Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no rush a to este o mesiac dozadu registrovana 😀
mam velku papulu
pandul .... ako zub? už si ho aj nafotila? 😀
:D aj ja som nanervy z tohto noveho kona...idem si radsej prelistovat casak...som si povedala, ze je piatok, tak mozem byt trochu dlhsie hore 😀 😀 😀
Do kelu s novým koníkom, pri každom refreshi sa ma to pýta, či chcem naozaj znova obnoviť reláciu a čo ja viem čo ešte 😠 je toto normáálne?? Jak u hotentótov 🙄
no akoze des a hruza toto nove konica 😠 idem sa hrat...ň
inak nase ockovanie v pohode, klop klop klop....trosku bolo v noci coro moro, ale nic strasne a cely den prespala 😀
ahojte, som tu dlho nebola, ako sa mate? tiez sa mi nepacia niektore veci na konovi, ale vyhovuje mi pridavanie oblubenych tem 🙂)
beruska, na to nadavam aj ja. Dufam, ze to opravia, lebo mi to lezie riadne na nervy. Ale vsak urcite postupne vychytaju muchy a nejako si zvykneme. Aj ked teraz mam chut kricat, vratte mi stareho konika 😀 😀
zuzit ! 😀 si moc narocna na mna zena !!! 😀
pietra poďme kričať spoluuuuuuuu 😀 😀 😀
inak tá H&M košieľka kockovaná, čo máš v bazáriku je na zbaštenie, som nad ňou začala vážne uvažovať 😀
no, idem ja maminky tiež do hajan asik, dobrú nôcku prajem a krásny víkend všetkým 😉
pandul ... samkovi som natiahla ústa a fotila som, ked mu narástol prvý tesák 😀 😀 😀
moj maly nema tesak len bodku vonku len roztek vytrca !!!!!!! si ete pockame 😒
jeeej pandul vy uz zubok mate??? nasa este len slinta ako besna 😉 mozno nieco bude ale zatial necitim nic v ustockach 😨
berus- viem ta pochopit - ten prispevok o "solventnych mamickach" som pisala ja ☹ ale myslela som to celkom inak, ako to nakoniec vyslo 🙄 moja mama sa vydala a vzala si o 15rokov mladsieho "chalana" a on jej dokonca podobne "dlzobky" zamlcal, a postupne prisla exekucia oranzoveho operatora, a potom dalsia zo zdravotky a dokonca raz dostali na hypoteku exekuciu, ze ak nebude vyplatena vezmu im dom 😔 no mama nadavala ako diva, ale kedze uz bola "upisana diablovi" co mala robit? vzala si pozicku z banky 3 krat a pekne splaca za mileho manzelika 🙄 🙄 🙄
a my mu to este nemozeme povedat, ze o tom vieme, ze by sa urazil!!! 🤐 no comment 😖
beruska, tu som mala na kike velmi rada 😵 este k tomu mala aj take cervene rifliky a opasok z rovnakej latky ako ta kosela, no velka kocka bola v tom. Ale gate su uz predane
pandula to fakt? 🙂 super
pekne ranko kocky, dnes nas caka narocny den, idem varit, piect a poobede na navstevu, tak sa uz asi neukazem 😀
Ahojte!Tak konecne to spustili.Sak som uz bola dva dni hotova 🙂 Ako sa mate?Co nove?Konecne sa oteplilo,HURAAAAA!!!!!Sa tesim jak mala 😀 Inak nas MAtusko zacal strasne divne v ncoi spavat.Vecer zaspi cca o 20tej potom sa zobudi okolo 22-23tej okolo pol jednej a o druhej uz musi papat 😒 Neviem co sa mu to porobilo,preco sa tak budi.Akoze v podstate potom hned zaspi,len mu treba dat cumlik.....A o tej pol jednej cajik,co on caj vobec nemusi 😕 a rano sa budi okolo piatej ze ho boli brusko.Aj by chudak spinkal,aj zadrieme ale potom sa strhne 😒 Moje zlate... Nuz same prekvapenie tan moj syn 😀
Takze zbezne som precitala.Aela gratulujem!!!To je super,ze si vyhrala ten konkurz.Teda nie je super,ze musis ist do prace,ale ked to situacia vyzaduje,tak je to super!!!Tesim sa s tebou 🙂 Beruska,moja,nezufaj.Vsetko bude dobre.Len treba dufat.A s tym ze peniaze nie su vsetko ste tu mali pravdu.Moze ot povedat len ten,kot nemusi den co den riesit co si dovolit a co nie.My si teraz zijeme dobre,ale mala som dlhorocny vztah s jednym tipkom.No to je jedno,ale kazdy vecer sa modlim a dakujem panu bohu ze ma osvietil a odisla som od neho a ze som chvalabohu s nim nezostala tehotna.A verte ci nie,kazdy den ked pozriem na maleho si pomyslim,ze ako by som zivorila,keby sa nestalo to vsetko co sa stalo.Ja som nazoru:Peniaze nie su vsetko ale su velmi dolezite.
ahojte mne sa pači novy konik
a nemala som s nim včera problem len trošku dlhšie načitaval inak v pohode
iwka - to video som vydela a vždy sa na tom pobavim
No už som sa sním aj ja zoznámila, vcelku dobrý je 😉
Aela super, že máš prácu, tak mm bude teraz na materskej? Takže teraz bude on koníkovať namiesto teba? 😀
Idem ja navariť a potom von, včera sme boli celý den, sme už Viki vytiahli von šmýkačky, humpačky, tak bolo o zábavu postarané 🙂 Dneska jej ešte zložíme trampolínu a ufam tam bude aj nocovať 🙂
A prevčera som už umyla všetky okna, poupratala celý dom, vydrhla sedačku, vytepovala koberce.. no proste riadne veľké jarné upratovanie ma chytilo 😅 Ale za to teraz mám svalovicu snad na celom tele 😝
alea gratulujem a kto bude s drobcom? Ja sice tiez pracujem ale doma takze tento problem mam vyrieseny
cropi ti vstava drobec 3x? ty este kojies? no nechcem to zakriknut ale moj Paťko od dvoch mesiacov spi od 7 do 3 a potom vstava o 6-7 🙂) a včera vstal dokonca az o pol 5 rano. a to predtym večer nespal hodinku ale od 3:30 do 6 ked ho uz pomaly kupem 🙂
tinika, no mm bude na materskej a moji rodicia su uz na dochodku, tak mu pomozu, ked bude treba 😀
alea takze mm no parada, tak to je jeden z mala a trufa si? zvladne? sikovny je, myslim ze aj moj by zvladol, ved pomaha so vsetkym ale kym nemusi tak som ja 🙂) a kedze robim doma tak je to zbytočne prist o jeho plat ,ked takto mozme mat aj niečo odo mna na prilepsenie
on mi este za slobodna vravel, ze bude na materskej, lebo ja som vzdy viac zarabala ako on, som to brala tak s rezervou a teraz to tak aj vypalilo, ze sa moze realizovat, ale mozem povedat, ze kolkokrat aj v noci k nej vstane, nakrmi, dnes rano sa zobudim a keby nevidim prazdnu flasku, ani neviem, ze mala bola v noci hore 😀 kazde rano ju prebali o siestej, ked mala vstava, takze on nema problem a som aj rada, ved je to aj jeho dieta, trocha mal problem s prezliekanim, ale aj to si uz zvyka 😀
no keby u nas ina moznost nebola ta tiez to tak riesime ale som rada ze nemusime, moj tiez vstava v noci občas, prvy mesiac stale mi pomahal bo som musela odsavat tak medzitym ho prikrmova. 🙂) ale som rada ze mozem byt na materskej ja, vychutnavam si to
moj muž dnes prišiel prst dolamani ma sadru ☹
damianko my dnes začal zase kašlať ☹
trošku ho vonku ofukne a hned kašle
a by ste neverili v nosi my spinka vo fusaku
vlastulka - to si viem predstaviť aj moja by tam spala
keby mam kde dať trampolinu
mne už iba okna treba umyť tiež všetko poupratovala ale do veľkej noci asi ešte raz upracem
caute babule 😉
aela- gratulujem k vyhratemu konkurzu a aj k manzelovi 🙂 mojmu sa isto v noci nikdy nestane ze by vstal z postele 😖 zato ja som dnes o tretej menila pokadenu plienku a do pol piatej uspavala placuce dieta a mm vzdychal z postele,ze co ho budime 😠 a este sa tu hra na urazeneho 😖 a nebavi sa so mnou, esteze dnes ideme k nasim, aspon dakto so mnou hodi rec 😀
beruska - no tak je to od neho trosku bezcharakterne, ale ked uz taka situacia je treba ju riesit a tym, ze si trieska hlavu to nepojde 😉 pozri mm stale riesi nejakych dlznikov, a ide najma o to, ze ako sa oni spravaju, ked vidi ze maju chut splacat, proste nie su arogantni a podobne, tak sa da vsetko vyriesit aj zavolat exekutorovi aj vselico mozne, len treba chciet a prist to riesit a nie doma na gauci nadavat 😉 no a nech ide vykladat dake vagony, to je dobra robota 🙂 fajn, platena a narobi sa ako otrok, aj chut na dlhy ho prejde 😀 my tiez vselico splacame, ale zase mm ma brzdi, lebo ja by som minula aj babkine gate 😀 😀 😀
Beruska, ja momentalne riesim skoro taky isty problem, mm ma napoziciavane a v podstate to plati z mojich penazi, uz viac ako rok som nevidela jeho vyplatu...no nemam chut sa tu o tom rozpisovat, a ani netusim ako to dopadne, pretoze ma ultimatum do konca marca, aby to dal nejako dokopy, ale zatial sa nic neudialo, tak neviem, ci nepoleti z domu 😔
lubka, preco hral tvoj muz urazeneho, za to ze ste ho s malym rusili v spani? no to by mi len raz mm frflal, druhu noc by vstaval k malej len on 😀 😀
pata a to ako si on predstavuje, ze ty ho zivis a on co robi s vyplatou? joj to by som ja nezniesla, mm je teraz sice nezamestnany, ale chodi aspon na brigady a na matersku pojde a financie mam pod palcom ja, on ani kartu nechcel, lebo tiez by minul aj gate 😀

idu lebo to tu cele nejak skace !!! tento novy konik je riadne divy 😉