Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Uz nebyvam,ale este pocas tehu som byvala 😉 neklamem 😀 mala som vtedy v profile BA spravne. Uz to neplati 😉 som sa vratila tam,odkial pochadzam 😉
No tak som si aj poplakala pri tom druhom príbehu 😢 Jaaj, veľmi smutné 😔 Fakt je ten život niekedy nespravodlivý.. 😖 Som si išla ihned pobozkať tie moje spiace dve princezničky 😔
Takže zajtra sa bude u každej riadne variť a upratovať 😀 😀 a prípadne obhrýzať nechty podľa zvalkovcov 😀 😀
Tak babule dobrú nocku 😔
A zvali kočík je fakt super 😉 slintám nad ním aj ja 🙂
zvali, ty si detvianka? Aj nosis holy pupok? 😀
Uz nenosim milli 😉 uz tam mam strie! 😀 blee 😝
Ahojte maminkyy a bábätká, vítame sa na new koníkoviii 😀
paaana to co to tu porobili mne sa ro nepaaaaaaaaci ☹
halo halo
to bol ale dlhi čas beu konika 😀
caute, konecne ide konik 🙂 😉
Bábatko mi už spinká, tak možno bude aj romantikuš večer 🙂 😉
ja sa ešte zoznamujem s konom 😀
ako ste sa maly????
no ahojte 🙂 kde ste? 😀 😀
,..my sme mali otras posledne dve noci...ja ze to bude len lepsie a lepsie a houby...papat si pyta aj kazde 2 hod a hadze so sebou po postielke silno / predtym sa len trepala a cestovala/ a dudel jej treba kazdu chvilku do pusinky davat...to od takej 00.00-01.00 takto fungujeme do tej 5tej a potom sa to uz neda.. 😒 😒
hihihi vydeli ste fotky ??? akych tam mam panačikou damianka a dominiku 😀
j777 - 3 mesiace a 2 tt - to je divné, že až teraz ju chytá nespavosť - nebolelo ju len bruško alebo nie si ty unavená či nervózna, žeby to z teba cítila ? A nie je toto obdobie rastového špurtu ?
noemi - idem mrknúť 😉
no ja si dala 2 lyžičky majonezoveho šalatu + mlieko + štvrť jablčka a nedopadlo dobre
fuuuuuuuuu trošku sme sa potrapili s bruškom
ale čo ked mama skušala
mne Niky od tretej kazdu polhodinku mrncal - neviem co mu bolo ci to bolo po tom ockovani ci co... snad uz dnes pospi dobre.. som mu dnes aj cajik kupila tak ak by bol nervny tak ho osalim trosku 😉
dnes mi prisli peniazky- 1236,38 - za tri mesiace pridavky, rodicak a priplatok k prispevku... normalne jak milionarka si pripadam 😀
inac vybavovali ste si niektora priplatok k pridavkom? mate niektora narok? lebo ja asi ano, no nepytala som sa na to ked som bola ziadosti odniest... pojdem v pondelok
tami - ja ich oplieskala hned 😀
priplatok neviem o tom 😕
a kto ma na to narok????
jeeej uz nie je obmedzeny pocet fotiek v albumoch 😉
ahojte 🙂
uz som mala abstak 😀
blavacky, ako ste spokojne so svojimi pediatrickami? mozte mi dat tipy na nejaku fakt dobru?
tami-tami a ani veľkost fotiek 😵 Hurááá, nemusim zmenšovat 🙂 Hned som nejake pridala 😉
ale inak novy dizajn MK sa mi az tak velmi nepači.. 😝 Aj ked je tu viac vymozenosti, rychlo sa da najst uzivatel podla mena a pod. 🙂
podla mna je to otazka zvyku, ani modra strecha sa mi nova nepacila a zvykla som si nakoniec
Ja som za- nech menia koníka aj každý mesiac - aspoň nám mozgové závity nesplesnivejú 😀 a alzhaimer príde neskôr 😅
konecneeee 😀
saska,kebych ja vedela...ale nemam pocit, ze by som bola nervoznejsia ako obvykle 😀 😀 ..ale nie...nemyslim, ani to brusko asi ee, neviem je mi to divne, ze dve noci po sebe a tie pred tym uz tiez neboli tak ako predtym takze postupne to je horsie...ale ona aj poobede dako prestala spinkavat, tak to ide asi ruka v ruke 😖 aj vecerne zaspavanie, dners uz treti vecer za sebou vymysla...a rastove spurty- najprv som si myslela, kedze sa rozjedla dako viac, ale zas robi to , ze raz jej je 180ml malo a potom 2 x po sebe nevypije ani 60 ml...potom po hodine pyta znova...jak u hotentotov.. 😖 vodu, cajik ponukam ci nie je smadna, ale len babre..
no uz som nasla vec, co ma hneva 😀 ked napisem prispevok a potom pri cakani na dalsi len refreshujem stranku, tak mi to ten moj prispevok chce pridavat stale dookola 😠
aj moja sa budi kazde dve hodky v noci, nechapem to. tuto noc ale bola hore o polnoci, o 2 a potom mi dopriala a az 4.45h.
a potom sa uz zobudila o 6 a zaspala o pol 8 do 8.15h. takto nejako fungujeme. ale zvykne mi vstavat aj o 12, o 2, o 4, o 5...no des. neviem cim to je 😕

😀 sasi podobne...aj s tou buchtou 😀