lenivy 😅 sa uz otaca na bok aj sa taha hore ale na brusko nie a nie 😕

iwa1
17. mar 2010

mne simonka posledny tyzden krici, ale zabava je to 😀 😀 a spala az 40 minut - cudo male 😠 nevadi do siestej vydrzi a potom sa okupka a sup do postielky 🙂

lubka mne aspon simca neplace ked je hore...to az tak po hodke a pol je protivna... ty mas podla mna doma narocne dieta 😒

rush
17. mar 2010

no veru lubi...od zaciatku si vyzaduje tvoju pritomnost a pozornost...niektore deti su take...ine sa pokazia neskor 😀 ale sak tak rychlo to vsetko ubieha...sa ani nenazdame a uz pojdu do skolky 😝

iwa1
17. mar 2010

rush no matejovi vysi ako 4 mesacnemu a nevedeli sme a ivana mala az ako 9 mesacna a kazdy sme si odplakali 😉

no co sa otacania tyka, tak Simona je taaaaak leniva, ze to chutne nie je...popasie koniky a dovi dopo 😀 😀 ani naznak toho, ze by sa mala na bok obratit...radz sa jej podarilo na chrbatik z bruska, ale to bola podla mna nahoda 😀 😀 jaaaaj jak mi tu mlaska 😀 😀 😀

vlastulka
17. mar 2010

Ahojte, tak my sme teraz prišli, čo sme od rána lietali 😅 Boli sme aj na kontrole s nožičkami, tak už to máme chvalabohu o.k. 🙂 , stačí ked ešte preventívne na noc 1 plienku 🙂
no a idem vás dočítať 🙂

pietra
17. mar 2010

rush, ja nebudim. Vsak ked je hladny, ozve sa sam 😀 Marco teraz zaspava okolo 21, okolo polnoci dostane papat, potom okolo 5 a potom rano medzi 7-8

rush
17. mar 2010

....len nas papat skoro nikdy nepyta 😕 to skusim ho nechat dlhsie pospat...len sa bojim, ze ma potom vcucne aj s topankami 😀

pietra
17. mar 2010

rush, marco tiez neplace, ale budim sa rano na to, ze si cuca prsty. Tak ho nakojim a spime dalej

zuzankaro
17. mar 2010

baby co by ste povedali na to ze moj maly jedol naposledy o 10:10, potom sa hral a potom 3 hodky pospal a teraz sa hra opat a nechce papapat! vsak je to uz 6 a pol hodin 😕 !!! on taky jedak, ja to nechapem ...

aela
17. mar 2010

zuzankaro, moja ma dnes tiez volajaky divny den, jedla o 3 h v noci a potom som jej davala o pol osmej a vypila 20 ml a potom jedla az o 10 h, dovtedy som jej skusala dat a nechcela a potom zaspala a jedla zas az o 16 h

iwa1
17. mar 2010

no simona teiz stiahne len 60 po troch hodkach...asi je nieco vo vzduchu 😉

zuzankaro
17. mar 2010

no tie detuchy su same prekvapenie 😀 , a moj fesi ako som to dopisala tak ruky ako ked sa modli a zacal robit sklapacky a reeeev - tak konecne znamenie hladu a uz tlacime 😅

lubkaeck
17. mar 2010

iwa - asi na tom nieco bude - co som citala charakteristiku narocneho dietata, to ako keby o adovi pisali 😀 ale aj ja som bola do pieteho mesiaca zla, tak dufam, ze to skoro skonci 😅

rush - zuby? fu tak ked vidim, co robi ked sa mu malo venujem, tak si tie zuby fakt neviem predstavit a uz som dopisala lebo jaci ako pilinak 😖

boise
17. mar 2010

ahojte..

baby..moj maly uz tyzden spava tak ze ho nakojim o osmej vecer a potom sa zobudi az rano o pol piatej 😕 😕 😕 je to normal? Pribera krasne, ma cez 6800g momentalne, tak neviem ☹ spavaju niekomu az tolko bez papania babatka?

aela
17. mar 2010

boise, myslim, ze to je uplne v normal, moja laura tiez tak spavala cca od dvoch mesiacov, papala vecer o 22 h, rano o 6 h a potom este spala do 9 h 😀

aela
17. mar 2010

kocky mm dnes oslavuje 34 rokov, tak mame bublinky de luxe 😀 😀 😀

boise
17. mar 2010

aela a bola kojena??? 😕 fiha vy idete oslavovat, aj ja scem 🙂 oslavim ze maly ma 3 mesiace a 5 dni 😀

aela
17. mar 2010

boise, to nebola, bola na UM

lubkaeck
17. mar 2010

aela - no ja de luxe ee, lebo na silvestra maly riadne protestoval 😖 ale idem si dat cierne pifko, vcul, uz je doma tato tak ho teraz nanasa on, uz aby bol vecer 😒 resp. zajtra rano 😅 a ze mu zelame vsetko najlepsie 😉

aela
17. mar 2010

lubka, ze na silvestra 😀 to sme si s mm vinsovali cez mobil 😀 😀 😀